Dodaj do ulubionych

Koniec z tym

• rosapulchra-0 Misterni! 04.07.14, 20:19
      Mam nadzieję, że przeczytasz tego posta i przemyślisz moje słowa.
      Jak sama pewnie zauważyłaś, nawet w tym wątku są osoby, które dążą do awantury bez względu na temat wątku. Osobiste przytyki, obrażania intelokutora są tu na porządku dziennym, vide elle.hivernale, czy nefti.

Osobiście dam Ci radę, którą sama często stosuję - te kilka lat na forum nauczyło mnie naprawdę nie przejmować się chamskimi i prymitywnymi uwagami na mój temat. Owszem, odpowiadam, ale już nie tak agresywnie jak kiedyś. I Tobie też to radzę. Olewaj, po prostu olewaj szerokim sikiem kłamliwe i chamskie komentarze pod Twoim adresem i pamiętaj o najważniejszym - one (te komentarze) świadczą przede wszystkim o kulturze osoby wyzywającej. Nikt nie będzie silniejszy od Ciebie, jeśli zaczniesz te osoby lekceważyć. Sama po sobie wiem, jakie to jest trudne, ale wiem, że jest to wykonalne.
      Przemyśl, proszę, moje słowa i zmień zdanie. I wróć na forum. Bo to jest też Twoje forum, współtworzyłaś je przez lata, szkoda tyle zachodu przekreślić ot tak - jednym postem, prawda?
      Po prostu wróć.
      Proszę.
      Pozdr., A.
      • atena12345 Re: Misterni! 04.07.14, 21:13
        rosapulchra-0 napisała:

> Przemyśl, proszę, moje słowa i zmień zdanie. I wróć na forum. Bo to jest też Tw
        > oje forum, współtworzyłaś je przez lata, szkoda tyle zachodu przekreślić ot tak
        > - jednym postem,
        prawda?
        > Po prostu wróć.
        > Proszę.

Rosa....to jest TYLKO forum.
        • kota_marcowa Re: Misterni! 04.07.14, 21:21
          >
          > Rosa....to jest TYLKO forum.

Forum nie forum, jedna z niewielu obrończyń się wykruszyła big_grinbig_grinbig_grin
          • rosapulchra-0 Re: Misterni! 04.07.14, 23:44
            Oj, kota, kota, ty jak czasem coś palniesz, to nie wiadomo czy śmiać się ciebie, czy płakać nad tobą. Z Miterni darłyśmy koty (nomen omen) przez długi czas, potem obie spasowałyśmy, ale żeby misterni była moją obrończynią? Chyba cię ostro pogięło.
      • neffi79 Re: Misterni! 04.07.14, 21:19
        rosapulchra-0 napisała:

> Jak sama pewnie zauważyłaś, nawet w tym wątku są osoby, które dążą do awantury
        > bez względu na temat wątku. Osobiste przytyki, obrażania intelokutora są tu na
        > porządku dziennym, vide elle.hivernale, czy nefti albo rosapulchra-0

> Osobiście dam Ci radę, którą sama często stosuję - te kilka lat na forum nauczy
        > ło mnie naprawdę nie przejmować się chamskimi i prymitywnymi uwagami na mój tem
        > at. Owszem, odpowiadam, ale już nie tak agresywnie jak kiedyś.

Nos ci rośnie rosapulchra. Mama nie uczyła, ze nieładnie kłamać?

Olewaj, po prostu olewaj szerokim sikiem kłamliwe i chamskie komentarze p
        > od Twoim adresem i pamiętaj o najważniejszym - one (te komentarze) świadczą prz
        > ede wszystkim o kulturze osoby wyzywającej.

To było pięknebig_grin

Nikt nie będzie silniejszy od Ciebi
        > e, jeśli zaczniesz te osoby lekceważyć. Sama po sobie wiem, jakie to jest trudn
        > e, ale wiem, że jest to wykonalne.
        > Przemyśl, proszę, moje słowa i zmień zdanie. I wróć na forum. Bo to jest też Tw
        > oje forum, współtworzyłaś je przez lata, szkoda tyle zachodu przekreślić ot tak
        > - jednym postem, prawda?
        > Po prostu wróć.
        Lassie wróć sory Misterni wróć!
        • kkalipso Re: Misterni! 04.07.14, 22:50
          neffi79 napisał(a):

> Lassie wróć sory Misterni wróć!

