Dodaj do ulubionych

bon za odzież w H&M

17.06.14, 21:03
dostałam dzisiaj w H&M ulotkę in formującą o zbiórce odzieży. na odwrocie jest informacja, że za każdą torbę oddanych rzeczy dostaje się bon.
czy któraś z was wie na jaką kwotę opiewa bon? smile
Obserwuj wątek
    • mamaoskarka18 Re: bon za odzież w H&M 17.06.14, 21:06
      Ostatnio było to 5 zł
      • kitka05 Re: bon za odzież w H&M 17.06.14, 21:09
        No to rzeczywiście biznes. Za torbę używanych rzeczy na A.....o, to ja dostane kilka stówek.
        • lady-z-gaga Re: bon za odzież w H&M 17.06.14, 21:13
          sprzedajesz na All szmaty, nienadające się do użytku? i znajdujesz frajerów, ktorzy parę stowek Ci zapłacą? cudotwórczyni big_grin
          • kitka05 Re: bon za odzież w H&M 17.06.14, 21:56
            lady-z-gaga napisała:

> sprzedajesz na All szmaty, nienadające się do użytku? i znajdujesz frajerów, kt
            > orzy parę stowek Ci zapłacą? cudotwórczyni big_grin

Nie sprzedaje szmat, tylko odzież używaną bez dziur i plam, nadającą się do dalszego użytku, jedynie dziecko mi z niej wyrosło.
            Autorka wątku pisała że H&M zbiera odzież, a nie szmaty i do tego się odniosłam.
      • kakony Re: bon za odzież w H&M 17.06.14, 21:16
        szału nie ma smile
        ale dzisiaj spakowałam 2 reklamówki rzeczy, które miały iść do kosza. zamiast tego oddam w H&M big_grin
    • lady-z-gaga Re: bon za odzież w H&M 17.06.14, 21:15
      To na pewno aktualna ta ulotka? bo ta akcja juz była, chyba, że jakąś nową edycję ogłosili
    • zebra12 Re: bon za odzież w H&M 17.06.14, 21:16
      A jaka ta torba ma być duża?
      • lady-z-gaga Re: bon za odzież w H&M 17.06.14, 21:27
        Na pewno nie musi byc duża (zwykła reklamowka) i nie musi byc pełna.
        Przyjmują wszelkie tekstylia, czyli starą bieliznę pościelową rownież, wszystkie szmaty.
        Celem akcji nie jest to, aby klient zrobił dobry biznes, tylko ochrona srodowiska, więc nie ma co liczyć na jakies wielkie profity, ale jak komus się chce, to na pewno warto smile
    • viridiana73 Re: bon za odzież w H&M 17.06.14, 21:20
      Bon na 5 zł za reklamówkę ciuchów, ale możesz go wykorzystać przy zakupie za minimum 40 zł. Bonów nie da się łączyć, tzn. jeden paragon- jeden bon. Wiem, bo przedwczoraj sama oddawałam ciuchy.
      • kakony Re: bon za odzież w H&M 17.06.14, 21:25
        czy ktoś ogląda w sklepie zawartość reklamówki? czy bon można wykorzystać na już przecenione rzeczy?
        • viridiana73 Re: bon za odzież w H&M 17.06.14, 21:45
          Co do zakupu rzeczy przecenionych- nie wiem. Oglądać- nikt nie oglądał, pani zajrzała tylko z góry do reklamówek. Aha, jest limit: max dwie reklamówki naraz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka