Dodaj do ulubionych

Pytanie do wrozki

05.09.14, 04:18
Czy ktoras moglaby wyjac kule i powiedziec mi dlaczego co jakis czas (do 2-3 w miesiacu? Czasem w jednym tygodniu czasem roztrzelone) moze dziecko wstaje o 3.30? Ilosc snu w dzien wydaje sie byc bez znaczenia nic sie nie dzialo specjalnie co mogloby go wyburzc z rytmu...
Obserwuj wątek
    • jak-nie-ja-to-kto Re: Pytanie do wrozki 05.09.14, 07:04
      Wstaje i co robi? Płacz, chodzi? Więcej szczegółów
      • ichi51e Re: Pytanie do wrozki 05.09.14, 07:21
        Wstaje. Jakby rano bylo. uncertain ciemno zimno a on nic. Idzie sie bawic.
        • aquella Re: Pytanie do wrozki 05.09.14, 07:40
          wróżce się podaje dokładną datę urodzenia i imię wink
        • ashraf Re: Pytanie do wrozki 05.09.14, 08:10
          Zabezpiecz dom i spij dalej big_grin
    • rhaenyra Re: Pytanie do wrozki 05.09.14, 08:02
      chroni sie przed konkurencja
      na wypadek jakby ci sie dzidziusia drugiego zachcialo
      • ichi51e Re: Pytanie do wrozki 05.09.14, 08:07
        To akurat jest bardzo bardzo prawdopodobne. Dodatkowo ma niezwykle wyczucie chwili suspicious trafia w 9/10. I to nawet jak spi...
    • mozambique Re: Pytanie do wrozki 05.09.14, 12:38
      kurde ja tez tak mam
      budze sie o 3,30
      lub 2,20
      lub 4,44
      serio
      droga wrózko - co to znaczy ?
    • mary_lu Re: Pytanie do wrozki 05.09.14, 12:43
      Moja kula mówi, że ma mniej niż trzy lata i jest małym czubkiem czasem niemożliwym do ogarnięcia przez dorosłego, oprócz tego nie chodzi do żadnej placówki, wypoczywa sobie kiedy chce, to i w nocy pobalować może.

Moje przed 2 urodzinami też czasem chciało wprowadzać alternatywny plan doby. Jak poszło do przedszkola i musiało zacząć wstawać rano, to doceniło wypoczynek nocny i nawet wystrzałem z armaty by się go nie dobudziło. Przez sen mogę mu robić inhalacje na siedzaco, a inhalator ma z zyliard decybeli.
    • neffi79 Re: Pytanie do wrozki 05.09.14, 12:45
      moje dziecko przez półtora roku budziło się za piętnaście trzecia. Oczywiście inne pory też były ale nie tak regularne.
      Co ciekawe jak byłam w ciązy budziłam się tak w okolicach 2:45-3:00 w nocy, na sikuwink
      Pamietam, że szukałam wtedy w necie informacji na ten temat i znajdywałam, ze to godzina demonów i inne pierdołybig_grin
      • mozambique Re: Pytanie do wrozki 05.09.14, 12:57
        ja sie od zakonnicy dowiedzialam ze o 3 w nocy skonał Chrystus na krzyżu i wtedy wladze nad swiatem objął szatan
        az do zmartwychstania - o 5 rano chyba bylo
      • ichi51e Re: Pytanie do wrozki 05.09.14, 14:50
        Coz nie chce sie chwalic ale odkrylismy ostatnio Ze spi E-W z nogami na W. www.spiritualresearchfoundation.org/how-to-sleep-better/best-sleeping-direction
    • aurinko Re: Pytanie do wrozki 05.09.14, 12:46
      Od dwóch tygodni pełny pęcherz budzi mnie o 6:54, bez względu na to czy coś piję na noc czy nie wink
    • mamameg Re: Pytanie do wrozki 05.09.14, 13:54
      Wróżka doradza cieszyć się snem w pozostałe 27-28 dni miesiąca wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka