auto.auto 06.05.14, 21:34 Forumki, help! Mam samsunga (bez szału) z abonamentem w orange. Jak zrobić, żeby działała w nim nawigacja? Jakaś darmowa a nie zjadająca i tak lichy internet Dziękuję za info ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielkafuria Re: Nawigacja w smartfonie - proszę o radę ;) 06.05.14, 21:51 hmmm, ja mam play, ale nawigacja mi pieknie w samsungu smiga (chociaz jej nie lubie) musze miec net i włączyc opcje lokalizacja (jak od góry tel machniesz palcem w dół to ci sie pokaze) Odpowiedz Link Zgłoś
najma78 Re: Nawigacja w smartfonie - proszę o radę ;) 06.05.14, 22:22 A jaki to jest samsung z szalem? Nawigacja mi dziala bez zadnego problemu i zazwyczaj korzystam z tej w telefonie wlasnie. Wlasciwie zawsze w kazdym ze smartfonow dzialala wiec nie wiem jaki moze byc problem. Moze gps musi byc wlaczony? Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: Nawigacja w smartfonie - proszę o radę ;) 06.05.14, 22:34 zwykły advance Odpowiedz Link Zgłoś
tuya Re: Nawigacja w smartfonie - proszę o radę ;) 07.05.14, 08:16 Darmowej, bez internetu i legalnej nie ma. Darmowa i legalna ale zjadająca internet - mapy googlowe (o ile masz Androida). Bez internetu (prawie) i darmowe by były mapy Nokii, ale ty masz Samsunga. Bez internetu ale nie darmowa iest np Automapa. Przez 7 dni na darmo możesz testować: play.google.com/store/apps/details?id=pl.aqurat.automapa&hl=pl Darmową, bez internetu ale nielegalną Automapę można ściągnąć z chomika, ale nie na każdym telefonie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
tuya errata:) 07.05.14, 09:35 maja byc mapy offline w nawigacji googlowej: www.spidersweb.pl/2014/05/nowe-mapy-google-android-ios.html więc będzie za darmo, bez internetu i legalnie, włala! Ale sama jeszcze nie testowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: errata:) 07.05.14, 10:34 Nie wiem na ile ogarniasz Androida ale: Wejdź sobie na ipmart forum PL ściągnij nawigację SYGIC a następnie poszukaj sygic map downloader. Program jest oczywiście płatny ale z forum ściągniesz pirata. A ten 2 program jest po to by nie ściągać map przez telefon tylko na komputer i potem wrzucić na kartę. Chyba, że masz w domu WIFI, to nie ma sensu robić cyrku, możesz ściągnąć przez telefon. Mapy są offline, całkiem dobre z mapą radarów itp. Odpowiedz Link Zgłoś