morgen_stern
21.01.14, 16:07
Bo tutaj co rusz troll wtopek powtarza z upodobaniem bajania (to jego ulubiony temat i chyba ulubiony problem), jak to każda ematka ma dg, jest specjalistką w wąskiej dziedzinie rozrywaną przez łowców głów oraz otrzymuje propozycje pracy, a przecież wiadomo, że to nieprawda! Tak naprawdę każda zasuwa w warzywniaku klepiąc na forumku z komóry między jednym kilogramem kartofli a pęczkiem rzodkiewek. Bądź też siedzi w domu z bachorami ciągnąć marną mężowską pensyję. Uszczęśliwmy biednego trolla i ujawnijmy się!
Ja zaczynam. Nie jestem wąską specjalistką, nawet studiów nie skończyłam (smuteczek) i pracuję w nader popularnym wśród kobiet zawodzie nie wymagającym specjalnych przeszkoleń i specjalizacji, przy komputerku i papierkach. Jedyne moje szczęście, że firma dobra i płaci na czas. Żeby jeszcze was dobić to dodam, że dorabiam sprzątając biuro... Nie wiem, czy którakolwiek tutaj tak ofen się przyznała, że jeździ na szmacie! Nie ma qrwa opcji. Nie mam profilu na glodeline ani na linkedin, bo kto by mnie tam chciał...