soczek_bez_gazu 12.08.14, 01:45 Prawdopodobnie popełnił samobójstwo Układałam sobie w głowie co napisać w tym poście, ale chyba nie jestem w tym najlepsza, więc napiszę tylko że bardzo mi przykro z tego powodu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan.kran Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 01:52 Własnie zajrzalam na net i znalazlam tę wiadomość... Przed chwilą. Zadzwoniłam do córki i teraz razem sie smucimy... Good morning Vietnam który mi przwiozla z Monachium , nie widzialam jeszcze tego filmu , czeka jako nastepny w kolejce do obejrzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
soczek_bez_gazu Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 02:59 Obejrzyj. Bardzo dobry film. Odpowiedz Link Zgłoś
pulcino3 Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 01:56 "Między piekłem a niebem" (*) Odpowiedz Link Zgłoś
dantonka Re: o to to: 12.08.14, 13:04 Film zdecydowanie zapada w pamięć, w te najpiękniejsze jej zakamarki. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 02:03 Ależ mi się smutno zrobiło Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 02:12 ... goodnight Vietnam ... Peace. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 02:18 www.youtube.com/watch?v=CYonzhFT_z4 To mój ulubiony film z Nim ... Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 02:26 A mój ten: The Fisher King - Dinner Scene Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 02:11 Właśnie usłyszałam w wiadomościach. Mój ulubiony aktor, nie mogę uwierzyć Tak strasznie mi żal ... Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 02:55 coooo? nie moge w to uwierzyc Odpowiedz Link Zgłoś
murwa.kac Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 06:19 o kurczę no miedzy pieklem a niebem - moj ukochany film z nim. i niesmiertelny duet z Billym Cristalem. przykro mi strasznie. Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 06:48 Jako aktora go nie lubilam, ale jako człowieka - szkoda. Natomiast nadal nie mogę odzalowac ze nie żyje P. Seymour Hoffman. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 07:21 Nie byłam jego fanem, wydawał mi się zawsze jakiś dziwaczny, niby uśmiechnięty, a smutny. Niby pogodny, a jakiś taki ... tragiczny. W sumie nie zdziwiłam się czytając dziś o jego depresji - było ją zawsze widać w jego oczach. Mój ulubiony film z nim to "Przebudzenia" i - zupełnie z innej beczki - "Jumanji" (wiem, że dla dzieci, ale wciągający). Odpowiedz Link Zgłoś
aquella Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 10:37 >Niby pogodny, a jakiś taki ... tragiczny. mam to samo wrażenie, tyle że byłam jego fanką Odpowiedz Link Zgłoś
minor.revisions Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 23:32 default napisała: > Nie byłam jego fanem, wydawał mi się zawsze jakiś dziwaczny, niby uśmiechnięty, > a smutny. Niby pogodny, a jakiś taki ... tragiczny. o, to, to. Ale w tym wszystkim genialny. Grał w "One hour photo" pracownika fotolabu, no tak idealnie pasował z tą swoją twarzą, co to nie wiadomo, czy pogodna, czy smutna, że w sumie nigdy nie byłam w stanie obejrzeć tego filmu do końca, bo właściwie wszytsko się mogło stać - mógł zarowno się z tą babką ożenić, jak i zabić ją maniakalnie. Właściwie to jakby mi ktoś powiedział, jak się to skończyło, to będę zobowiązana. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 07:34 Bardzo go lubiłam. Świetny aktor, wielka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 08:52 szybko zareagowali. NIe to co Layne Staley, którego po 2 tyg matka dna musiała oddawać by go zidentyfikować. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 07:49 Bardzo przykro świetny aktor. Był wyznacznikiem tego,że film jest dobry-jesli on w nim grał,film zawsze mi sie podobał... I..samobójstwo.. Sława,pieniądze..i co z tego Żal [*] Odpowiedz Link Zgłoś
dantonka Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 13:01 Chyba jednak ta sława i te pieniądze mają swój ciężar. Może więc wystarczą tylko pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 08:34 Nie wiedzialam, ze byl uzalezniony. Wielka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olenki1985 Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 08:58 tragedia - mój ulubiony aktor. smutno...smutno...smutno... Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_magda Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 09:00 Mój ukochany aktor, dzieki jego filmom świat stawał się piekniejszy. Dla mnie niezapomniany w filmach - Buntownik z wyboru i Stowarzyszeniu Umarłych Poetów... (( Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 09:17 Ale przykra wiadomość to był świetny aktor... Odpowiedz Link Zgłoś
kotagus Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 09:19 ...Kapitanie mój, Kapitanie.... Matko, jak ja plakalam w liceum przy tej scenie Fantastyczny aktor, i tak jaj ktoś napisał - film z R. Williamsem musialbys świetny.,. Dziś obejrze wieczorem (w ramach hołdu)-Good Morning, Vietnam... Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 09:20 Depresja to jest paskudna choroba Pamiętam go z ról komediowych, ale najbardziej lubiłam go ze Stowarzyszenia umarłych poetów.... Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 11:04 raczej uzaleznienie, ktore jest przyczyna depresji.. Odpowiedz Link Zgłoś
elle.hivernale Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 18:42 A skąd wiesz, że nie na odwrót? Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 23:17 bo kazdy uzalezniony wczesniej czy pozniej ma depresje, a tylko niektorzy majacy depresje siegaja po narkotyki stad Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 20:05 naomi19 napisała: > raczej uzaleznienie, ktore jest przyczyna depresji.. Lub odwrotnie, co też często się zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 09:46 "Cast Away-poza światem", "Stowarzyszenie umarłych poetów", " Między piekłem a niebem"- moje ulubione filmy. Grał ujmująco i niepretensjonalnie. Wielki żal. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 09:51 Szczególnie ujmująco zapewne w "Cast Away", w którym nie grał. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 09:56 A nie grał, pomyliłam się. Za to tobie pewnie lepiej, że sobie z przekąsem ulżyłaś, niezależnie od okazji- nawet smutnej. Odpowiedz Link Zgłoś
elle.hivernale Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 15:02 Może sumire też bawią internetowe płaczki, które zapalają świeczki i rozdzierają szaty, uj tam, że nie wiedzą o co, zamieszanie jest zamieszanie. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 15:12 Owszem, właśnie o to chodzi. Bo sama wiadomość mnie ogromnie przygnębiła. Odpowiedz Link Zgłoś
karisma_warusco Re: Robin Williams nie żyje 13.08.14, 10:10 Dokładnie. Tu przykład Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Robin Williams nie żyje 13.08.14, 10:17 Bral kokainę ale skonczył z małogiem po śmierci Johna Belushi. Był alkoholikiem ale zaprzestał tał na kilka lat , potem powrócił, potem znowu zaprzestał ale cały czas czuł się zagrożony nałogiem. Miał depresje i to byłą najprawdopodobniej przyczyna śmierci. Depresja kliczna to bardzo powazna choroba , mialam do czynienia w najbliższm otoczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Robin Williams nie żyje 14.08.14, 19:05 O Koko wiem sporo , mój syn antropolog kulturowy in spe jest bardzo zainteresowany komunikacją z gorlami i mnei dokladnie poinformował w temacie łącznie z wieloma filmami z Koko. Teraz znalazłam taki cudny film ... podobno opiekunka Koko przekazała jej że Robin odszedl i Koko sie zasmuciła. www.youtube.com/watch?v=GorgFtCqPEs www.koko.org/koko-tribute-robin-williams Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 20:07 gaga-sie napisała: > "Cast Away-poza światem", "Stowarzyszenie umarłych poetów", " Między piekłem a > niebem"- moje ulubione filmy. Grał ujmująco i niepretensjonalnie. Wielki żal. "Cast Away-poza światem"??? Nie pomyliło ci się coś przypadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: Robin Williams nie żyje 15.08.14, 12:45 Pisałam powyżej. Kraczącym wronom, które wiedzą wszystko najlepiej nie chce mi się odpowiadać. Mądremu nie trzeba tłumaczyć, a głupiemu się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
vre-sna Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 11:18 Przykre. Wielki aktor, różnorodność ról. Moimi ulubionymi filmami są "Klatka dla ptaków" - film genialny, "Stowarzyszenie umarłych poetów" - poruszający, "Pani Doubtfire" - świetna komedia,"Jumanji" - film dla mnie przerażający, świetnie zagrał psychopatę w "Bezsenności". Wielka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 11:29 Przykre. Jednak kolejny dowód że kasa i dużo pokoi szczęścia nie dają. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 20:08 kozica111 napisała: > Przykre. > Jednak kolejny dowód że kasa i dużo pokoi szczęścia nie dają. Tak się pocieszaj. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 23:15 Kozica, ale co w takim razie je daje? Miał rodzinę, którą kochał. Pomagał ludziom. Miał pracę, w której się realizował - miał to wszystko, w czym szuka się sensu życia, nie tylko pieniądze. Tylko był śmiertelnie chory. Depresja to naprawdę wredna choroba i zabija, niestety, całkiem często. Odpowiedz Link Zgłoś
naomi19 Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 23:19 zapomnialas o malym szczegole, jakim bylo uzaleznienie.... Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 12:21 swietny aktor, przykro (*) Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 12:30 www.youtube.com/watch?v=nfe_EYZRwyU Cudny tu jest , mam łzy w oczach ... Odpowiedz Link Zgłoś
dantonka Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 12:57 Również jest mi ogromnie przykro. To jeden z moich ulubionych aktorów. Taki zwyczajny człowiek, nie żadna napakowana mumia po operacjach plastycznych z trzynastą cycatą żoną o 40 lat młodszą od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 12:59 osz k.. jestem w ciężkim szoku!!! biedak nie dał rady z depresją Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: Robin Williams nie żyje 12.08.14, 17:56 Ta cnotko, ten cpun. Wyeliminuj wszystkich naduzywajacych narkotyków i alkoholu a nie będziesz miała co słuchać o oglądać w kinie, mało ci w muzeach zostanie, a nawet na msze będzie ci sie trudno załapać. Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 ooo? 12.08.14, 18:47 To byla moja odpowiedz na komentarz lipcowej, ktory w miedzyczasie zostal znikniety. O tym ze Williamsa mi szkoda jako czlowieka, ale Seymour Hoffman'a bylo mi straaasznie szkoda bo genialny aktor z niego byl Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: ooo? 12.08.14, 20:00 a ja od 20-u lat niezmiennie uwielbiam "The Fisher King" i to jest ciągle mój number one wśród wszystkich filmów....uwielbiam Robina Williamsa i nie pojmuję, jak można mając to wszystko, co on miał odebrać sobie życie.... Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: ooo? 12.08.14, 20:03 no niestety, jeszcze żaden talent, żaden sukces i żadna suma pieniędzy nie uchroniły nikogo przed depresją. to tak nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: ooo? 12.08.14, 20:06 A co miał? To złudzenie. Nie był szczęśliwy, uzależnienie tez ze szczęśliwości się nie wzięło. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: ooo? 12.08.14, 20:12 To też mój number one, ale wiem doskonale co to depresja, to straszna suka, a nie choroba jest i to ona powoduje, że ulgę w końcu znajdujesz w śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
dantonka Re: ooo? 12.08.14, 23:03 Właściwie to ja również nie rozumiem. Wiem, że nie da się zobaczyć prawdziwego człowieka, patrząc na niego z tak dalekiej perspektywy, ale przecież wydawałoby się, że będąc w takiej sytuacji życiowej, jest spełniony. Teraz czytam o szczegółach: pasek, drzwi, pozycja siedząca, nacięcia na nadgarstkach - koszmar kiedy człowiek jest tak zdeterminowany, żeby pozbawić się życia. Odpowiedz Link Zgłoś
solange123 Ponoć był kokainistą 12.08.14, 23:40 więc najprawdopodobniej nabrał się prochów... Szkoda. Duża strata dla kinematografii - świetny aktor. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Ponoć był kokainistą 13.08.14, 06:51 Nie musi. Już i tak wie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Ponoć był kokainistą 13.08.14, 06:50 solange123 napisał(a): > więc najprawdopodobniej nabrał się prochów... > Albo prochy albo koks. Zdecyduj się. Odpowiedz Link Zgłoś