Dodaj do ulubionych

męska moda pomocyyyyy

29.04.14, 14:15
musicie mi pomóc
podrzebna mi inspiracja dla męża

strój elegancki, ale z jajem

mój mąż ma duzy brzuch, ale generalnie jest jak wiking- masywne uda, wielkie łapy i ... niski wzrosttongue_out

do pracy chodzi swobodnie ubrany, ale potrzebuje na bardzo ważny egzamin ubrać sie elegancko- garnituru nie ma- bo w ciagu 4 lat tak zmieniła mu sie figura, ze wszystkie są za małe

poza tym egzaminem mamy tez akurat dwa wesela w czerwcu

i tak sobie pomyslałam, że może jest alternatywa dla klasycznego garnituru- on bardzo dobrze wygląda w chinosach i tego typu spodniach- ma nawet 3 pary takich bardziej eleganckich- ceglaste, granatowe i groszkowe- takie bardziej letnie

i tak sobie pomyslalam żeby kupic jakąs fajna elegancką, ale z nutką nonszalancji marynarke, dobrą koszulę, kolorowa butonierka etc- taki nowoczesny lord angielskibig_grin

i teraz chciałabym znaleść inspiracje w necie, zeby chłopu pokazać, ale nic nie moge znaleść- jakie frazy mam wpisywać? może cos po angielsku? ale nie znam niuansów , nie wiem jakich zwrotów tutaj uzyc

może któras wie o czym mówię i mi może pomóc?smile
Obserwuj wątek
    • bri Re: męska moda pomocyyyyy 29.04.14, 14:23
      wpisz: jacket trousers combinations for men
      możesz jeszcze doprecyzować dodając np. red trousers
    • mx3_sp Re: męska moda pomocyyyyy 29.04.14, 14:23
      idź z nim do jakiegoś dobre sklepu, najlepiej markowego tam po przymierza i dobierzesz.
      • aneta-skarpeta Re: męska moda pomocyyyyy 29.04.14, 14:35
        no wiem, ze tak musze zrobic, ale muszę mu pokazać w którą strone idziemy, bo on jest człowiekiem małej wyobraźniwink

ale faktycznie znalazłam, dzieki wielkie
    • anel_ma Re: męska moda pomocyyyyy 29.04.14, 14:34
      niech na miare uszyje - dobry krawiec da rade i wielkiemu brzucholowi
      • aneta-skarpeta Re: męska moda pomocyyyyy 29.04.14, 15:05
        niestety nie ma obcji szycia- jemu figura zmienia się przynajmniej raz w roku- gorzej niż z babąwink

każdy garnitur lub marynarke miał 1 góra 2 razy

mam dośćsmile
        on nie ma gdzie chodzić w marynarkach - ostatnio potrzebę założenia marynarki miał 3 lata temu

garnitur slubny- z czerwca- w pażdzierniku był juz za mały
        • mx3_sp Re: męska moda pomocyyyyy 29.04.14, 15:11
          czyli chłop dorasta.
          • aneta-skarpeta Re: męska moda pomocyyyyy 29.04.14, 20:25
            z nim jest generalnie masakra

jak baba, potrafi schudnąc, ale szybciutko łapie efekt jojo- niestety w tej chwili ma trudny czas, który potrwa jeszcze trochę- więc w stresie etc nie ma szans na schudnięcie- nawet jak mu staram się lekko, zdrowo i niskokalorycznie gotowac, to podjada, zapija słodkimi napojami, a generalnie dna chłop nie ma

a schudnąć coraz trudniej...
    • krejzimama Re: męska moda pomocyyyyy 29.04.14, 14:38
      mrvintage.pl/
      Kopalnia inspiracji i wiedzy.
      • aneta-skarpeta Re: męska moda pomocyyyyy 29.04.14, 15:06
        no własnie tego goscia szukałam
        co prawda on preferuje styl "opidupki", ale ma fajne zestawienia
        • barefoot_duck Re: męska moda pomocyyyyy 29.04.14, 21:47
          Zestawienia może i Mr Vintage ma ciekawe, ale za spodnie powinien pójść siedzieć. No sorry, jak facet sobie spodniami robi przedziałek w jajkach, to jak dla mnie to pod molestowanie co najmniej podchodzi.

Zobacz te wyniki wyszukiwań:
          www.google.pl/search?q=smart+elegance+chinos+jacket&rlz=1C1LENN_enPL503PL503&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ZABgU7e2KsrY4QSNvIH4AQ&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1366&bih=643#q=black+tie+chinos+jacket&tbm=isch&imgdii=_
          www.google.pl/search?q=smart+elegance+chinos+jacket&rlz=1C1LENN_enPL503PL503&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ZABgU7e2KsrY4QSNvIH4AQ&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1366&bih=643#q=evening+outfit+man+chinos+jacket&tbm=isch&imgdii=_
          www.google.pl/search?q=smart+elegance+chinos+jacket&rlz=1C1LENN_enPL503PL503&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ZABgU7e2KsrY4QSNvIH4AQ&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1366&bih=643#q=smart+chinos+jacket&tbm=isch&imgdii=_
          • aneta-skarpeta Re: męska moda pomocyyyyy 29.04.14, 22:13
            no te kajzery to są straszne big_grin

i te przykrutkie spodnie- rozumiem idee podwinięte spodnie do mokasynów, ale te spodnie w kostkę to dla mnie zbyt wiele

generalnie jak się spojrzy na modę męską to króluje moda przymała
            • bei Re: męska moda pomocyyyyy 30.04.14, 08:15

Massimo dutti-
              Popatrz tam, moze coś rzuci sie w oczysmile

olaromanska.blox.pl/html

www.dlaleszka.cba.pl/
    • gazeta_mi_placi Re: męska moda pomocyyyyy 30.04.14, 09:09
      Pomocy, szukam inspiracji dla żony jak ma się ubrać na wesele kuzynka szwagra.
      Żona - 150 w kapeluszu, tłuste uda, duży brzuch i małe piersi. Waga około 100 kg.
      Czekam na inspiracje, dziękuję.
      • aneta-skarpeta Re: męska moda pomocyyyyy 30.04.14, 10:41
        masywne udasmile- bo grube uda to bardziej galareta, a mój to by udami mógł pieńki zgniatać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka