Dodaj do ulubionych

który buty wybrać

28.02.14, 12:15
dla dziewczynki 5 lat, nie mogę sie zdecydować...??
https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/uc/ya/bphf/hlHQbWBk9yOmcKTFVX.jpg
https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/uc/ya/bphf/P9aGbhtsZxjQfVBt6B.jpg
Obserwuj wątek
    • ivaz Re: który buty wybrać 28.02.14, 12:17
      Przepraszam, wątek miał być za Zakupach.
      Prosze moderatorów o usunięcie.
    • nangaparbat3 Re: który buty wybrać 28.02.14, 12:18
      Niech dziewczynka zdecyduje. Nie rozumiem, dlaczego nie zostawiasz jej tej decyzji, skoro rozumiem, ze dla Ciebie obie opcje są rownie dobre.
      • ivaz Re: który buty wybrać 28.02.14, 13:35
        Córce jak na razie wszystko jedno, chyba, że któreś by miały emblemat z kucykiem pony to wiadomo byłby wielkie WOW.
    • anel_ma Re: który buty wybrać 28.02.14, 12:31
      te w których jej wygodniej
    • saszanasza Re: który buty wybrać 28.02.14, 12:31
      ivaz ja dla swojej 5,5 latki wybrałabym pierwsze. ale ja lubię "proste" rozwiązaniasmile
    • kamunyak Re: który buty wybrać 28.02.14, 12:58
      też bym wybrała pierwsze bo wydają się lepiej "zabudowane" i trzymające nogę. Mają wyższy zapiętek i but na pewno nie spadnie/nie będzie zsuwał ze stopy. Poza tym mają lepszy nosek, właściwie ukształtowaną podeszwę chroniącą nosek, który nie zostanie natychmiast zdarty - jak w tych drugich. Niestety, dzieci potrafią to zrobic bardzo szybko a przy ciemnym obuwiu nie wygląda zbyt ładnie.
      Choć, oczywiście, te drugie bardziej dziewczęce są. Ale ja zawsze bardziej patrzyłam na stronę praktyczną niż estetyczną, jeśli o dzieci chodziło.
    • edelstein Re: który buty wybrać 28.02.14, 14:15

Zadne,chyba,ze masz w planach Pare pogrzebow.
      • saszanasza Re: który buty wybrać 28.02.14, 14:55
        Ja bardzo lubię swoją córkę w conversach. Moim zdaniem one bardzo fajnie się prezentują i do spodni i do spódniczek, choć oczywiście typowo dziewczęce nie sąwink
        Tyle że to nie są buty raczej na wczesną wiosnęsad

http://i61.tinypic.com/3a7ex.jpg

• kkalipso Re: który buty wybrać 28.02.14, 14:42
      Najlepiej to dwie pary kupić smile
      Wybrałabym te drugie jednak dla dziewczynki łatwiej dopasować do reszty stroju jakby nie było ...
    • ichi51e Re: który buty wybrać 28.02.14, 14:45
      Trupiegi.
    • mikams75 Re: który buty wybrać 28.02.14, 17:25
      moja prawie 6-latka wybralaby te drugie.
      Ale tak poza tym kierowalabym sie wygoda dziecka - to byloby najwazniejsze kryterium.
      Zabudowanie czy wysokie piety - hmmm nie wiem po co, moja corka wyjatkowo nie lubi takich butow, zawsze jej cos przy kostce wadzi i jesli te pierwsze faktycznie sa nieco wyzsze to wybralaby drugia za to ze sa plytsze (dla niej wygodniejsze) i za kwiatka wink
      Poza tym z tego rodzaju to wole buty superfit - wg mnie fajnie wygladaja, sa niezniszczalne, wygodne i czubki tez sie nie zdzieraja, bo maja "oslonke".
      • bei Re: który buty wybrać 28.02.14, 18:51
        Pokaż Corce te butki, obie wersje ładne.
        • bbuziaczekk Re: który buty wybrać 28.02.14, 18:53
          Pierwsze
    • kanna Re: który buty wybrać 28.02.14, 18:57
      Drugie są łatwiejsze do czyszczenia.
      Dla mnie to priorytet
    • agni71 Re: który buty wybrać 28.02.14, 20:09
      Domyslam sie, że kupujesz on-line? Te pierwsze miałam i one sa fajne, ale dość ciężkie. Drugie na oko wydają mi się lżejsze, więc te bym wzięła, gdybym miała decydowac ze zdjęcia. Może w opisie masz napisane, czy mają podeszwę ecco light?
    • zurekgirl Re: który buty wybrać 28.02.14, 20:51
      Nieco smutne i powazne te czarne. Moja prawie szesciolatka bez namysu stwierdzila ze fioletowe sa o niebo lepsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka