feniks_z_popiolu 23.02.14, 09:26 www.youtube.com/watch?v=KvdNyMgA16E Możliwe, że to już? W zeszłym roku w kwietniu mieliśmy śnieg. Teraz w lutym na moim trawniku rozwijają się bazie, pojawiły się małe listki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mid.week Re: Wiosna? Wosna ach to ty... 23.02.14, 09:34 u mnie piękne słońce a na termometrze na razie 5 na plusie. Na drzewach pąki, jadę dziś kupić sobie prymule na balkon Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_z_popiolu Re: Wiosna? Wosna ach to ty... 23.02.14, 09:39 A ja dzisiaj wysiewam na parapecie kuchennym zioła Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Wiosna? Wosna ach to ty... 23.02.14, 10:01 Na moim balkonie przezimowała pietruszka. Ciagle jest zielona Odpowiedz Link Zgłoś
shumi-mi-las Re: Wiosna? Wosna ach to ty... 23.02.14, 09:55 W zeszlym roku chyba tez bylo chwilowe ocieplenie a potem snieg wielkanocny i lepienie z niego zajaczkow. Choc w lutym akyrat wszystko byli zasypane. Jakos mi tak dziwnie bylo w zeszlym tygodniu smigac w polbutach Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: Wiosna? Wosna ach to ty... 23.02.14, 10:08 to co sie dzieje w tym sezonie cięzko nazwać "chwilowym" ociepleniem. Temperatura minusowa była u mnie od 22 do 30 stycznia. Poza tym cały czas plus od zimy 2012/2013 Odpowiedz Link Zgłoś
aquella Re: Wiosna? Wosna ach to ty... 23.02.14, 18:58 no skoro tak to wysiewam rośliny do skrzynek balkonowych Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Wiosna? Wosna ach to ty... 23.02.14, 09:56 U mnie już jakiś czas mirabelka zakwitła. Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Wiosna? Wosna ach to ty... 23.02.14, 10:38 U mnie paczkuje bez i forsycje, trawa zielona cały rok nie wierze juz w powrót zimy. Co innego w ubiegłym roku, kiedy zima trwała od pazdziernika i odpuscila na chwilke w marcu, a co innego jak w ogóle sie nie zaczęła na dobre. Wiosna!!! (szkoda tylko, ze właśnie dzis zaczęłam antybiotyk) Odpowiedz Link Zgłoś
gretchen184 Re: Wiosna? Wosna ach to ty... 23.02.14, 13:12 wszelkie prognozy mówią,że zimy już nie będzie,cały czas ma być taka wiosenka bardzo się cieszę-o ile lubię srogą zimę o tyle o tej porze już zawsze czekam na wiosnę. Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Wiosna? Wosna ach to ty... 23.02.14, 13:17 Właśnie wróciłam ze spaceru - biało-żółte dywany kwiatów - przebiśniegów i ranników zimowych. Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Re: Wiosna? Wosna ach to ty... 23.02.14, 13:21 U nas zima trwała tydzień A tak mamy cały czas na plusie. Dziś cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_n Re: Wiosna? Wosna ach to ty... 23.02.14, 15:11 Pojechaliśmy dziś rowerami szukać oznak wiosny - znaleźliśmy bazie i dwa żurawie (darły się niemożebnie) Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Wiosna? Wosna ach to ty... 23.02.14, 19:04 Dziś pranie schło na balkonie. Jeszcze nigdy tak wcześnie... Odpowiedz Link Zgłoś