tanebo 18.01.14, 12:04 Rozumiem że ci którzy zabiliby Trynkiewicza nic złego w tej egzekucji nie widzą. Tak swoją drogą - jak można zabrać dzieci na egzekucję ojca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafa-kolorowa Re: Egzekucja Trynkiewicza 18.01.14, 12:14 i dobrze mu tak - mordowana ciężarna pewnie miała luksusową śmierć przez tego śmiecia swoją drogą w zeszłym tygodniu pisali o 15 minutach za miesiąc będzie napisane, że cierpiał kilkanaście godzin Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: Egzekucja Trynkiewicza 18.01.14, 12:26 jakie zabrac ? a ktos im kazal isc??? chcialy to poszly i serio myslisz ze obchodzi mnie ze morderca i gwalciciel meczyl sie przez 20 min ??? a karze smierci jestem przeciwna ale z innych powodow Odpowiedz Link Zgłoś
antyideal Re: Egzekucja Trynkiewicza 18.01.14, 12:30 Te dzieci to mocno dorosle chyba, facet od dwudziestu kilku lat siedzial zresztą.. nikt ich za dziecięcą rączkę na egzekucję tatusia nie zaciagnął Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Egzekucja Trynkiewicza 18.01.14, 12:37 Nie doczytałam...dzieci straconego więźnia dla idei pozwały władze, czy będą domagac się kasy? Odpowiedz Link Zgłoś
gretchen184 Re: Egzekucja Trynkiewicza 18.01.14, 12:40 ścierwo i tak za krótko zdychało Odpowiedz Link Zgłoś
malwa51 Re: Egzekucja Trynkiewicza 18.01.14, 12:44 cytuje Zabity Dennis McGuire został skazany na śmierć za gwałt morderstwo 22 letniej Joy Stewart, która wtedy była w 30. tygodniu ciąży. Jej nienarodzone dziecko też zmarło. Tuż przed wykonaniem egzekucji dzieci McGuire'a, solidaryzując się z rodziną ofiary, powiedziały, że "śmierć jaka spotka ich ojca będzie o tyle bardziej ludzka", niż młodej matki. a dzieci mordercy dorosle byly, nikt ich nie "zabieral" na egzekucje Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Egzekucja Trynkiewicza 18.01.14, 12:47 Gdyby cię ktoś, tanebo, w wieku lat 13 zgwałcił w odbytnicę tak, że do końca życia popuszczałbyś kał i musiał chodzić w pampersie, bo tak to wygląda, pewnie miałbyś inny punkt widzenia. Miśku. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo Re: Egzekucja Trynkiewicza 18.01.14, 12:51 Może. Ale: po pierwsze - nie chciałbym być takim jak on mordercą. Po drugie - więzienie supermax jest dostatecznie dolegliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Egzekucja Trynkiewicza 18.01.14, 14:21 > takim jak on mordercą Ja jednak widzę różnicę między pozbawieniem życia dziecka, a pozbawieniem życia zwyrodnialca, który zagraża innym. Odpowiedz Link Zgłoś
eilian Re: Egzekucja Trynkiewicza 18.01.14, 12:49 Nie, nie widzę nic złego w tej egzekucji. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Egzekucja Trynkiewicza 18.01.14, 14:38 Zapytaj tej laski w ciąży co ją zgwałcił czy miała coś przeciwko - oupss zapomniałam, nie żyje, zabił ją. Tu masz więcej możesz się politować nad bandytami kwejk.pl/galeria/1987610/4/10-najbardziej-nieudanych-egzekucji.html%23gallerypic Odpowiedz Link Zgłoś