Dodaj do ulubionych

stado stikeez

10.09.14, 17:36
dobra, wytłumaczcie o co chodzi z tymi gumowymi pierdółkami.
ostatnio pani w lidlu mi takie cos dała i az sie zdziwiłam jak otworzyłam sreberko.
małe gówienko z przyssawką.
dziecko to połknie od razu, strach sie bać.
co sie z tym robi i dlaczego niektorzy sie tak na to spuszczają jak na cycatą blondynkę np tu:
www.klocekikredka.com/stado-stikeez/
Obserwuj wątek
    • olikol Re: stado stikeez 10.09.14, 17:41
      nie wiem co się z tym robi ale ja sobie przyssałam takie dwie rybeńki na ścianie-szklanej w kuchni , i póki co wydaję się zabawne tongue_out
      • ebes Re: stado stikeez 10.09.14, 17:53
        Ja sobie przyssałam na lodówce i co rano zbieram z podłogi rozwleczone przez koty. Czyli służą kotom do zabawy, nie dzieciom.
      • rhaenyra Re: stado stikeez 10.09.14, 17:53
        ja mam potwora z jednym wielkim okiem na lapku
        i se nim krecetongue_out
    • rhaenyra Re: stado stikeez 10.09.14, 17:50
      jakiego masz ?big_grin
      • wielkafuria Re: stado stikeez 10.09.14, 18:10
        takie zielone cos jak z potworow i społki.
        jak przeczytalam opis z bloga ktory zalinkowalam to poczułam sie tak jakbym zjadła kilogram pączków i musiała zwrocić tą słodycz.
        dlatego pytam, co sie z tym robi, bo moze to ma jakies zastosowanie przesprytne...
        • rhaenyra Re: stado stikeez 10.09.14, 18:15
          to ma np dzialanie relaksujaco szlag trafiajace
          przyssywasz do np lapka odrywasz z glosnym dzwiekiem i tak caly czas
          ty sie relaksujesz a siedzacego w tym samym pokoju chlopa szlag trafia big_grin
    • cosmetic.wipes Re: stado stikeez 10.09.14, 17:57
      Rany boskie!
      Mam to rozwleczone po całej chałupie. Poprzyklejane do lustra, do kompa, tableta, komórek i okien.
      Młoda się zafiksowala, a już maluchem dawno nie jest...
    • lillaj Re: stado stikeez 10.09.14, 18:21
      Córka ma do tego grę planszową, pudełko i woreczek, w którym je chowa. Babcie szaleją w Lidlu i znoszą jej to w dużych ilościach, za karę są zmuszane do wspólnej gry. Podobno dobrze się bawiąsmile
    • thea19 Re: stado stikeez 10.09.14, 19:19
      mam przyklejone do deski w aucie. posiadam rozowego slonia, zolta zyrafe i czarne cos - chyba delfina. dziecko mi dzika awanture zrobilo bo chcialo sobie przywlaszczyc ale nie dalam wink
    • anika772 Re: stado stikeez 10.09.14, 19:50
      Moje są za stare na połykanie stikeez, bardzo lubią się tym bawić.
    • dziennik-niecodziennik Re: stado stikeez 10.09.14, 20:20
      > co sie z tym robi i dlaczego niektorzy sie tak na to spuszczają jak na cycatą b
      > londynkę np tu:
      > www.klocekikredka.com/stado-stikeez/

czego sie spodziewałas po artykule sponsorowanym przez Lidla? smile

ja mam jednego, przykleilam sobie w samochodzie na desce big_grin mąż mi go odczepia, a ja przyczepiam z powrotem.
      dziecko sie tym w wannie bawiło. równie fajnie jak zabawkami z kinderjajek różnej masci.
      ot i tyle.
      • 25marzka25 Re: stado stikeez 10.09.14, 20:52
        no właśnie dzisiaj ewakuowałam jednego stworka,chyba hipcia z buzi 2,5 latka bo o mało go nie połknął a bawił się nim od 3 tyg i nie miała takich pomysłów.Córka 4 lata też mi przykleja do kominka i walają się po mieszkaniu.Mamy chyba z 18 szt, śmieszne to,ja mam przyczepionego na desce w samochodzie tak dla uśmiechu smile
    • loola_kr Re: stado stikeez 10.09.14, 20:55
      gra planszowa i tyle.
      w lizakach Chupa Chups tez są.
    • heca7 Re: stado stikeez 10.09.14, 21:21
      Podobne można było dostać do lizaków chupa-chups (takich dużych). I mamy ich z 10. Kot lubi sobie zrzucić takiego zwierzaka przyczepionego do okna. Jak spadnie to się nim nie interesuje.
    • kochamruskieileniwe Re: stado stikeez 10.09.14, 22:38
      kurcze, jezeli ma ktoś zbędne - chetnie przyjme. Dzieciaki w zaprzyjaźnionym dom dziecka szaleją na ich punkciesad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka