wielkafuria 09.09.14, 22:48 bede potrzebowała. nigdy nie uzywałam. co polecacie? czy do grubych włosow sie sprawdzi? sprawa jedno - dwurazowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomidorpomidorowy Re: suchy szampon 10.09.14, 10:35 nie powoduje lupiezu! jesli spryska sie ze zbyt malej odleglosci lub za duzo powstaje nalot wygladajacy jak lupiez Odpowiedz Link Zgłoś
neffi79 Re: suchy szampon 09.09.14, 22:54 nie wiem jaka kwote chcesz przeznaczyć mogę polecić firmy Joico, bdb jakości uzywałam w podróży, mam grube, długie włosy Odpowiedz Link Zgłoś
askastar Re: suchy szampon 09.09.14, 23:00 Schauma....nie zawiódł,a i łupiezu po jednorazowym użyciu nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko5 Re: suchy szampon 09.09.14, 23:03 Stosuję od roku. Średnio raz w tyg , ale nie na całą długość . Batiste na zmiane z garnierem. Łupieżu brak Odpowiedz Link Zgłoś
najada Re: suchy szampon 09.09.14, 23:18 Jak na 1-2 razy, to nie warto kupować suchego szamponu. U mnie w tej roli swietnie sie sprawdza talk dla niemowląt. Wychodzi taniej, a efekt ten sam. Sprawdzałam różne suche szampony, także te np. ciemnych włosów ( barwione na brązowo) - wcale nie były niewidoczne, tez trzeba wyczesać. W sumie pachnący niemowlęcy talk najbardziej mi odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
peggy_su Re: suchy szampon 09.09.14, 23:53 Zdarza mi się używac Batiste i dla mnie jest ok. Mam czarne włosy, nie pozostawia żadnych śladów. Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: suchy szampon 09.09.14, 23:59 Batiste polecam. Ale skoro sprawa jedno-dwurazowa, to najmniejszy i najtańszy jaki będzie w rossmanie. Odpowiedz Link Zgłoś
minor.revisions Re: suchy szampon 10.09.14, 00:37 jeśli sprawa jedno-dwurazowa, to Batiste - w opakowaniu mini (50ml), właśnie na takie okazje. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: suchy szampon 10.09.14, 10:21 a jak to cenowo wyglada? te rosmanowe sprawdzaja sie czy lepiej sie szarpnac na cos drozszego? Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: suchy szampon 10.09.14, 10:39 sprawdzaja się. naprawde droższych nie trzeba. chyba ze masz wrażliwą głowę i dostajesz uczulenia od wszystkego, to mozesz poszukac jakiegos specjalnego. jak nie reagujesz nadwrażliwie to nie ma co sie wysilac. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: suchy szampon 10.09.14, 10:27 Mam, używam - u mnie się sprawdza, ale ja jestem jasną blondynką. Brunetki robią się siwe. Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: suchy szampon 10.09.14, 10:34 Ja uzywam czasami Swiss Opar z rossmana (akurat tylko taki byl wiec wzielam Mam blond wlosy i jak go dobrze wetre to nic nie widac nawet bez wyczesania. Doraznie jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
nowi-jka Re: suchy szampon 10.09.14, 10:41 a jka to działa, jak sie to uzywa, co znaczy ze mozna zastapic go talkiem albo ze trzeba go wyczesywać? Odpowiedz Link Zgłoś
priszczilla Re: suchy szampon 10.09.14, 10:38 Używam czasem Timotei, tyle, że bardziej do układania czystych włosów, a nie jako szampon. Myję włosy zwykle wieczorem, jak mi się w nocy za bardzo przyklepią to on tak fajnie podnosi je od głowy. Mam jasne włosy i szamponu nie widać, włosy jedynie trochę matowieją. Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: suchy szampon 11.09.14, 00:28 ej a te batiste rowni ladnie pachna jak wygladaja ? radicala uzywam ale wolalabym cos pachniuchowego Odpowiedz Link Zgłoś
beverly1985 Re: suchy szampon 11.09.14, 08:34 Timotei uzylam. Wysusza włosy niesamawicie, podnosi je u nasady do góry, zmatawia. Wydają się czystsze. Niestety ja myje włosy głównie po to, by je ułozyć gładko na szczotce, a ten szampon zupełnie w tym nie pomógł- związałam je w koncu w kucyk. Odpowiedz Link Zgłoś