Dodaj do ulubionych

Elektroniczna prenumerata GW

22.02.14, 15:05
[url=http://wyborcza.pl/1,75248,15395024,Uwaga__Nowe_zasady_dostepu_do_tresci__Gazety_Wyborczej_.html]elektroniczna prenumerata GW[/url]
Juz od .99 / miesiec cena promocji. Weszlam, mialam szczere intecje zaprenumerowac, dopoki nie zaczelam sie wczytywac w regulamin. Wiadomo, ze nie .99 tylko 17.99-39.99 , i to wszystko w obejmuje inny regulamin pianomedia. Nigdzie nie sa jasno okreslone warunki promocji, ani warunki prenumeraty.
Dobra, to pikus, ale dla mnie czasami to komentarze pod artykulami bywaja lepsze niz sam artykul. Wraz z prenumerata (nietania) spadnie czytelnictwo, nie bedzie komentarzy, a jakosc wiekszosci artykulow nie najwyzszego lotu dziennikarskiego, nie zacheca do subskrypcji.

Wiec ja sie nie pisze na prenumerate. A Wy?
Obserwuj wątek
    • kawad Re: Elektroniczna prenumerata GW 22.02.14, 15:32
      Właśnie się zastanawiam nad rezygnacją z prenumeraty tradycyjnej na rzecz online. Teczkowa wychodzi sporo drożej uncertain
    • krolowa_online Re: Elektroniczna prenumerata GW 22.02.14, 15:33
      wlasnie wczoraj myslalam o tej prenumeracie, pomyslalam ze za 99 gr zobacze przez pierwszy miesiac, czy warto, otworzylam waunki, a tam: " pierwszy miesiąc za 0.99zł
      Po upływie miesiąca (31 dni) Twoja prenumerata będzie automatycznie odnowiona za standardową cenę 39.90zł
      "
      sorry, ale jak mi automatycznie, bez mojej zgody zaczna sciagac 39 zl, to ja dziekuje, poza tym w necie jest tak duzo do czytania, ze tylko czas potrzebny, co kto lubi.
      za wysoko sie cenia moim zdaniem.
      a i jeszcze, raczej wszelkie newsy, wydarzenia na swiecie sa wszedzie takie same, i tak ostatnio czytam tylko przewaznie naglowki, za duzo wszystkiego.
      • ichi51e Re: Elektroniczna prenumerata GW 22.02.14, 15:36
        Za 9usd mozna mirc scribida. To ja juz wole ksiazki niz dostep do watpliwej jakosci artykulow w gazecie uncertain
      • myelegans Re: Elektroniczna prenumerata GW 22.02.14, 15:45
        Dokladnie w tym samym momencie wlaczyla mi sie lampka STOP, czyli, nie daja nawet wyprobawac tanszych opcji, tylko od razu uwala Cie najwyzsza cena.

Mysle ze gdyby zostali przy tych .99 to zatrzymaliby wiekszosc wieloletnich czytelnikow, za 39.99 straca czytelnictwo.
        Te same informacje i newsy sa na wielu darmowych portalach on-line.
        • baltycki Re: Elektroniczna prenumerata GW 22.02.14, 19:17
          myelegans napisała:

> nie daja nawet wyprobawac tanszych opcji, tylko od razu uwala Cie najwyzsza cena.
          >
          A do tej pory nie czytalas (probowalas) bezplatnie?

• myelegans Re: Elektroniczna prenumerata GW 22.02.14, 19:57
            Nie o to chodzi, jezeli oferta jest od 17.99-39.99 to chyba powinnam sobie wybrac oferte, ktora MNIE interesuje. W tym przypadku GW samozwanczo po uplywie okresu promocji pobiera sobie automatycznie 39.99/miesiac.
            • baltycki Re: Elektroniczna prenumerata GW 22.02.14, 20:15
              Przeciez masz do wyboru:

Pakiet Wyborcza - 0,99zl za pierwszy miesiąc (31 dni) każdy kolejny miesiąc 17,90 zł

Pakiet Wyborcza Plus - 0,99zl za pierwszy miesiąc (31 dni) każdy kolejny miesiąc 29,90 zł

Pakiet Wyborcza Premium - 0,99zl za pierwszy miesiąc (31 dni) każdy kolejny miesiąc 39,90 zł

Cały tekst: wyborcza.pl/0,134638.html?cta=piano-bar#ixzz2u50fXN48
    • menodo Re: Elektroniczna prenumerata GW 22.02.14, 15:45
      W życiu.
      Płacić za coś takiego?
      • myelegans Re: Elektroniczna prenumerata GW 22.02.14, 15:46
        Zaloze sie, ze niedlugo wymysla prenumerate za forum GW. I wtedy...... Zegnaj ematko.... Chlip, chlip, bo kto tu zostanie?
        • menodo Re: Elektroniczna prenumerata GW 22.02.14, 17:00
          Forum można przecież przenieść.
          • myelegans Re: Elektroniczna prenumerata GW 22.02.14, 19:58
            Dynamika przeniesionych forow sie zmienia. Przeakonalam sie na wlasnej skorze. To juz nie bedzie ten klimat.
    • ainafets Re: da się czytać za darmo 22.02.14, 15:45
      Już na tym forum o tym pisałam, ale napiszę jeszcze raz.
      Tę blokadę można ominąć. Wystarczy tytuł artykułu wpisać w google, tylko musi być wpisany bezbłędnie, żeby się nie pomylić można sobie skopiować.
      • myelegans Re: da się czytać za darmo 22.02.14, 15:49
        Nie trzeba nawet bezblednie i nie trzeba miec nawet znakow polskich. jak chcialam uczciwie, ale sie nie da, nie pasuje mi to pijawkowe podejscie do subskrybentow.

, jak sobie poradza z tym Googlowym piractwem wink
        • krolowa_online Re: da się czytać za darmo 22.02.14, 16:01
          chca zlapac jelonkow za 99gr,a jak juz zlapia to nie ma mozliwosci wycofania sie, zostaje automatycznie podpisana umowa, tylko nie doczytalam na jak dlugo, pewnie dopoki nie zablokuje sie karty kredytowej w banku sad
          nie podoba mi sie ich podejscie, takie troche nieuczciwe, a nawet bardzo sad
    • kk345 Re: Elektroniczna prenumerata GW 22.02.14, 17:12
      > Juz od .99 / miesiec cena promocji. Weszlam, mialam szczere intecje zaprenumero
      > wac, dopoki nie zaczelam sie wczytywac w regulamin.

Jesteś lepsza ode mnie- nie udało mi się zlokalizować regulaminu, a szukałam dośc długo;D
    • kawad Re: Elektroniczna prenumerata GW 01.03.14, 12:23
      A ja od pół godziny próbuję zaprenumerować i ... kicha. Nie przenosi mnie na stronę płatności. Czyżby znak z niebios żeby nie pakować się w to? wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka