Dodaj do ulubionych

Egzekucja Trynkiewicza

18.01.14, 12:04
Rozumiem że ci którzy zabiliby Trynkiewicza nic złego w tej egzekucji nie widzą. Tak swoją drogą - jak można zabrać dzieci na egzekucję ojca?
Obserwuj wątek
    • rafa-kolorowa Re: Egzekucja Trynkiewicza 18.01.14, 12:14
      i dobrze mu tak - mordowana ciężarna pewnie miała luksusową śmierć przez tego śmiecia
      swoją drogą w zeszłym tygodniu pisali o 15 minutach
      za miesiąc będzie napisane, że cierpiał kilkanaście godzin
    • rhaenyra Re: Egzekucja Trynkiewicza 18.01.14, 12:26
      jakie zabrac ?
      a ktos im kazal isc???
      chcialy to poszly

i serio myslisz ze obchodzi mnie ze morderca i gwalciciel meczyl sie przez 20 min ???

a karze smierci jestem przeciwna ale z innych powodow
    • antyideal Re: Egzekucja Trynkiewicza 18.01.14, 12:30
      Te dzieci to mocno dorosle chyba, facet od dwudziestu kilku lat siedzial zresztą..
      nikt ich za dziecięcą rączkę na egzekucję tatusia nie zaciagnął
    • lady-z-gaga Re: Egzekucja Trynkiewicza 18.01.14, 12:37
      Nie doczytałam...dzieci straconego więźnia dla idei pozwały władze, czy będą domagac się kasy?
    • gretchen184 Re: Egzekucja Trynkiewicza 18.01.14, 12:40
      ścierwo i tak za krótko zdychało tongue_out
    • malwa51 Re: Egzekucja Trynkiewicza 18.01.14, 12:44
      cytuje

Zabity Dennis McGuire został skazany na śmierć za gwałt morderstwo 22 letniej Joy Stewart, która wtedy była w 30. tygodniu ciąży. Jej nienarodzone dziecko też zmarło. Tuż przed wykonaniem egzekucji dzieci McGuire'a, solidaryzując się z rodziną ofiary, powiedziały, że "śmierć jaka spotka ich ojca będzie o tyle bardziej ludzka", niż młodej matki.

a dzieci mordercy dorosle byly, nikt ich nie "zabieral" na egzekucje
    • ledzeppelin3 Re: Egzekucja Trynkiewicza 18.01.14, 12:47
      Gdyby cię ktoś, tanebo, w wieku lat 13 zgwałcił w odbytnicę tak, że do końca życia popuszczałbyś kał i musiał chodzić w pampersie, bo tak to wygląda, pewnie miałbyś inny punkt widzenia. Miśku.
      • tanebo Re: Egzekucja Trynkiewicza 18.01.14, 12:51
        Może. Ale: po pierwsze - nie chciałbym być takim jak on mordercą. Po drugie - więzienie supermax jest dostatecznie dolegliwe.
        • z_lasu Re: Egzekucja Trynkiewicza 18.01.14, 14:21
          > takim jak on mordercą

Ja jednak widzę różnicę między pozbawieniem życia dziecka, a pozbawieniem życia zwyrodnialca, który zagraża innym.
    • eilian Re: Egzekucja Trynkiewicza 18.01.14, 12:49
      Nie, nie widzę nic złego w tej egzekucji.
    • totorotot Re: Egzekucja Trynkiewicza 18.01.14, 12:58
      dobrze mu tak
      • wioskowy_glupek Re: Egzekucja Trynkiewicza 18.01.14, 14:38
        Zapytaj tej laski w ciąży co ją zgwałcił czy miała coś przeciwko - oupss zapomniałam, nie żyje, zabił ją.

Tu masz więcej możesz się politować nad bandytami

kwejk.pl/galeria/1987610/4/10-najbardziej-nieudanych-egzekucji.html%23gallerypic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka