Dodaj do ulubionych

basen/ plaza 2014

03.07.14, 13:38
Ha! zaczelismy sezon kapielowy.
Sadzac po ilosci watkow o odchudzaniu, cwiczeniach i perfekcyjnym beach body spodziewalam sie tlumu kobiet w stylu Ewy Chodakowskiej.
Byly i takie, ale znakomita wiekszoc ukrywa swoje ksztalty w roznego rodzaju odzieniach basenowych, jedna desperatka plywala w koszulce polo i spodenkach.
Wiele kobieta ubranych w stroje kapielowe z doszyta spodniczka, co jest jakims tam wyjsciem, ale jak na drugi dzien wystapi w stroju kapielowym z majtkami to zarys opalenizny jest co najmniej zabawny
Stroje ze spodniczka dominuja u kobiet z niemowlakami i malymi dziecmi.
Wiele Pan ma tatuaze w roznych miejscach, czasami cos ciekawego , zwykle motyle, wazki, czerwone roze umiejscowione w okolicach krytycznych dla kobiet, np:brzuch. I tak taka Pani po ciazy wystepuje z tatuazem na brzuchu ktory kiedys byl roza ale przeksztalcil sie w zdechego motyla.
Wielkie dzieki skladamy wszelkim producentom strojow kapielowych ktorzy pomysleli zeby szyc staniki w realnym rozmiarze, usztywnione, wiele Pan poszlo po rozum do glowy i takie zakupilo. Polularne staly sie wysokie majtki, baaaaardzo wysokie, fajnie to wyglada gdy Pani ma zgrabniejsze biodra, ale jak gora sie wylewa lepiej szukac innych rozwiazan.
Oh, i tankini chyba odchodzi w zapomnienie, jedna sztuka wczoraj na basenie
Obserwuj wątek
    • mozambique Re: basen/ plaza 2014 03.07.14, 13:42
      no ale tankini to wlasnie kostium ze spódniczką nie?
      • morgen_stern Re: basen/ plaza 2014 03.07.14, 13:43
        Nie, to bluzeczka plus gacie chyba
      • mona_mayfair Re: basen/ plaza 2014 03.07.14, 14:02
        koszulka z gaciami.
    • atrakcyjna.kazia Re: basen/ plaza 2014 03.07.14, 18:49
      A u panów odchodzą w zapomnienie slipki, zastępowane bokserkami albo spodenkami kąpielowymi (te ostatnie nie podobają mi się, zawsze mam obawę, że pod spodem facet ma brudne majty wink)
    • mamaemmy Re: basen/ plaza 2014 03.07.14, 18:55
      Ja pamiętam,że rok temu pojechaliśmy na termy do Bukowiny i byłam załamana swoja figurą,no ale,cóż,pojechałam,miałam 7 kg więcej niż powinnam mieć..wg mnie wygladałam OKROPNIE.
      jakież było moje zdumienie,że w tym tłumie ludzi przez te 4 godziny-były tylko dwie dziewczyny 20-letnie ode mnie chudsze,a reszta była sporo grubsza..I nikt sie tym nie przejmował haha smile
    • kandyzowana3x Re: basen/ plaza 2014 03.07.14, 19:03
      ufffff. bo ja juz 7 tygodni po porodzie a do wagi sprzed jeszcze mi z 4 -6 kg brakuje. brzuch nadal mi wisi itd...A czytajac emame wiem, ze przecietnie emamie 2-4 tygodni zajmuje by byc w formie i wygladac szczuplej i mlodziej niz przed porodem. no coz dobrze, ze real jest mniej wymagajacy.
      • kandyzowana3x Re: basen/ plaza 2014 03.07.14, 19:05
        oczywiscie szczuplej niz przed ciaza, na szczescie szczuplej niz przed porodem to nawet ja teraz wygladam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka