Dodaj do ulubionych

Pociągające nosem

24.06.14, 09:12
zasponsorować Wam zakup chusteczek?smile
Obserwuj wątek
    • raohszana Re: Pociągające nosem 24.06.14, 10:12
      O rany, a już mi się zdawało, że tylko mnie to do szewskiej pasji doprowadza! W każdym rodzaju zbiorkomu tacy się znajdują, w ilościach hurtowych!
      Jeden delikwent mnie zdemontował - siedzi, zasysa, zasysa, aż tu wtem! wyjmuje chusteczkę. Myślę sobie, że nareszcie. A tu nie! Smartfonik sobie wytarł i dalej zasysał.
      • aqua48 Wyraj alergików.. 24.06.14, 10:23
        raohszana napisał:

> O rany, a już mi się zdawało, że tylko mnie to do szewskiej pasji doprowadza!

Na alergię nie pomaga zwykłe wysiąkanie nosa, bo katar napływa cięgle w ilościach hurtowych. Nie każdemu (lekarzowi też) się chce dobrze dobrać leki.

• raohszana Re: Wyraj alergików.. 24.06.14, 11:39
          Nie zmienia faktu, że jest to paskudne i wnerwiające.
          Są preparaty zmniejszające wysięk, antyhistamina doraźnie, etc. I gra "tak, ale".
      • mamusia1999 Re: Pociągające nosem 24.06.14, 10:26
        ulzylo mi, ze nie tylko ja taki ciemnogrod jestem wink albowiem zasysanie jest zdrowsze od smarkania. przy smarkaniu wciska sie gluta i bakterie w trabke eustachiusza i zapalenie ucha srodkowego gotowe. mailam dzeicko z....uchem achillesa, to powinnam sie przestawic. a nie moglam. dziecku nos wycieralam, tylko smarkac nie kazalam, ale zasysac tez nie.
        mam zaprzyjaznionego lekarza, ten to koncerty daje!
        • niutaki Re: Pociągające nosem 24.06.14, 10:30
          Ostatnio o malo nie zwymiotowalam w sklepie, bo sprzedawczyni tak zaciagala... o dzizas, nawet na wspomnienie mi niedobrze...
          • lelija05 Re: Pociągające nosem 24.06.14, 11:22
            A co powiesz na panią dyrektor i taki przerywnik akustyczny?
        • lady-z-gaga Re: Pociągające nosem 24.06.14, 10:56
          fantastyczne po prostu... smarkanie jest niezdrowe, więc trzeba głosno wciągac gluty do środka big_grin
          pójdźmy dalej, powstrzymywanie gazów tez jest niezdrowe, czytałam o tym wielokrotnie big_grin
          • niutaki Re: Pociągające nosem 24.06.14, 11:00
            ladybig_grin niektorzy juz poszli w tym kierunku!
    • dziennik-niecodziennik Re: Pociągające nosem 24.06.14, 12:31
      szczerze mowiac odgłosy soczystego smarkania sa równie obrzydliwe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka