Dodaj do ulubionych

rozstępy - któraś próbowała usuwać?

21.07.14, 14:23
Oczywiście mam na myśli bardziej inwazyjne metody w chirurgii oraz medycynie estetycznej,bo we wpływ kremów jakoś nie wierzę.Czy któraś z was próbowała usuwać rozstępy laserem bądź poprzez mezoterapię? Czy istnieje jakaś skuteczna metoda,którą wypróbowałyście i możecie polecić? Z tego co wiem,nie da się usunąć rozstępów całkowicie,ale dzięki niektórym zabiegom można je znacznie spłycić(?) i poprawić stan skóry.Któraś może próbowała zgłębić ten temat? Ja nie boję się samej ingerencji chirurga,ale nie chcę wywalać kasy w błoto - wiadomo,że musi być widoczny efekt.Moja pupa to prawdziwy pasiak jak u zeberki,uda wyglądają niewiele lepiej - wszystko to pozostałość po okresie dojrzewania,czyli moje rozstępy mają już prawie 15 lat(i takie usuwają).Ostatnio zastanawiam się nad tym: www.marekwasiluk.pl/skuteczne-usuwanie-rozstepow-rf-mikroiglowa/,ale mam obawy co do tej nowatorskiej metody,której jeszcze nikt na świecie nie stosował,bo Dr Wasiluk opracował ją sam.Macie jakieś rozeznanie w tym temacie?
Obserwuj wątek
    • shor-tie Re: rozstępy - któraś próbowała usuwać? 21.07.14, 14:25
      Jeszcze raz podaję linka,który ma nieprawidłowy adres:

www.marekwasiluk.pl/skuteczne-usuwanie-rozstepow-rf-mikroiglowa/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka