ainafets 17.08.14, 20:10 Nie wiem jak ominąć blokadę jeżeli artykuł ma kilka stron. Daję radę przeczytać pierwszą stronę, a później nie umiem przejść na następną. Jak artykuł ma jedną stronę to wiem, wystarczy tytuł wpisać w google. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krejzimama Re: Blokada artykułów na GW 17.08.14, 20:17 Jest bardzo prosty sposób. Wykupić abonament. Odpowiedz Link Zgłoś
ainafets Re: Blokada artykułów na GW 18.08.14, 16:40 krejzimama napisał: > Jest bardzo prosty sposób. > Wykupić abonament. > Bardzo śmieszne. Nie o to pytałam, jak nie wiesz to nie zabieraj głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
grave_digger Re: Blokada artykułów na GW 18.08.14, 16:55 Przecież wie, więc zabrała głos Odpowiedz Link Zgłoś
ainafets Re: Blokada artykułów na GW 18.08.14, 18:59 Widzę, że Was bardzo rozbawiłam moim wątkiem, a pytam poważnie. Ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: Blokada artykułów na GW 18.08.14, 19:20 Ja jestem Pan, twój Bóg, który cię wywiódł z ziemi egipskiej, z domu niewoli. Nie będziesz miał bogów cudzych przede mną. Nie będziesz brał imienia Pana, Boga swego, nadaremnie. Pamiętaj, abyś dzień święty święcił. Czcij ojca swego i matkę swoją. Nie zabijaj. Nie cudzołóż. Nie kradnij. Nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu. Nie pożądaj żony bliźniego swego. Ani żadnej rzeczy, która jego jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ainafets Re: Blokada artykułów na GW 18.08.14, 20:47 krejzimama napisał: > Nie kradnij. Baw się dalej. Wkleiłabym Ci też buźkę, ale nie umiem. Może oświeć mnie jak się wkleja na tym forum emotikony (tak się to chyba nazywa?). Odpowiedz Link Zgłoś
ainafets Re: Blokada artykułów na GW 18.08.14, 21:15 mia_siochi napisała: > O tak No widzę jak wklejacie i mi się podobają, ale skąd mam je wziąć? Gdzie to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Blokada artykułów na GW 18.08.14, 21:21 : i ) bez i jeden po drugim. Za to jak sie robi taki co pacan wali glowa w sciane? Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Blokada artykułów na GW 18.08.14, 21:23 Kilka tygodni temu sie nauczylam, ale zapomnialam. Zaraz sobie przypomne(?) Odpowiedz Link Zgłoś
ainafets Re: Blokada artykułów na GW 18.08.14, 21:29 nanuk24 napisała: > To? > > > : sciana : bez spacji > Moja próba: > Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Blokada artykułów na GW 18.08.14, 21:33 nanuk24 napisała: > To? > > > : sciana : bez spacji > Wyszło! Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Blokada artykułów na GW 18.08.14, 21:22 : D(nie uzywaj spacji) : P(nie uzywaj spacji) ; )(nie uzywaj spacji) Odpowiedz Link Zgłoś
ainafets Re: Blokada artykułów na GW 18.08.14, 21:26 nanuk24 napisała: > : D(nie uzywaj spacji) > : P(nie uzywaj spacji) > ; )(nie uzywaj spacji) > > Próba Odpowiedz Link Zgłoś
ainafets Re: Blokada artykułów na GW 18.08.14, 21:28 ichi51e napisała: > I : > teraz ja: >I Odpowiedz Link Zgłoś
ainafets Re: Dziękuję 18.08.14, 21:31 Dziękuję Wszystkim za naukę wklejania buziek. Muszę jeszcze poćwiczyć. Innych też chętnie się nauczę. Odpowiedz Link Zgłoś
grave_digger Re: Dziękuję 18.08.14, 21:36 Sorry, ale czy przebywałaś 20 lat na innej planecie, że nie wiesz jak się robi emoty? Wysyłając smsa ani razu nie wbiłaś dwukropka i nawiasu? Odpowiedz Link Zgłoś
ainafets Re: Dziękuję 18.08.14, 21:58 grave_digger napisała: > Sorry, ale czy przebywałaś 20 lat na innej planecie, że nie wiesz jak się robi > emoty? Wysyłając smsa ani razu nie wbiłaś dwukropka i nawiasu? > Nigdy jak wysyłam sms-a nie wklejam emotów. Ja ma 51 lat. Ale mam teraz zabawę. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Dziękuję 18.08.14, 22:03 Idz sobie na swojej klatce schodowej poszczekac, jak ci sie nudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Blokada artykułów na GW 18.08.14, 21:33 Odczekaj ze dwa tygodnie, ciastka wygasną i znów będzie dostępne 10 artykułów. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Blokada artykułów na GW 18.08.14, 21:34 10 artykułów w sensie 10 odsłon stron w płatnych gazetowych serwisach Odpowiedz Link Zgłoś
grave_digger Re: Blokada artykułów na GW 18.08.14, 21:38 Nie lepiej wyczyścić historię przeglądarki wraz z ciastkami? Odpowiedz Link Zgłoś
ainafets Re: Blokada artykułów na GW 18.08.14, 22:02 mika_p napisała: > Odczekaj ze dwa tygodnie, ciastka wygasną i znów będzie dostępne 10 artykułów. > Nieraz czytam dopiero drugi czy trzeci artykuł, a już mam komunikat, że wyczerpałam limit. Mam problem tylko wtedy kiedy artykuł ma więcej stron, pierwszą całą mogę przeczytać, a na następną nie mogę wejść. Zostawiam sobie czasami jakieś artykuły, których w danej chwili nie mam czasu przeczytać, ale później nie są dla mnie w całości dostępne. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Blokada artykułów na GW 18.08.14, 22:58 Mnie się jeszcze ani razu nie zdarzyło żeby trafić na odblokowany artykuł. A niby 10 powinno być. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Blokada artykułów na GW 18.08.14, 23:03 Ooo jestes w moim wieku ( albo ja w Twoim i od początku komórek i netu nadużywam emotikonek Może sprobuj w google oprocz tytułu artykułu wpisywać str 2 , może czyszczenie ciasteczek da stronę przełożyć? Nie będę doradzać wykupienia abonamentu bo moze nie czytasz dużo artykułów..... Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Blokada artykułów na GW 18.08.14, 23:15 numery stron są zwykle ukryte w linku. Starczy w googlach znaleźć konkretny link. Szukaj po numerze artykułu - ostatni numer przed tytułem. A poza tym złotówka to nie majątek. Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: Blokada artykułów na GW 18.08.14, 23:12 Nie czytam papieru, jak jest cos zablokowane to nie czytam i juz. Uwazam ze skoro na portalu jest umieszczone tyle reklam to zbytkiem jest pobieranie oplat. Jak mnie zainteresuje temat to zawsze znajse cos innego z dqnego tematu. Nie znam i nie rozpoznaje autorow artykulow, nie interesuja mnie nawet nazwiska piszacych. Odpowiedz Link Zgłoś