Dodaj do ulubionych

Zumba na PS3 daje to coś?

13.01.14, 16:01
Dziewczyny no mam ochotę od dłuższego czasu wrzucić ją do koszyka, ale cena niemała i się zastanawiam.
Daje to coś czy to tylko ściama? Ćwiczy któraś z tym w domu?
Chodzi mo o tą z pasem www.gamespoint.pl/gra,984-1649,zumba-fitness.html
Proszę nie pisać o zajęciach Zumby w klubach fitness bo nie tego dotyczy moje pytanie
Dziekuje
Obserwuj wątek
    • ichi51e Re: Zumba na PS3 daje to coś? 13.01.14, 16:06
      Moja kolezanka zumbomaniaczka (zrobila instruktora nawet i teraz szycha jest) w czasach poczatkowego zumbowania kupila sobie i twierdzila ze za latwe bo od pierwszego razu wszystko z palcem w nosie robila...
      • anaspa Re: Zumba na PS3 daje to coś? 13.01.14, 16:40
        Ja mam na xboxa. Nawet fajna ale to jest ok jeśli nie ćwiczysz już czegoś. Bo ja np. ćwiczę codziennie od dawna i ta zumba mnie nie męczy ale moja znajoma jak zaczęła ćwiczyć to czerwona na twarzy była smile Tylko wiesz to są ćwiczenia aerobowe czyli nie umięśnisz się, a jedynie spalisz tłuszcz. No i musisz mieć dużo miejsca w salonie, bo układy są dość miejsco-wymagające smile A jak dopiero zaczynasz ćwiczyć, to polecam youtube smile JEst tam wiele filmików do ćwiczeń tzw. dywanuwek jak i aerobowe
        • jusytka Re: Zumba na PS3 daje to coś? 13.01.14, 18:09
          A możesz polecić jakiś dobry filmik z youtube?
          • beverlyja90210 Re: Zumba na PS3 daje to coś? 13.01.14, 18:29
            Znalazłam coś fajnego dla mnie bomba (dziś wieczorem ma zamiar ćwiczyćsmile)
            www.youtube.com/watch?v=udVy1orWkVI -ona ma dużo filmików może ta zumba nie bedzie mi potrzebnasmile
    • dzoaann Re: Zumba na PS3 daje to coś? 13.01.14, 19:06
      Ja mam i baaaaardzo sobie chwale, moge smialo powiedziec, ze zmienila moje życie. Dzieki niej polubilam cwiczenia i choc mam ja juz dlugo, to i tak lubie wlaczycsmile
      • jusytka Re: Zumba na PS3 daje to coś? 13.01.14, 21:22
        Masz może zestaw z tym pasem? Do czego on właściwie służy?
        • dzoaann Re: Zumba na PS3 daje to coś? 13.01.14, 22:23
          Żeby tanczyc zumbe na PS3 musisz miec zestaw do PS MOVE, z kamerka i kontrolerem. I wlasnie do tego pasa, założonego na biodra, wkladasz kontroler. On przekazuje twe ruchy do PS.
          • jusytka Re: Zumba na PS3 daje to coś? 14.01.14, 07:57
            Mam PS3 z move, a nawet inną grę taneczną ale bez pasa, dlatego zapytałam
            • dzoaann Re: Zumba na PS3 daje to coś? 14.01.14, 11:12
              A ja nie wiedzialam co masz, dlatego staralam sie wytlumaczycsmile
              • jusytka Re: Zumba na PS3 daje to coś? 14.01.14, 12:14
                OK, dzięki.
                Myślę, że ten pas jako podtrzymujący kontrolery to nie jest głupi pomysł, może się też przydać do innych gier smile
    • feel_good_inc Tylko jeżeli używasz 14.01.14, 09:43
      Bo od samego kupienia centymetrów ci nie ubędzie wink
      • inez21 Re: Tylko jeżeli używasz 14.01.14, 12:17
        Mam i chwalę sobie. Świetny sposób na schudnięcie i poprawę formy. Tylko trzeba ćwiczyć co najmniej 4-5 razy w tygodniu. Ale trudne to nie jest i wciąga chociaż muzyka i grafika mogłyby być trochę bardziej dopracowane ale ogólnie mogę polecićsmile
        • carnivale5 Re: Tylko jeżeli używasz 17.02.14, 14:25
          Mnie Zumba nie przekonała, miałam kilka dni pożyczoną i oddałam. Jakoś brakło mi chęci i przede wszystkim nie dawało mi to dużej radochy. Na pewno można schudnąć ćwicząc regularnie, bo jak będziesz się przykładać to na maksa się można zmęczyć. No ale co kto lubi.

Ja miałam ogromne zakwasy po Sports Champions (szczególnie po gladiatorach big_grin), ale jak się później okazało to był pikuś w porównaniu do Move Fitness ( abasim.pl/ps3/gry_na_move/move_fitness_ps3.html ). Ćwiczenia wydają się naprawdę proste - łapanie piłeczki, rzucanie do kosza, przysiady, podskoki, etc. jednak naprawdę po 20kilku minutowej sesji nie byłam w stanie ruszać później rękoma. NIEZŁY WYCISK!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka