Dodaj do ulubionych

fale goraca

07.08.14, 22:25
Od jakiego czasu zauwazylam u siebie takie cos - ide na tramwaj (troche musze isc) i jak dochodze do przystanku to jestem juz taka nagrzana (jak to brzmi big_grin). Tramwaj podjezdza, wsiadam i u m i e r a m kilka przystankow (glownie mam "wybuch" goraca na twarzy, twarz mi sie poci), a potem po kilku przystanach mi mija. Lepiej jest jak mam szanse odpoczac na przystanku zanim tramwaj podjedzie.
Co to? Macie jakie pomysly?
Dzieje sie to nie tylko w te upaly. Zima nie moglam wytrzymac, musialam rozpiac/zdjac kurtke.
Obserwuj wątek
    • verdana Re: fale goraca 07.08.14, 22:36
      Wczesne klimakterium?
    • limousine Re: fale goraca 07.08.14, 22:40
      Zdarza mi sie to tez jak np. ide do jakiego przybytku i wchodze do zewnatrz. W innych przypadkach nie. Wiaze to z jakim "zmeczeniem droga"? Z kondycja u mnie kiepsko...
      • bei Re: fale goraca 07.08.14, 23:35
        hmmm, na pewno pomogą dłuższe spacery- w różnym tempie, 3 /4 drogi w tempie konwersacyjnym a pozostala trasa z treningiem kardio- czyli szybciutki marsz. Przeplataj spacer szybszym krokiem i niestraszne będą podbiegnięcia do tramwaju.
        Po dłuższym czasie uprawiania spacerków przyjdzie chęć do biegania.
        Wykorzystuj cały rok do maszerowania dla zdrowia!smile
    • wielkafuria Re: fale goraca 08.08.14, 10:59
      przekwit? moja mama tak miała
    • mozambique Re: fale goraca 08.08.14, 11:30
      miewam
      ale ja mam 42 na liczniku smile
    • anusia_magda Re: fale goraca 08.08.14, 11:33
      może tarczyca? zbadaj ft3 i ft4, albo po prostu brak kondycji...
    • malwa51 Re: fale goraca 08.08.14, 12:01
      Ja tam mam (mialam) odkad pamietam, chyba 8-9 lat. Tak, ze klimakterium to niekoniecznie musi byc big_grin
      A myslalam, ze sama jestem big_grin
      • raczek47 Re: fale goraca 08.08.14, 12:09
        ile masz lat? Bo to objawy typowe dla klimakterium...https://emotikona.pl/emotikony/pic/0cray.gif
        • malwa51 Re: fale goraca 08.08.14, 15:25
          Ja czy autorka? wink
          Bo ja to mialam odkad MIALAM 8-9 lat,
          tzn moze i wczesniej, ale wtedy poszlam do podstawowki i zaczelo mi to przeszkadzac - wchodzilam do szkoly i zalewal mnie pot. Wchodzilam do sklepu, czyjegos domu - to samo. Wcale nie musze biec ani robic powerwalku zeby zalac sie potem, wystarczy sie zatrzymac. Ludzie obserwujacy to zjawisko nieraz pytali czy czuje sie zle, w sensie czy zamierzam zemdlec.

Nie mecze sie strasznie szybko, ale czy jestem "fit" nie wiem. Jakby ktos mi kazal wybrac tak czy nie, powiedzialabym nie, choc jezdze na rowerze i takie tam.
          • limousine Re: fale goraca 08.08.14, 18:57
            Mam 34. Nie pytalam ginki, ale obraz wewnetrzy wg niej swiadczy, ze wszystko u mnie ok. Moze taki moj, tfu, urok upierdliwy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka