konwalka 19.12.13, 18:19 pozostając w nadziei, że mi nigdy tak nie odwali, puszczam w obieg (głównie ze względu na miszcza drugiego planu, który "nie widział") www.youtube.com/watch?v=hD1XetofJD8&feature=youtube_gdata_player Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
run_away83 Re: buzia w tęczu 19.12.13, 18:54 Jak nie mam w zwyczaju nabijać się z wiary i przeżyć religijnych innych ludzi, tak teraz... sytuacja przerosła moje zdolności samokontroli. Ale w sumie może jej się naprawdę buzia ukazała w tym tęczu? A inni nie widzieli bo nie byli godni ujrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: buzia w tęczu 19.12.13, 19:10 Dewocja - jesli chodzi o fonię- to nie jest oryginalne nagranie, to internauci nalozyli fonię na wizję dla zartu Odpowiedz Link Zgłoś
run_away83 Re: buzia w tęczu 20.12.13, 00:15 Czyli mówisz że fałszywka... a ja się nabrałam... ale na swoje usprawiedliwienie mam bliskie spotkanie trzeciego stopnia z pielgrzymką jasnogórską jakiegoś kółka różańcowego na częstochowskim deptaku... do końca życia nie zapomnę... Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 Re: buzia w tęczu 19.12.13, 22:31 run_away83 napisała: > A inni nie widziel i bo nie byli godni ujrzeć... < bo nie jarali Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: buzia w tęczu 19.12.13, 22:21 ja mialam w pracy takie dewoty i to nie w wieku babcinym ... jedna na FB non stop takie cuda wiesza ... Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: buzia w tęczu 19.12.13, 22:31 udało ci się mego wku... na chwilkę przegonić padłam Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: buzia w tęczu 20.12.13, 09:22 Ludzie niektorzy glupieja jak widza tecze - ten pan do klasyki przeszedl youtu.be/OQSNhk5ICTI Odpowiedz Link Zgłoś