Dodaj do ulubionych

Izabella Ch. reaktywacja

11.09.14, 16:50
Na tą panią nie ma mocnych. Stawiam diamenty przeciwko orzechom że miała zaświadczenie od dermatologa...
Obserwuj wątek
    • girl.anachronism Re: Izabella Ch. reaktywacja 11.09.14, 16:55
      Ma kobieta zdrowie.
    • beataj1 Re: Izabella Ch. reaktywacja 11.09.14, 17:08
      Ona udowadnia pewną tezę. Jak człowiek jest wystarczająco bezczelny, ale tak naprawdę bez zawahania to może wszystko.

Po prostu ludzie są w takim szoku że pozwalają na wszystko - oszołomieni tym co się dzieje.
      Tylko trzeba iśc bez zawahania i w całkowitym przekonaniu że wszystko można.
      • ola Re: Izabella Ch. reaktywacja 11.09.14, 17:28
        Znam kilka takich osób jak ona. Znają świetnie wymiar sprawiedliwości, sędziów którzy unikają jak ognia stanowczości i podejmowania decyzji. Jadą bezczelnie po bandzie i wiele, latami uchodzi im na sucho. Z ich głową wszystko jest w najlepszym porządku. Kalkulują to na zimno.
        • mozambique Re: Izabella Ch. reaktywacja 12.09.14, 09:38
          juz 9 m-cy temu , przy tym zdarzeniu w metrze -zalozylam sie ze swoim ślubnym o stówę ze niunia siedziec nie pójdzie

że chocby skały srały - nie posadzą jej

od początku byłam pewna ze tak bezczelnym moze byc tylko ktos kto wie ze wszytko moze i wszystko mu ujdzie , ze ma odpowiednie plecy /forsę/ dojścia/ męza/. ojca/ kochanka gdzie trzeba
          i ze faktycznie wszystko mu ujdzie ( dokladnie tak jak Frogowi)
          ślubny mówi , ze nie , ze na fali osttanich zachlanych kierowców nikt nie osmieli sie jej nie ukarać , ze opinia publiczna zrobi swoje a ja wiem swoje

teraz ma zwolnienia a jakby jzu naparwde chcieli ją posadzic to dam se włosy do skóry ostrzyc ze niunia przyniesie zaswiadczenie ze jest w ciążY ( żaden sędzia nie posadzi ciężarnej)
          po 2 miechach "poroni" , a potem znowu to samo i tak z 7 razy

chyba podwyższę ten zakład do tysiaka wink
          • gazeta_mi_placi Re: Izabella Ch. reaktywacja 12.09.14, 09:41
            Ostatecznie nikogo nie zabiła. Mam nadzieję, że przy ofiarach śmiertelnych nie byłaby już taka pewna siebie.
            • crises Re: Izabella Ch. reaktywacja 12.09.14, 10:00
              E tam, Dariusz K. zabił, a był pewny siebie i wyluzowany jak kwiat lotosu na tafli jeziora.
              • mozambique Re: Izabella Ch. reaktywacja 12.09.14, 10:20
                ten co zabil dwoje dzieci przy drodze relaksował sie w Paryżu przy drinku z palemką az go interpol zwinął
                • gazeta_mi_placi Re: Izabella Ch. reaktywacja 12.09.14, 11:38
                  Widać jestem naiwna. W latach młodych poznałam fajnego przystojnego młodego faceta, taka luźna znajomość, czasem spotykaliśmy się na różnych imprezach, zawsze był taki spokojny, zamknięty w sobie, jakby wyciszony, trochę się dziwiłam bo taki ładny młody chłopak. Potem od jednej ze znajomych dowiedziałam się, że potrącił kogoś śmiertelnie, zostało mu odebrane prawo jazdy i dostał wyrok w zawieszeniu, nie pamiętam czy po pijaku czy nie. Widać siedziało to w nim.
          • heca7 Re: Izabella Ch. reaktywacja 12.09.14, 10:49
            Kobiety w ciąży jak najbardziej mogą odbywać karę. Ba! nawet urodzić i przebywać za kratkami razem z dzieckiem.
            • mozambique Re: Izabella Ch. reaktywacja 12.09.14, 10:59
              teoretycznie tak
              praktycznie to chyab tylko morderczynie w ciazy sadzają

niunia z metra NA PEWNO by nie siedziała

od wczoraj jest to praktycznie jzu oczywistością
    • default Re: Izabella Ch. reaktywacja 12.09.14, 10:05
      Ch. została już raz skazana za jazdę po pijanemu na karę 2 tys. grzywny i dwuletni zakaz prowadzenia pojazdów. Ten wyrok został jednak uchylony w związku z tym, że pojawiły się wątpliwości co do tego, czy jest poczytalna.

Sorry, ale ja tego nie rozumiem sad Zakazano jej prowadzić auto, bo jeździła po pijaku, a potem zakaz cofnięto, bo może jest niepoczytalna ? Czy nie powinno być tak, że skoro są podejrzenia, że jest niepoczytalna, to tym bardziej nie powinna - przynajmniej do czasu ostatecznego ustalenia - prowadzić samochodu ???
    • mx3_sp widziałyście ten filmik z ekipą remontową? 12.09.14, 10:08
      skuteczna jest. Tak facetów zgnoiła, że odpuścili jej należną dla nich kasę, przy okazji byli zwyczajnie przestraszeni. Z nią na bank coś nie jest tak.
      • volta2 Re: widziałyście ten filmik z ekipą remontową? 12.09.14, 11:19
        co to za filmik i gdzie się go ogląda?
        • mx3_sp Re: widziałyście ten filmik z ekipą remontową? 12.09.14, 11:29
          www.cda.pl/video/1235948a/Izabela-c-odbiera-remont-wulgarna-b-ohaterka-wypadku-spod-rotundy-wjechala-w-podziemne-przejscie-
          • gazeta_mi_placi Re: widziałyście ten filmik z ekipą remontową? 12.09.14, 11:44
            U mnie głos jest taki niewyraźny, jakby pogłos, mógłby ktoś streścić rozmowę? Poza tym chyba odlicza im jakieś pieniądze więc w końcu im zapłaciła, nie? Czy jak?
            • mx3_sp Re: widziałyście ten filmik z ekipą remontową? 12.09.14, 11:46
              skoro nie słyszysz to nie wiesz, że wypłaciła tyle ile sama uważała, a nie tyle na ile sie umawiali.
              • gazeta_mi_placi Re: widziałyście ten filmik z ekipą remontową? 12.09.14, 15:05
                Może coś skiepścili? Wtedy normalne, że płaci się mniej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka