Dodaj do ulubionych

Spie z corka a maz sam - i wszystkim to pasuje...

• wredna1zmija Re: Spie z corka a maz sam - i wszystkim to pasuj 09.02.14, 10:37
      gdy żona śpi z dzieckiem to jest be

A gdy małżeństwo śpi oddzielnie i dziecko też oddzielnie? To jak jest? Należy szykować się na kochankę? Pamiętam artykuł o tym, że zdrowiej jest nie spać razem (dla samego związku dorosłych), owszem łóżko może służyć do zabaw ale spać powinno się oddzielnie.
      • melikoto Re: Spie z corka a maz sam - i wszystkim to pasuj 09.02.14, 10:52
        Moje dzieci szybko wylądowały w swoich łyżeczkach. Ja wychodzę z założenia- mój pokój, moja przestrzeń gdzie sie resetuje i odpoczywam i tam są dorośli . Rano przychodzą do mnie do łóżka dzieci i tak jeszcze leżymy z godzinle i sie przytylamy.
        • gryzelda71 Re: Spie z corka a maz sam - i wszystkim to pasuj 09.02.14, 15:48
          Ja wychodzę z założenia- mój
          > pokój, moja przestrzeń gdzie sie resetuje i odpoczywam i tam są dorośli . Rano
          > przychodzą do mnie do łóżka dzieci i tak jeszcze leżymy z godzinle i sie przyt
          > ylamy.

A rano to już nie twoja przestrzeń? Dziwne,że rano ok, a wieczorem już nie.
    • mia_siochi Re: Spie z corka a maz sam - i wszystkim to pasuj 09.02.14, 15:01
      Śpimy w trójkę i wszyscy jesteśmy zadowoleni.
      Grunt to duże łóżko wink
    • kerri31 Re: Spie z corka a maz sam - i wszystkim to pasuj 09.02.14, 15:12
      Spanie z tak dużym dzieckiem to brak dobrego wychowania. Będziesz z nią tak spać do 10 roku jej życia bo nie będzie chciała i umiała spać sama.
      • majenkir Re: 09.02.14, 15:22
        kerri31 napisała:
        > Spanie z tak dużym dzieckiem to brak dobrego wychowania.

Najlepiej niech napisze na Savoir-vivre wink.
        Ja znowu od jakiegos czasu spie ze swoja 14-letnia (!) corka (wzgledy zdrowotne).
        Wszystkim nam to pasuje I w du.pie mam co sobie ktos pomysli.
      • gryzelda71 Re: Spie z corka a maz sam - i wszystkim to pasuj 09.02.14, 15:44
        Złe wychowanie hahahaha
        Ale kto źle wychowany,córka czy matka?
        • agunia777 Re: Spie z corka a maz sam - i wszystkim to pasuj 09.02.14, 18:36
          Uważam, że to ok. Jeśli Wam pasuje.
          U nas za to absolutny miszmasz. Są miesiące gdy nasz dwulatek przesypia sam noce i nie przychodzi. Są takie gdy ląduje u nas nad ranem. Są takie, że chce spać z nami całą noc i wtedy mąż ląduje na sofie.
          Są tygodnie gdy jesteśmy poza domem i wtedy śpi ze mną cały czas.
          Są noce, gdy ląduje u dziadków i śpi bez problemu po 10 godzin i nawet nie oczekuje, że za chwilę przybędę i go odbiorę.
          Genralnie niewymagające dziecko smile
        • chyba.ze Re: Spie z corka a maz sam - i wszystkim to pasuj 11.02.14, 16:57
          gryzelda71 napisała:

> Ale kto źle wychowany,córka czy matka?

Może łóżko..? big_grin
      • chyba.ze buhaahaa 11.02.14, 16:55
        kerri31 napisała:

> Spanie z tak dużym dzieckiem to brak dobrego wychowania.

big_grin
      • chipsi Re: Spie z corka a maz sam - i wszystkim to pasuj 12.02.14, 10:20
        > Będziesz z nią tak spać do 10 roku jej życia bo nie będzie chciała i umiała spać sama.

Analogicznie - karmisz niemowlaka - będziesz go karmiła do 10 lat? A pampersy - nigdy już nie nauczy się korzystać z sedesu bo go przewijasz! big_grin
    • ledzeppelin3 Re: Spie z corka a maz sam - i wszystkim to pasuj 11.02.14, 20:00
      To dobre, co komu pasuje. Tak wam pasuje- ok. Dla mnie i dla mojego męża to byłoby złe rozwiązanie, ale to nie ma chyba znaczenia. Kazdy ma inaczej.
    • wegatka Re: Spie z corka a maz sam - i wszystkim to pasuj 11.02.14, 22:08
      Łał, cóż za cięta riposta. Taka niemiecka.
      • edelstein Re: Spie z corka a maz sam - i wszystkim to pasuj 11.02.14, 22:11

Swiat jest Maly.
        • wegatka Re: Spie z corka a maz sam - i wszystkim to pasuj 11.02.14, 22:25
          Grozisz mi?
          • edelstein Re: Spie z corka a maz sam - i wszystkim to pasuj 11.02.14, 22:29
            Wylacznie sluze stara Prawdabig_grin
            • wegatka Re: Spie z corka a maz sam - i wszystkim to pasuj 11.02.14, 22:33
              Edel, już dziś nie pij, bo ciężko cię zrozumieć.
              • wegatka Re: Spie z corka a maz sam - i wszystkim to pasuj 11.02.14, 22:35
                Chyba, że piszesz w trakcie namiętnego seksu, to rozumiem, że ci się paluchy mogą omsknąć.
                • edelstein Re: Spie z corka a maz sam - i wszystkim to pasuj 11.02.14, 22:50

Oklepane,postaraj sie bardziej dziecino.
    • chipsi Re: Spie z corka a maz sam - i wszystkim to pasuj 12.02.14, 10:17
      Naprawdę bawią mnie niektóre odpowiedzi. Wszystkie kurna wiedza lepiej jak wam jest wygodniej spać. Dobrze że nie pytałaś o załatwianie potrzeb w wc, bo pewnie też by lepiej wiedziały jaki kibelek mieć powinnaś no i oczywiście legendarny bidet. A już teorie że mąż cie zdradzi bo nie śpisz z nim w łóżku.... Ludzie, w nocy się śpi, na sex macie cały dzień i wieczór. I poważnie, znacie jakąś nastolatkę co śpi z mamą? Nie? To skończcie pisać farmazony. Co najmniej połowa znajomych spało z rodzicami a teraz z małymi dziećmi i nikt nie umarł ani traumy nie przeżył, ani nawet nie spał z mama do własnego ślubu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka