Dodaj do ulubionych

Telepatia- zdarza się wam

29.08.14, 10:56
Mi ostatnio coraz częściej, z pewną osobą z pracy. Drogie bravo, czy mam się bac?
Obserwuj wątek
    • eo_n Re: Telepatia- zdarza się wam 29.08.14, 11:01
      Mnie się telepatia regularnie zdarza z mężem, czasem z dzieckiem (jak była maleńka, to częściej).
    • mas.uka Re: Telepatia- zdarza się wam 29.08.14, 11:08
      z M non stop, nieraz aż się boję. Bardzo często z bratem, mamą i również z klientami też często mi się zdarza.
    • jematkajakichmalo Re: Telepatia- zdarza się wam 29.08.14, 12:03
      triismegistos napisała:

Drogie bravo, czy mam się ba
      > c?

To zalezy co to za osoba... jakiej plci i takie tam wink

Mnie sie zdarza, z mezem baaaaardzo czesto, czasami z moja przyjaciolka.
    • chipsi Re: Telepatia- zdarza się wam 29.08.14, 13:07
      Generalnie jestem sceptyczką w tym temacie, ale jak mi ostatnio zadzwoniła wystraszona przyjaciółka czy u mnie wszystko ok bo ona ma dziwne przeczucie, to do teraz mam ciarki. A przeczucie miała niestety słuszne sad
    • dantonka Re: Telepatia- zdarza się wam 29.08.14, 13:16
      Z jedną osobą? To ciekawe.

Mnie się zdarza.
      Oswoiłam się z tym. Prawie.
      Poczytałam o synchroniczności Junga i nieco uspokoiłam.
    • sanrio Re: Telepatia- zdarza się wam 29.08.14, 14:46
      ale chodzi o jednoczesne myślenie o tym samym czy o co?
      • triismegistos Re: Telepatia- zdarza się wam 29.08.14, 19:05
        Jednoczesne telefony. Kiedy chcę do tej osoby zadzwonić podnoszę słuchawkę i okazuje się, ze to ona dzwoniła do mnie. Podnoszę słuchawkę zanim telefon dryndnie. I w drugą stronę też. W tym tygodniu to był chyba trzeci raz.
        • rubia88 Re: Telepatia- zdarza się wam 29.08.14, 19:53
          a to bardzo często mi się zdarza, właśnie z tymi telefonamismile smieszna sprawa
    • kozica111 Re: Telepatia- zdarza się wam 29.08.14, 14:57
      Z mama - bardzo często i z przyjaciółkami - zdarza się.
    • asia_i_p Re: Telepatia- zdarza się wam 29.08.14, 15:14
      Z ojcem i mężem, bardzo silnie. Myślę, że to wynika z tego, że bardzo ich kocham, a do ojca jestem podobna i nie tyle "słyszymy" nasze myśli, ile biegną one jednym torem.

Natomiast trzykrotnie zdarzyło mi się coś, czego nie dało się w ten sposób wytłumaczyć - wiedziałam wtedy, że jest tak, a nie inaczej, czułam, że na pewno mam rację - ilekroć myślałam o "właściwej" wersji, tylekroć czułam uniesienie i radość, choćby wydarzenie nie było radosne. Próbowałam to potem zrobić "na zawołanie", nie dało się. Najlepiej pamiętam wynik egzaminu męża - był pewien, że nie zdał, bo nie miał prawa zdać, zaczął w ogóle za mało zadań, żeby zdać. Ja odprowadziłam go na autobus (jeszcze byliśmy wtedy narzeczonymi) i wracając popatrzyłam na śliczny zachód słońca i naszła mnie całkowita i absolutna pewność, że on ten egzamin zdał - do tego stopnia, że kazałam mu jechać po wyniki czy pojechałam za niego (tego już nie pamiętam), chociaż on się nie wybierał. Miałam rację, zdał.
      • thaures Re: Telepatia- zdarza się wam 29.08.14, 15:32
        Z mężem- ostatnio coraz częściej.
    • edelstein Re: Telepatia- zdarza się wam 29.08.14, 19:00
      Mam,jest praktyczne,stary wie co kupic bez pytaniawink
    • mamaemmy Re: Telepatia- zdarza się wam 29.08.14, 19:21
      mam tak często z osobami,z którymi łączą mnie bliskie relacje smile
      A ta osoba w pracy ,to pewnie kolega autorki postu smile I wszystko jasne smile
    • mruwa9 Re: Telepatia- zdarza się wam 29.08.14, 19:34
      tak, z siostra.Szkoda tylko, ze w srednio kontrolowany sposob, aczkolwiek zdarza sie nam odbywac telepatycznie dyskusje, my tylko kiwamy glowami i wiemy , o co chodzi, a otoczenie kwiczy ze smiechu.
    • nangaparbat3 Re: Telepatia- zdarza się wam 29.08.14, 19:39
      Ale czego - bać?
      Zdarza mi sie, często, ale dopiero po fakcie wiadomo (albo i nie), czy telepatia, czy przypadek, czy fantazja - nie przykladam większej wagi.
    • mc30 Re: Telepatia- zdarza się wam 29.08.14, 22:26
      tak , zdarza się, bardzo często
      skutkuje m.in. natychmiastowym zdzwonieniem się
    • kamunyak Re: Telepatia- zdarza się wam 29.08.14, 22:51
      zdarzała się przy silnym emocjonalnym zaangażowaniu. Ale to pikuś.
      Mam biuletyn z Towarzystwa Psychotronicznego, stary taki, w którm jeden z autorów opisuje swoją "instrukcję" przesyłania telepatycznych mysli, energii. No i zaczęłam eksperymentowac. Młoda jeszcze byłam więc moze to tłumaczy resztę. Wtedy podobał mi sie chłopak, z pracy, który był dla mnie bardzo miły, fajnie sie gadało, ale nic więcej. Zaczęłam mu wysyłać telepatycznie mysli, że zdecydowanie powinien sie we mnie zakochać, a właściwie najlepiej by było gdyby się ze mną ożenił.
      No i po czasie jakims mamy imprezę z ludźmi z pracy. W pewnym momencie rozmawiam sobie z tym chłopakiem sam na sam, no i on mi mówi, że myslał o mnie jako o żonie (!) i generalnie zaczyna robić się miło, dokladnie tak, jak sobie tego życzyłam.
      Niestety, najwyraźniej chłopak miał zaplanowane, gdzies tam na górze, inne życie niż to ze mną.
      Bowiem juz wkrótce pojawiła się w pracy blond pieknosc (jestem szatynką, jakby co). Pół chłopa w pracy wodziło za nią oczyma, a może i więcej (chłopa). No i mój "ukochany" także wpadł po uszy. Zostali parą. Kiedy polożyłam na nim krechę, związałam się z kims innym, to dziewczyna zniknęła z pracy! i z życia "mojego" niedoszłego chłopaka. Wszystko rozegrało się w kilka miesięcy i sytuacja sprawiała wrażenie, jakby ona zjawiła się tylko po to, żeby odciągnąc go ode mnie. Co by znaczyło, że moje ekserymenty z telepatią mogły okazac się skuteczne, gdyby nie interewncja z góry.
      A to, jak zwróciłam uwagę na tego właśnie chłopaka to też niezwykła historia.
      W ogole wiele miewałam dziwnych sytuacji. Kiedyś bo od kiedy wyszłam za mąż , urodzilam, to juz "zwykle" życie tak mnie wchłonęło, że czasu na nic nie mam, nic nie widzę i nic nie czuję (niezwykłego).
      • mamaemmy kamunyak 31.08.14, 22:49
        a masz jak przesłac ten artykuł ?
        Mysle ,że to co robiłas to były wizualizacje,sama z doswiadczenia wiem,ze to działa smile
    • grave_digger Re: Telepatia- zdarza się wam 29.08.14, 22:55
      Takie coś, że ktoś do mnie dzwoni, gdy ja miałam zadzwonić to mi się często zdarza. To żadna telepatia. Czytałam kiedyś, że człowiek przewiduje przyszłość na ileś tam części sekundy w przód. Więc to nie telepatia, tylko poniekąd już wiemy, że ktoś zaraz zadzwoni. To jest mniej lub bardzie wyczuwalne. Lub wcale.
      Ale do mojej mamy kiedyś dzwoniła babcia zza grobu. Ale to już temat na inny wątek tongue_out
      • mamaemmy Re: Tgrave_digger 31.08.14, 22:50
        grave_digger napisała:

> Ale do mojej mamy kiedyś dzwoniła babcia zza grobu. Ale to już temat na inny wą
        > tek tongue_out

dawaj dawaj!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka