04.06.14, 16:23
Jak się ubieracie na party dziecięce? Wypada iść w zwykłej bluzce i trampkach. Pogoda zepsuła mi plany jest deszczowo i tak nieprzyjemnie. Połowę zimowych ciuchów mam już pochowanych i czego nie przymierzę to mi nie pasuje albo butów brak zakrytych. Niech to. Sukienka która dziś kupiłam wydaje się za przesadna. Mam ochotę nie iść ale muszę. Party raczej na świeżym powietrzu jakieś kucyki strzelanie do tarczy jeden Bóg wie co jeszcze, nei byłam tam nigdy.
Obserwuj wątek
    • aqua48 Re: Wypada? 04.06.14, 16:34
      kkalipso napisała:

> Jak się ubieracie na party dziecięce?

Nie mam pojęcia co to jest party dziecięce i w jakim charakterze tam się wybierasz - jako uczestnik, czy jako osoba towarzysząca dziecku?
      Jeśli to impreza na świeżym powietrzu połączona ze sportowymi atrakcjami to wypada ubrać się na sportowo - dżinsy, bluzka, kurtka i wygodne buty.
      Jeśli to przyjęcie np. urodzinowe, to bardziej elegancko - spodnie materiałowe, płaskie półbuty skórzane, lub baleriny, bluzka i sweterek albo żakiet.

• mikams75 Re: Wypada? 04.06.14, 16:57
      do glowy by mi nie przyszlo, zeby na dziecieca impreze isc inaczej ubrana niz na luzie typu trampki i zwykla koszulka, jeansy. No chyba, ze bym szla w roli clowna to bym sie musiala stosowniej ubrac wink
      • kkalipso Re: Wypada? 04.06.14, 17:01
        Spoko własnie sznuruję trampki.
    • sueellen Re: Wypada? 04.06.14, 17:06
      załóż szpilki, ponczochy a włosy koniecznie w kok smile

Nie wypada na sportowo isc na komunie, ale na kinderbal?
      • kkalipso Re: Wypada? 04.06.14, 17:12
        Ale wiesz o tym że są sukienki i sukienki .
        Wiele jest fajnym prostych typowo letnich zwiewnych sukienek do japonek np. gdyby było ciepło to dlaczego nie? Chociaż od początku byłam za trampkami to gdyby to był ciepły wieczór to nie wykluczam prostej letniej sukienki, buty na płaskim włosy rozpuszczone.
    • pederastwa Re: Wypada? 04.06.14, 17:14
      Nie wypadałby się wystroić. Dzinsy i trampki to jedyny sensowny strój, skoro w planie kucyki i atrakcje sportowe.
    • irina_katodina Nie wierzę 04.06.14, 17:30
      No naprawdę nie wierzę, że można mieć takie dylematy.

Tzn. wierzę, że teoretycznie takie osoby mogą istnieć, ale ja ich jeszcze na żywo nie spotkałam.

Tak, pewnie jestem ignorantką w kwestii dziecięcych party.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka