Z jakimi melodiami/przedmiotami najbardziej kojarzy się Wam dzieciństwo/młodość?
Melodii jest wiele, ale ja wybieram T.LOVE, którego wtedy bardzo lubiłam słuchać
Gdybyście mogły jeszcze raz przeżyć 5 lat swojej młodości (dzieciństwa) to do którego okresu chciałybyście wrócić?
LO i pierwszy rok studiów. LO to czas pierwszych poważniejszych miłości, szalonych zabaw, imprez, koncertów, okres, kiedy poznałam masę fajnych ludzi.
Studia to niewątpliwie czas, kiedy bawiłam się najbardziej intensywnie - byłam starsza, mogłam więcej - rzadko zdarzały się samotne weekendy, ale gdzieś ta tęsknota za LO jest najmocniejsza.
Czego najbardziej żałujecie?
Jednej przyjaźni, która przyczyniła się do tego, że rozeszły się moje drogi z kilkoma fajnymi osobami. Moja przyjaciółka była wielką intrygantką, ale dowiedziałam się o tym po czasie.
Żałuję też tego, że byłam bardzo nieśmiała w szkole podstawowej i dopiero w LO otworzyłam się naprawdę.
Żałuję też tego, że olałam naukę niemieckiego i mimo tego, że znałam go kiedyś bardzo dobrze dziś jest na poziomie raczkującym.