14.06.14, 08:59
Po 30 tce pierwszy raz w życiu (i chyba ostatni) byłam kilka razy na solarium
Po 35 rż- u kosmetyczki na pedicure- ta zdziwiona była, że to mój pierwszy raz "bo po stopach nie widać"
Myślę, co zaliczyć po 40 tce wink

Macie jakieś swoje "pierwsze razy", które dziwią innych ?
Obserwuj wątek
    • wuika Re: Dziewice 14.06.14, 09:12
      Zalicz kobietę tongue_out Chyba, że już po.
    • fin-dus Re: Dziewice 14.06.14, 09:14
      Nigdy nie byłam na pedicure u kosmetyczki. Chyba zaliczę swój pierwszy raz, bo jest mi teraz ciężko z wielkim brzuchem sobie stopy obrobić. Ale jakoś strasznie się boję...
    • wuika Re: Dziewice 14.06.14, 09:15
      A odpowiadając: nigdy nie wypaliłam ani kawałka papierosa, nie wzięłam żadnego narkotyku i ANI RAZU się nie upiłam. Maksymalne dawki alkoholu, jakie zdarzały mi się przyjmować do lampka wina czy jedno piwo. Miałam się kiedyś upić po maturze, ale jakoś nie było okazji(!!!!?!), no i tak zostało, że nigdy nie byłam pijana. Dziwna jestem wink
      • guderianka Re: Dziewice 14.06.14, 09:20
        Ja mam to dawno z glowy, nie ciągnie mnie do żadnego z powyższych
        No, poza dziewczyną big_grin
    • mid.week Re: Dziewice 14.06.14, 09:27
      Pierwszy raz do fryzjera poszłam mają 25lat. Wcześniej miałam po prostu długie włosy podcinane w domu.
      Jak miałam 27 ugotowałam pierwszy raz zupę ogórkową. Wcześniej uważałam, że jest dla mnie zbyt skomplikowana wink
      Po 28 urodzinach zrobiłam sobie pierwszy manicure (z tipsami!)
      Pierwsze dorosłe wakacje zaliczyłam mając 32 lata.

Na bliżej nieokreślone kiedyś zostawiam sobie proktologa - chętnie po 70 ;D

• pederastwa Re: Dziewice 14.06.14, 10:14
        co to są dorosłe wakacje?
        bo nie wiem czy już zaliczyłam, czy nie wink
    • vilez Re: Dziewice 14.06.14, 09:28
      Jestem dziewicą solariową. Oraz homodziewicą -nie miałam kontaktu seksualnego czy erotycznego z kobietą.
      Do jednego i drugiego się nie palę, ale życie może zaskoczyć, nieprawdaż.
      • cosmetic.wipes Re: Dziewice 14.06.14, 10:38
        Ja też jestem soliariową dziewicą, taka zapewne zostanę do śmierci ze względów zdrowotnych.

Tipsową również. I barszczu czerwonego nigdy nie ugotowałam.
        • vilez Re: Dziewice 14.06.14, 10:52
          O, tipsową to ja też.
          • guderianka Re: Dziewice 14.06.14, 11:05
            miałam raz- ale wtedy miałam 20 lat więc powinno się mi wybaczyć suspicious
    • naomi19 Re: Dziewice 14.06.14, 10:18
      ja mam wrażenie, ze dopiero poznaję świat, wszystko mnie albo zaskakuje, albo zachwyca
      zaczynam realizowac moje marzenia z dziecinstwa, nigdy nie spelnione
      sprawia mi to przyjemnosc
      i mam wrazenie, ze coraz lepiej poznaje siebie i lubie coraz to wiecej rzeczy
      • naomi19 Re: Dziewice 14.06.14, 10:18
        ogolnie czuje sie pod tym wzgledem... dziewica tongue_out
    • gazeta_mi_placi Re: Dziewice 14.06.14, 10:19
      Można powiedzieć, że jestem analną dziewicą (nie licząc jednego razu uncertain ).
      • vilez Re: Dziewice 14.06.14, 10:53
        big_grin (nie licząc jednego razu)
    • edelstein Re: Dziewice 14.06.14, 10:43
      Jestem na maxa rozdziewiczonawinkosobiscie to nie wiem gdzie jeszcze nie bylam.
      • gazeta_mi_placi Re: Dziewice 14.06.14, 10:54
        O matko!
    • helufpi Re: Dziewice 14.06.14, 11:14
      Nigdy nie miałam ufarbowanych włosów, nigdy nie byłam u kosmetyczki, pedikiurzystki, manikiurzystki, masażystki, fizjoterapeutki, rehabilitantki (ani u męskich odpowiedników), na solarium, nigdy nie zapaliłam żadnego papierosa, nigdy się niczym nie odurzyłam, nigdy nie goliłam przedramion (o tym, że niektórym kobietom rosną włosy na przedramionach dowiedziałam się w 3. dekadzie życia).
      No ale pewnie - niestety - wiele z tych rzeczy przede mną. Włosy z wiekiem siwieją, pięty rogowacieją, a w krzyżu łupie, takie życie. Oby jak najpóźniej.

Jeśli chodzi o dziewictwo - jestem dziewicą skoków przez przeszkody na oklep, i chciałabym, i boję się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka