drosetka 27.02.14, 13:25 co myślicie o tej kurtce? warto za taką cenę, nie będzie to jakaś lipa? allegro.pl/kurtka-ramoneska-pikowana-skora-wiosna-m-l-xxl-44-i3953479310.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drosetka Re: kurtka , proszę o opinię 27.02.14, 13:32 to wiem, ale niektóre z ekoskóry są całkiem znośne, wyglądają bardzo przyzwoicie. Aktualnie nie stać mnie, nie chce wydawać więcej? nie wiem, w każdym razie mamy teraz inne priorytety Odpowiedz Link Zgłoś
beatulek Re: kurtka , proszę o opinię 27.02.14, 13:50 Jeśli chcesz kupić na jeden góra dwa sezony to dlaczego nie. Ja też czasami pozwalam sobie na kupowanie ciuchów gorszej jakości niż na markowe, które mam nosić 5 lat bo drogie były. Odpowiedz Link Zgłoś
kamunyak Re: kurtka , proszę o opinię 27.02.14, 14:04 > Masz takie długie ręce? ...i tak chude? Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: kurtka , proszę o opinię 02.03.14, 07:10 Nie wiadomo, jakie chude będą, bo w tej aukcji sprzedają rozmiar 44, a ana zdjęciu jest mniejszy zapewne. Odpowiedz Link Zgłoś
kamunyak Re: kurtka , proszę o opinię 02.03.14, 15:06 > Nie wiadomo, jakie chude będą, bo w tej aukcji sprzedają rozmiar 44, a ana zdję > ciu jest mniejszy zapewne. wiadomo. Proporcje raczej się nie zmienią i dla rozmiaru 44 wszystko powinno być proporcjonalnie większe. Inaczej jaki byłby sens pokazywania zdjęcia. Równie dobrze można byłoby powiedzieć, że nie wiadomo jaka będzie w ogóle długość i szerokość kurtki. Zresztą, nie wiem na jakiej podstawie wysnuwasz wniosek, skoro sama piszesz, że zdjęcie przedstawia "zapewne" mniejszy rozmiar. A moze jednak, zapewne, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: kurtka , proszę o opinię 27.02.14, 13:54 Za ta cene nie spodziewalabym sie jakiejs super jakosci , ale na zdjeciu wyglada fajnie . Bierz! Odpowiedz Link Zgłoś
enatealie Re: kurtka , proszę o opinię 27.02.14, 14:27 Szkoda wg. mnie pieniędzy, bo taka kurtka nawet Cię dobrze nie ogrzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: kurtka , proszę o opinię 02.03.14, 10:46 ej a co jest nie tak z rekawami? one do kolan chyba zwisają Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: kurtka , proszę o opinię 27.02.14, 15:09 nie kupiłabym ekoskóry po drugie ten kołnierz...nie lubię takiego kroju, wolę prosty, bez tego paska... ogólnie, nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: kurtka , proszę o opinię 27.02.14, 15:22 W pierwszej chwili pomyślałam, że wygląda fajnie i jak ci nie przeszkadza, że eko-skóra, to bierz. Ale po przeczytaniu innych komentarzy, zwróciłam uwagę na rękawy i faktycznie jakieś takie nieproporcjonalnie długie są. Zresztą ja (jak juz pisałam w wątku o torebkach) zanim coś kupię, to muszę to przymierzyć, pomacać, powąchać Odpowiedz Link Zgłoś
atteilow Re: kurtka , proszę o opinię 27.02.14, 15:33 Jakies te rekawy nieproporcjonalnie dlugie i chude, sama kurtka jest krótka zapewne siega do pępka. To nie będzie fajnie wyglądać, tak jak tu szukaj w innych proporcjach, nieco dluższej Odpowiedz Link Zgłoś
filipinka0601 Re: kurtka , proszę o opinię 01.03.14, 20:30 Dla mnie fajna, tylko zastanawia mnie długość tych rękawów... Odpowiedz Link Zgłoś
hellulah Re: kurtka , proszę o opinię 01.03.14, 23:54 Plastik nie będzie grzał, a będziesz się w nim pocić. Wieki temu próbowałam z kurtką z eko-czyli plastikowej-skóry. Do niczego, jakby nie wyglądała. Efekt plastikowych butów x 100. Odpowiedz Link Zgłoś
zurekgirl Re: kurtka , proszę o opinię 02.03.14, 10:25 Na fotkach wyglada fajnie. Obawialabym sie tylko tego, ze bedzie mi sie skora do podszewki przylepiac, bo ten material jednak nie oddycha, ale pewnie gdybym miala wielkie parcie na ramoneske do ozdoby, to bym zaryzykowala. Odpowiedz Link Zgłoś
lillaj Re: kurtka , proszę o opinię 02.03.14, 11:02 Nie kupiłabym. Miałam raz kurtkę z ekoskóry. Po trzech miesiącach w miejscu gdzie stykała się z paskiem torby zrobiły się dziury. Poza tym bałabym się, że w rzeczywistości będzie wygladała tandetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisnadzis Re: kurtka , proszę o opinię 02.03.14, 15:21 Brzydka w dodatku wymiary to chyba jakies chinskie 44 Odpowiedz Link Zgłoś