Ty nie powinnaś się szykować na te swoje zakupy? Wątek nie o tobie a najbardziej cudzym kosztem się w nim produkujesz, uciekaj bo ci jeszcze wykupią najcenniejsze przecenione szmaty....
          • rosapulchra-0 Re: Misterni! 04.07.14, 23:47
            Brawo, kkalipso! Dziękuję smile
    • goodnightmoon Re: Koniec z tym 04.07.14, 22:27
      Wracaj do nas - obiecuję, że będziemy grzeczne wink
      • cilantre Re: Koniec z tym 05.07.14, 00:01

Niech nie wraca - krzyżyk na drogę.
        Sama niejednokrotnie obrażała i to w bardzo chamskim stylu sad
        • volta2 Re: Koniec z tym 05.07.14, 01:30
          Chamstwo, które mnie na jematce zalało, wylało sie z nicka misterni, wiec jakby ten tego...

Mowicie, ze to umasumak czy cos w ten wzor? Chyba zacYnam rozumiec skad ten jad strzyka w takim razie...
    • aniani7 Re: Koniec z tym 05.07.14, 07:24
      Proszę, nie rób tego!!! Bardzo lubię czytać Twoje posty, bo widać, że jesteś bardzo inteligentną, sensownie patrzącą na świat osobą i brak Ciebie bardzo zuboży to forum!!!
    • aneta-skarpeta Re: Misterni! 05.07.14, 07:35
      Rosa, k..wa, daj spokój,

to po pierwsze nie jest wątek o Tobie, po drugie, nie nakręcaj spirali- niestety sama robisz to, z czym podobno walczysz

naucz się wreszcie, że jak nie chcesz być hejtowana, to ataki masz olewać- hejt niekarmiony umiera

jeśli ktoś zaczyna wchodzic w takie dyskusje i dowalanki, bo ona mi napisała, to ja jej napiszę- to znaczy, że to KOCHA
      • rosapulchra-0 Re: Misterni! 05.07.14, 07:47
        Jasne. Jej wolno mnie obrażać, a ja nie mogę odpowiedzieć, bo nakręcam dyskusję. Bardzo podoba mi się twoja subiektywna logika.
        • aneta-skarpeta Re: Misterni! 05.07.14, 08:33
          rosapulchra-0 napisała:

> Jasne. Jej wolno mnie obrażać, a ja nie mogę odpowiedzieć, bo nakręcam dyskusję
          > . Bardzo podoba mi się twoja subiektywna logika.

tak, własnie tak to działa

ktos do mnie mówi, że jestem głupia, ja to olewam i dyskusja umiera

a jak odpowiadam- nie, to ty jestes głupi

to dyskusja się nakręca i sama biorę udział w hejcie, choc nie ja zaczęłam

skoro nie lubię hejtu ( tak jak Ty) to go nie nakręcam)

a przecież każdy nawet średnio rozgarnięty człowiek wie, że takie odbijanie piłeczki niczego nie załatwi, neffi nie zmieni o tobie zdania, ty o neffi itd
          • kropkacom Re: Misterni! 05.07.14, 08:38
            Neffi zachowuje się identycznie. big_grin
            • kropkacom Re: Misterni! 05.07.14, 08:39
              I na pewno ma poczucie dużej krzywdy, że jej pieniędzy (nawet wirtualnych) nikt nie zazdrości.
            • aneta-skarpeta Re: Misterni! 05.07.14, 15:16
              z tego co zauważyłam, to neffi nie robi z siebie męczennicy, jak Rosa
              • echtom Re: Misterni! 05.07.14, 15:24
                Ojejku, Rosa po prostu za wszelką cenę chce zaistnieć na forum i jak widać jej się udaje, bo większość forumek angażuje się w jej sprawy bardzo osobiście, a wątki zbierają po kilkaset wpisów smile Dla mnie "problem Rosy" nie istnieje, bo nie wdaję się z nią w pyskówki, w ogóle nie wchodzę w jej wątki autotematyczne, chyba że napisze czasem coś o kotach albo wyspiarskich ciekawostkach smile
                • rosapulchra-0 Re: Misterni! 05.07.14, 21:36
                  Jassne! Rosa jest wszystkiemu winna. No bo któż inny, prawda?
              • rosapulchra-0 Re: Misterni! 05.07.14, 21:35
                Ale nie zauważyłaś oczywiście, że to nefti zaczęła kłótnie, nie ja suspicious Gratuluję nastawienia uncertain
      • ichi51e Re: Misterni! 05.07.14, 08:22
        @ aneta. Rosa po prostu musi miec zawsze ostatnie slowo suspicious
        • kropkacom Re: Misterni! 05.07.14, 08:27
          To jest nie fair stwierdzenie. Bardzo długo na tym forum biegało za mną kilka bytów robiących uwagi personalne i kiedy się do nich odnosiłam zawsze ktoś napisał, że muszę mieć ostanie słowo. Do siebie tego jakoś nie odnosili.
        • rosapulchra-0 Re: Misterni! 05.07.14, 10:56
          ichi51e napisała:

