kietka 13.03.14, 10:48 czy PRowcy maja ludzi za kompletnych baranów, czy nie moga wyslic sie na jakas inna promocje programu, niz wieczne iskrzenie pomiedzy uczestnikami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kietka Re: taniec z ...zdami 13.03.14, 11:03 nikt, tylko wali to po oczach na kazdym portalu informacyjnym...mnie zaczyna troche irytowac, nie sam fakt promocji, ale jego składnia, niezmienna od 10 lat zastanawiam sie tylko, czy na prawde ludzie z promocji maja odbiorcow za stado baranow? przyznac sie kto dzisiaj kliknął, jak to halejcio (?) iskrzy z jakms baranskim(?) co dzinnie, albo moro, albo inna siwiec, na głownej i ciagle iskrzy...co by pozaru nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: taniec z ...zdami 13.03.14, 11:05 Ja nie kliknęłam bo mnie to wcale nie interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
mindtriper Re: taniec z ...zdami 13.03.14, 11:19 Ja z pewnością nie. Nawet nie wiem kto to jest Halejcio. Nie oglądam, nie podniecam się. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: taniec z ...zdami 13.03.14, 11:22 nie kliknęłam, nie wiem, o czym mowa, od pewnego czasu nie wchodzę na główne strony naszych portali informacyjnych, bo przestały być informacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: taniec z ...zdami 13.03.14, 11:55 Nie oglądam, nie wiem o kim mowa, ale podejrzewam, że może faktycznie iskrzyć. Pot, endorfiny, bliski kontakt fizyczny, w większości pewnie atrakcyjne ciała, no jak ma nie iskrzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
beataj1 Re: taniec z ...zdami 13.03.14, 12:01 No własnie. Oni tam nic innego nie robią calymi dniami tylko sie o siebie ocierają w mniej lub bardziej wymyślny sposób. O ile dla tancerzy to chleb powszedni do dla "gwiazdek" to już ma posmak nowości. Ja najbardziej lubię gadanie o odkrywaniu w sobie kobiecości Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: taniec z ...zdami 13.03.14, 12:09 t"aniec z ...zdami" Możesz napisać z czym? Bo kombinuję i nic mi do głowy nie przychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kietka Re: taniec z ...zdami 13.03.14, 13:24 gwiazdami, tylko to takie długie słowo, a ja ma dzisiaj lekki osłab i nie uzywam długich wyrazów. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: taniec z ...zdami 13.03.14, 13:25 kietka napisała: > czy PRowcy maja ludzi za kompletnych baranów Jaka publika, taki program. Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: taniec z ...zdami 13.03.14, 13:44 Jak nie iskrzy, jak iskrzy. Może akurat nie te prawdziwe iskrzenia zwykle się opisuje... Znam połowę tancerzy z TzG z dzieciństwa, wiesz jakie tam dramaty miłosne (i nie tylko) odchodziły między dwunastolatkami? Dynastia ze Zbuntowanym Aniołem plus Niewolnica Izaura wysiadały przy nich. A program jest coraz gorszy, to jak z BB - póki uczestnicy sami do końca nie łapali jakie są mechanizmy, to było zabawnie, teraz już wszyscy są takimi starymi wyjadaczami i manipulatorami, że oglądać się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
kietka Re: taniec z ...zdami 13.03.14, 13:48 własnie chodzi mi i ta stała, niezwmienna taktyke... weszenie romansu (iskrzenie) odkrywanie kobiecosci (jak ktos trafnie zawuwazył) migawki z kroków "celebrytek" Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_owca Re: taniec z ...zdami 13.03.14, 13:57 Przeciez wiekszosc ludzi jest kompletnymi baranami. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: taniec z ...zdami 13.03.14, 21:29 he, he, fajny tytuł wątku dałaś. Ile pola dla wyobraźni! Odpowiedz Link Zgłoś