rosapulchra-0 10.08.14, 03:50 No same zobaczcie: filing.pl/jaka-matka-taka-corka-jaki-ojciec-taki-syn-a-te-urocze-dzieci-tylko-to-potwierdzaja/#bfb Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moofka Re: Urocze :) 10.08.14, 08:33 urocze - mam mase takich zdjec tyle ze, moje dzieci to klony ojca - nie moje (jakies podobienstwo jest oczywiscie, ale ogolne wrazenie ze jednak dwoch mniejszych tatowych) i widac to bylo od pierwszych tygodni zycia Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Urocze :) 10.08.14, 09:51 O matko, podoba mi się zestawienie zdjęć 10 i 11 Mam jednak wrazenie, że najczęściej krzyżuje się mamusia z 10 z córką z 11 lub odwrotnie! Odpowiedz Link Zgłoś
mnietoniemi Re: Urocze :) 10.08.14, 09:55 osapulchra-0 napisała: > > No same zobaczcie: > > rel="nofollow">filing.pl/jaka-matka-taka-corka-jaki-ojciec-taki-syn-a-te-urocze-dzieci-tylko-to-potwierdzaja/#bfb No to zobaczyłem i przeczytałem w tytule: "Jaka matka, taka córka". I nie wiem dlaczego, przypomniał mi się wątek: forum.gazeta.pl/forum/w,567,152627768,152627768,Moja_corka_jest_prostytutka.html Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: Urocze :) 10.08.14, 11:11 naprawdę fajne Mnie się podoba najbardziej ten ostatni filmik. A moofka to mogłaby się pochwalić i pokazać a nie tylko opowiadać Moi chłopcy też kopie swojego taty ale chyba nie mam tego tak fajnie uchwyconego na zdjęciach Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Urocze :) 10.08.14, 11:50 na fejsik Ci wrzuce po wakacjach mysle ze nie byliby zachwyceni moi chlopcy jakbym ich na forum prezentowala jednak Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: Urocze :) 10.08.14, 12:50 > na fejsik Ci wrzuce po wakacjach KONIECZNIE! > mysle ze nie byliby zachwyceni moi chlopcy jakbym ich na forum prezentowala jed > nak No naprawdę, nie chcieliby?? Zaprezentować się w takim miłym i życzliwym gronie? Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka75 Re: Urocze :) 10.08.14, 11:59 zdjęcia zdjęciami, ale coś w tym jest. ja już widzę, że starszy syn to nie tylko zdarta skóra z ojca, ale też ma wiele podobnych gestów/zachowań. w przyszłości prawdopodobnie będzie wierną kopią ojca. młodszy syn z wyglądu i temparamentu bardzo podobny jest do mnie, ale jak to będzie dalej, czas pokaże. ja sama z charakteru jestem bardzo podobna do matki ( chwała losowi, że nie do ojca). Odpowiedz Link Zgłoś
sl-14 Re: Urocze :) 10.08.14, 12:55 Niektóre rzeczywiście urocze (3, 15, 16, 20, 24, 35), ale te małe-dorosłe dziewczynki w bluzkach szanelkach i staniczkach plażowych trochę mnie przerażają. Odpowiedz Link Zgłoś