> @ aneta. Rosa po prostu musi miec zawsze ostatnie slowo suspicious

ichi, za to ty pierwsze..
          • ichi51e Re: Misterni! 05.07.14, 11:51
            No nie mowilam? To jest silniejsze od niej smile rosa wplace 10zeta na sie pomaga jak sie powstrzymasz od komentarza suspicious
            • rosapulchra-0 Re: Misterni! 05.07.14, 11:58
              Pisz po polsku, bo nic nie zrozumiałam. I nie, nie muszę mieć ostatniego zdania, jak mi to próbujesz złośliwie wmówić, co mnie trochę dziwi, bo do tej pory byłaś całkiem sympatyczną osobą. Czyżby się coś zmieniło, o czym nie wiem? Zresztą nie chcę wiedzieć.
    • lady-z-gaga lament akt II 05.07.14, 08:43
      witamy nowy dzień i nowych gości
      księga kondolencyjna po prawej stronie od wejścia, proszę się wpisywać
      nie deptać po Rosie, ktora leży w drzwiach, jak Rejtan, przysnęła biedaczka i zachrypła od wołania i szlochów
      casting do Chóru Płaczek ciągle otwarty, przyjmujemy nowe zgłoszenia, stanowisko w głębi sali
      osoby nietaktownie okazujące radość proszone są o umiar, bo inaczej na zbity pysk....
      • edelstein Re: lament akt II 05.07.14, 11:48

• ichi51e Re: lament akt II 05.07.14, 11:53
        big_grinDD
    • zona.pilota Re: Koniec z tym 05.07.14, 22:13
      Misterni to infantylne:/. Ale bądź co bądź, szkoda.
    • zona.pilota Re: Misterni! 05.07.14, 22:36
      rosapulchra-0 napisała:

> nefti, ileż ty musisz mieć kompleksów, żeby je leczyć tu na forum? Wydały się t
      > e twoje bajeczki o bogatym mężu, wypasionym domu i samochodzie, więc teraz szuk
      > asz worka treningowego, żeby się wyżyć?

Na miłość boską Rosa! Wygląda na to , że to Ty masz kompleksy wobec niej.
      Nigdy nie odważyłabym się w tak ohydny sposób podważać czyjeś istnienie czy majętność. Nie obejmuję takich zachowań.
      • rosapulchra-0 Re: Misterni! 06.07.14, 14:21
        Podważać? Przecież została zdemaskowana przez inne forumki, które o tym tu napisały, więc o jakim podważaniu mówisz?
        • zona.pilota Re: Misterni! 06.07.14, 15:11
          gdzie? bo chyba nie doczytałam, daj linkabig_grin
          • rosapulchra-0 Re: Misterni! 06.07.14, 15:20
            W tym wątku, poczytaj dokładnie.
            • zona.pilota Re: Misterni! 06.07.14, 16:01
              nie widzę, poza wpisem jakiegoś oszołoma z piątku, czy to to?wink Dla mnie słabe. Rosa daj już spokój, czuję niesmak.

• zona.pilota Re: Misterni! 06.07.14, 16:07
                po lekturze tego wątku misterni nie wróci na pewno, wcale się jej nie dziwięsad
                • rosapulchra-0 Re: Misterni! 06.07.14, 17:21
                  Ja jednak mam cały czas nadzieję, że wróci. Może nie od razu, ale wróci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka