anna1221 Re: Thorgalla (') 08.05.14, 23:09 W imieniu najbliższej Rodziny Thorgalli - Anety, za kondolencje, wsparcie oraz słowa pocieszenia – serdeczne podziękuję. Nie wiedziałam, ze miała tylu wspaniałych przyjaciół, znajomych. Jutro mijają ….2 miesiące kiedy odeszła na zawsze, połączyła się ze swoją Mamą, ukochanym Dziadkiem i Babcią, a zostawiła ból, wielki ból… W ubiegłym roku planowała wiosną przyjechać do Polski wraz ze swoją córeczką. Wyobrażałam już sobie jak ponownie będzie wyglądać moje mieszkanie – jak po wielkim trzęsieniu ziemi – ale to nic bo radość ogromna. przyszła wiosna i ……. Tak jak kiedys, tak i dziś sprawdzam pocztę mailową i konto na FB z nadzieją, ze napisze kilka słów o swojej córeczce, mężu o tym jak minęła noc, co gotowała na obiad, o swoim samopoczuciu …. a jest …głucha, bolesna cisza ….. Ostatni sms jaki otrzymałam od Niej brzmiał: „jeszcze żyję, on powrócił, załamałam się”. Później rozmowa telefoniczna pełna nadziei, pocieszenia, później na łóżku szpitalnym trzymanie za rękę, skrzywiony uśmiech na Jej twarzy, aż w końcu straszna wiadomość …… Wydawało mi się, ze wszystko w życiu rozumiem, ale jednak nie - nie rozumiem dlaczego moje oczy ciągle są mokre, a w sercu wielka rana. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Thorgalla (') 08.05.14, 23:18 Przykro mi, wyrazy współczucia dla rodziny. Nie wiedziałam, że Thorgalla choruje, pamiętam jej wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: Thorgalla (') 08.05.14, 23:52 Anno, współczuję Ci bardzo. Bardzo. Trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
anna1221 Re: Thorgalla (') 13.05.14, 17:48 a i jeszcze ... jak ktos chciałby zdjęcia - proszę pisac na pocztę. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Thorgalla (') 13.05.14, 18:08 Trzymaj się Ania, Thorgalle kojarzyłam tylko wirtualnie, ale bardzo pozytywnie, szkoda ze takie osoby odchodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Thorgalla (') 13.05.14, 19:55 Bardzo mi przykro, składam serdeczne słowa wsparcia i współczucia na ręce Rodziny i Przyjaciół. Nie wiedziałam, ze Thorgalla chorowała, dobrze pamiętam jej nick i wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
anna1221 Re: Thorgalla (') 13.05.14, 21:41 dziękuję, ale chyba wszystkim którzy Ją znali jest przykro i szkoda, ze odeszła w tak młodym wieku .... Odpowiedz Link Zgłoś
siasiunia1 Re: Thorgalla (') 17.05.14, 01:15 Strasznie mi przykro kondelencje dla rodziny. (wiem rzadko się udzielam ale czytam was regularnie i jest to dla mnei naprawdę szok)\\ Odpowiedz Link Zgłoś