q_fla 04.08.14, 14:18 Na szczęście nie doszło do tragedii.... wiadomosci.onet.pl/lublin/posel-marek-poznanski-uratowal-dziecko-zamkniete-w-rozgrzanym-aucie/82w1e Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzeka1 Re: Znowu dziecko pozostawione w aucie... :/ 04.08.14, 14:22 Głupota niektórych rodziców poraża, na dodatek przy wielu już takich wypadków, kiedy dzieci z tego powodu zmarły. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: Znowu dziecko pozostawione w aucie... :/ 04.08.14, 14:53 rozwalają mnie ci ludzie ok, mogę zrozumieć sytuacje z rybnika- gdzie ojciec zostawil dziecko i poszedł dopracy- bo dostał zaćmienia kuźwa, ale co trzeba miec w głowie, aby zostawiac w aucie dziecko w taką pogodę chocby na 5 min? jak się nawet wchodzi do auta, któe było zamknięte, to nie ma tam czym oddychac-ludzie są po prostu ciężkimi debilami Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Znowu dziecko pozostawione w aucie... :/ 04.08.14, 14:42 Nigdy nie zrozumiem, dlaczego na posiadanie psa rasy uznanej za niebezpieczną trzeba mieć pozwolenie, a rozmnażać może się każdy idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
ciaste-czkowa makro? 04.08.14, 15:00 To oczywiście żadne wytłumaczenie ale mam wrażenie że może chodzić o sklep MAKRO do którego dzieci mają zakaz wstępu. rodzic idiota i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Znowu dziecko pozostawione w aucie... :/ 04.08.14, 16:33 Oooo, jaki bohaterski - i nie zapomniał mediów poinformować! Odpowiedz Link Zgłoś