Dodaj do ulubionych

Jazda próbna

10.03.14, 15:47
Korzystałyście kiedyś ? Jak to się odbywa ? Do czegoś zobowiązuje ?
Dostałam właśnie wiadomość na maila, że zapraszają bla bla bla... i żeby m. in. podać planowaną datę zmiany samochodu uncertain
Na razie nie mam w planach zmiany samochodu więc czy mogę sobie podać jakąś datę od czapy ?
Obserwuj wątek
    • solange123 Re: Jazda próbna 10.03.14, 15:54
      Skoro nie planujesz zmiany samochodu to czemu rozważasz jazdę próbną?
      Przecież jazda próbna ma na celu wypróbowanie auta przed zakupem. Ty nie planujesz kupować.

Nie rozumiem Twego postu.
    • kietka Re: Jazda próbna 10.03.14, 15:55
      jedz i baw sie dobrze
      nie musisz do niczego sie zobowiazywac smile i niczego nie podawac...
    • tuya Re: Jazda próbna 10.03.14, 15:57
      Oczywiście że do niczego nie zobowiązuje.
      Dzięki jeździe próbnej udało mi się ubabrać w błocie nówkę sztukę Jeepa Wranglerasmile
      Podpisujesz umowę ale nie ma w niej nic że masz to auto kupić. W różnych firmach różnie to wygląda, w niektórych dostajesz auto do swojej dyspozycji, w innych jedzie z tobą pracownik salonu.
    • heca7 Re: Jazda próbna 10.03.14, 16:05
      Tylko potem często wydzwaniają wink Do mojego kolegi chyba dwa razy w miesiącu z pytaniem czy jednak się zdecydował.
      My parę dni po jeździe próbnej kiedy podpisaliśmy umowę dostaliśmy samochód na dwie godziny do jazdy po mieście. Sami oczywiście smile
    • mruwa9 Re: Jazda próbna 10.03.14, 16:12
      wiele razy. Czasem na godzine-dwie, czasem dealer proponowal, zeby zabrac samochod na pol dnia/do kolejnego dnia, zeby sie dobrze zapoznac z pojazdem wink
      Ostatnio zalowalam,ze nie umowilam sie na jazde probna dowolnym, pierwszym z brzegu samochodem, gdy oddawalam swoj do serwisu. Zeby nie siedziec jak ofiara w salonie i czekac, az mi przejrza moj samochod, tylko moc pojechac i pozalatwiac inne sprawy w ciagu tych dwoch godzin.
    • majenkir Re: Jazda próbna 10.03.14, 16:12
      karolciab125 napisała:
      > Do czegoś zobowiązuje ?

No cos Ty.... jak przymierzasz w sklepie buty, to tez Cie to do niczego nie zobowiazuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka