anika772 12.08.14, 18:48 Podłączyłam czytnik jak zwykle, kabelkiem do laptopa. Nie ładuje. Nie ma tego pomareńczowego światełka na Kindlu, komputer nie rozpoznał urządzenia, nie ładuje się. Czy może wiecie w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: Kindle- problem. 12.08.14, 18:52 jeszcze raz rozłącz i podłącz, może coś źle podłączyłaś Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: Kindle- problem. 12.08.14, 18:53 1) czy laptop jest podłączony do zasilania? b) jeżeli tak - spróbuj inne gniazdo/inny kabel Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Kindle- problem. 12.08.14, 19:04 Niestety, nadal nie działa. Podłączyłam przez ładowarkę od telefonu, jest światełko, ufff. Dzięki, dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
kai_30 Re: Kindle- problem. 12.08.14, 19:37 Coś mi się kołacze, że w takich przypadkach trzeba poszukać opcji "usuń bezpiecznie sprzęt" albo "wysuń" (zależy, jaki masz system w kompie), wyciągnąć kabel i spróbować jeszcze raz. W każdym razie, to jest raczej problem komputera, który nie widzi czytnika, a nie kindla. Odpowiedz Link Zgłoś