king_of_rats Re: no to moze bardzo męscy mężczyźni? 05.01.14, 08:20 Gerard Butler Till Lindemann James Hetfield Robert Trujillo Harrison Ford Robert Więckiewicz Viggo Mortensen i jeszcze pewnie wielu innych Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: no to moze bardzo męscy mężczyźni? 05.01.14, 14:03 ja z Butlerem mam ten problem, ze wszystko jest cacy poki ust nie otworzy Odpowiedz Link Zgłoś
ioanna80 Re: no to moze bardzo męscy mężczyźni? 05.01.14, 08:28 Clint Eastwood z czasow brudnego Harrego jak tez ostatnio jego syn Scott Steve McQueen z czasow mlodosci. Tcheky Karyo Odpowiedz Link Zgłoś
ioanna80 Re: no to moze bardzo męscy mężczyźni? 05.01.14, 08:29 No i oczywiscie Robert Wieckiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: no to moze bardzo męscy mężczyźni? 05.01.14, 14:56 Sean Connery z czasów Bonda (chociaż słyszałam,że lubi bić żonę..),Gregory Peck ,Cary Grant -stara gwardia ,Robert Redford ,Roger Moore,Vigo,Hugh Jackman,Alan Rickman, Chris Hemsworth ( z Wyścigu),Gerard Butler,Ryan Gosling jest niezły,Richard Armitage hmm.. z polskich Dorociński,może Żebrowski sprzed Ojca Mateusza, Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: no to moze bardzo męscy mężczyźni? 05.01.14, 15:07 Clark Gable i Ned Stark Odpowiedz Link Zgłoś
vilez Re: no to moze bardzo męscy mężczyźni? 05.01.14, 15:28 Ralf Fiennes (aktor). Marek Bieńczyk (prozaik, tłumacz, literaturoznawca). Piotr Sommer (poeta, tłumacz, literaturoznawca) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzi.1 Re: no to moze bardzo męscy mężczyźni? 05.01.14, 16:59 O tak Ralf Fiennes jest super, co ciekawe mężczyzna, żeby byc uznanym za atrakcyjnego i męskiego, wcale nie musi byc jakoś szczególnie przystojny, musi miec po prostu TO COŚ w sobie Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia Re: no to moze bardzo męscy mężczyźni? 05.01.14, 16:53 Andrzej Stasiuk i wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia Re: no to moze bardzo męscy mężczyźni? 05.01.14, 19:58 Wątek zdaje się dotyczy wyglądu a nie stylu życia. Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: no to moze bardzo męscy mężczyźni? 05.01.14, 21:27 Witam Daniel Day Lewis w "Ostatnim Mohikaninie". Nogi się pode mną uginają;-P I Benicio del Toro. Teraz się roztył, rozpił i zestarzał, ale i tak jestem jego fanką. Przepity głos, wredne, zamulone spojrzenie, wyłupiaste oczy. Mój ci on;-D Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
d.d.00 Aleksander Domogarow 05.01.14, 21:35 Tak mi się przypomniało bo oglądam serial "Krew z krwi" właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: no to moze bardzo męscy mężczyźni? 05.01.14, 21:53 www.hymy.fi/uutiset/antti-vares-reini-ryhtyy-kayttamaan-salanimea Antti Reini W ogóle lubię ten typ faceta, mój wygląda jak brat bliźniak w/w Odpowiedz Link Zgłoś