Dodaj do ulubionych

Kogo chciałybyście poznać w realu?

11.09.14, 21:13
Jestem uzależniona od forum, czasem zastanawiam czy moja szefowa jest ematka itd. Ale najbardziej ciekawia mnie stale bywalczynie-forumki. Kim jest gazecia, riki i wiele innych znajomych nickow? Moze ich mijam w pracy, urzedzie, sklepie? Z niektorymi sie zzylam choc mnie nie widzieli na oczy. Chcialybyscie poznac ktoras z ematek w prawdziwym swiecie? Jesli tak to kogo i dlaczego?
Obserwuj wątek
    • nickbezznaczenia Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 11.09.14, 21:17
      BI-scoti, bo to po prostu sympatyczna Pani. smile
      • zyrawa Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 11.09.14, 21:18
        Zyrawa. Czuje, ze sie polubimy.
    • echtom Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 11.09.14, 21:22
      Pewnie bym się doliczyła kilkunastu osób, ale pierwsza przyszła mi do głowy Asia_i_p. Choć nie wiem, czy to dobry pomysł, bo z mojego doświadczenia wynika, że przenoszenie znajomości na inny poziom kontaktu rzadko się udaje.
    • neffi79 Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 11.09.14, 21:25
      byłabym skłamała pisząc, ze nikogo.
      jest kilka, kilkanaście nicków (osób), które moglabym bez zastanowienia zaprosić na szampana w sobotni wieczór
      chciałabym zobaczyć (niekoniecznie znaczy poznać i zaprosić na wieczórtongue_out) panów regularnie nawiedzających ematke
    • best_bej Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 11.09.14, 21:28
      Gazeciarza! Czasem ma chłop refleks. czasem celnie coś zripostuje. obstawiam że gej.
      • najma78 Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 11.09.14, 21:38
        Watpie ze gazeciarz to jedna osoba wink

A co do pytania w watku to nikogo nie chcialabym poznac w realu, tworczosc zadnego z nickow jakos mnie szczegolnie nie zainteresowala ani nie zaintrygowala.
        • best_bej Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 11.09.14, 21:41
          też wątpię. Widać niekiedy błyskotliwość a czasem tępotę i dresiarskie zaczepki.
          Lubię jak jedzie po bandzie puszczając oko niczym kot behemot.
    • kk345 Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 11.09.14, 21:36
      Typuję:
      -beataj1 z uwagi na optymizm i radośc życia
      -run_away za całokształt i za to, jak ciepło pisze o swojej rodzinie
      -verdanę za wyważenie i siłę charakteru
    • triss_merigold6 Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 11.09.14, 21:37
      Może teraz po wakacjach uda nam się w końcu spotkac, co? wink

Tak na szybko: Moofka, Marzeka, Adellante, Wuika, Martisha, Braktalentu, Iwoniaw.
      • wuika Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 11.09.14, 21:46
        O ja, ale mnie zaszczyt kopnął smile Czasu nie mam, prawie nie czytam, o pisaniu nie wspominając, a tutaj jedna z osób, które też bym chciała zobaczyć jako żywe osoby, aż mnie kojarzy wink
        • triss_merigold6 Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 11.09.14, 21:49
          Jesteś wcieleniem rozsądku, poza tym odczuwam respekt przed matkami bliźniąt (rodziców trojaczków widziałam tylko raz w życiu), bo dwójka identycznych dzieci wydaje mi się czymś kosmicznym.
          • wuika Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 12.09.14, 10:48
            One są dwujajowe, nie są identyczne. I cały respekt poszedł w piach wink
            • triss_merigold6 Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 12.09.14, 10:53
              To nadal dwójka na raz.big_grin
              • wuika Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 12.09.14, 11:10
                Tak, to fakt smile
          • asia_i_p Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 12.09.14, 15:51
            Też mam takie odczucia w stosunku do matek bliźniąt - przyłapałam się na tym, że kiedy widzę podrośnięte bliźnięta to mam refleksje jak przy patrzeniu na dużą bliznę "O matko, jak to kiedyś musiało boleć!"
      • martishia7 Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 12.09.14, 11:36
        A miło mi, i wzajemnie.
    • yenna_m Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 11.09.14, 21:37
      triss_merigold6 bym chciała poznać
      myślę, że polubiłabym realnie bardzo, bo wirtualnie lubię, chociaż czasem mnie denerwuje tongue_out
      • yenna_m Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 11.09.14, 21:38
        poza tym część mam znam telefonicznie, to już jasne, że znam i kiedyś w końcu się spotkamy realnie big_grin i ich nie biorę pod uwagę smile bo znam smile
    • marychna31 Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 11.09.14, 21:43
      Mnóstwo, nieomalże wszystkie wydaja mi sie bardzo interesujące i byłoby milo je poznać.
    • goodnightmoon Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 11.09.14, 21:46
      Ja nawet jedną emamę/emagielkę w realu poznałam smile

Sama nie wiem, łatwiej by mi chyba było wymienić tych, których nie chciałabym poznać.
      Reszta wydaje się być bardzo sympatyczna i chętnie bym się z każdą na kawę umówiła.
    • aurinko Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 11.09.14, 21:50
      Asia i p - z pewnoscia jest bardzo fajna
      Morgen stern - chcialabym zobaczyc ja na motorze.
    • shumi-mi-las Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 11.09.14, 21:53
      Bo ja wiem? Rosa, Jola i edel?
      I jeszcze biscotti, ichi i azjaodkuchni.
      Jakby mnie ktoś chciał poznać to priv nie mam, ale w osobnym wątku mozna składać proposals, przy czym pobieram 25 ojro za 20 minut, a wpłatę należy uiścić na konto fundacji TVNwink
      • shumi-mi-las Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 11.09.14, 21:55
        Rozmowy -bo mnie maż uświadomił ze dziwnie to wyglada...wink
    • stacie_o Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 11.09.14, 22:02
      Lykaenę vel niecierpka tongue_out
      żartuję

z sympatii asię, run away, ichi i echtom, cherry coke
      chciałabym być zaproszona do neffi, od kilku tygodni wszędzie szukam tych pokrowców na dywany, nigdzie nie ma, umieram wręcz z ciekawości
      oraz barbibarbi jestem ciekawa na żywo
      • zyrawa dzieki 11.09.14, 22:54
    • solejrolia Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 11.09.14, 23:05
      ja zastanawiam się, czy np. moja sąsiadka jest emamą, siedzi od lat w domu, bo teraz znów ma oseska, więc pewnie taksmile

kilka emam znam. albo inaczej- widziałam w realu, rozmawiałysmy.
    • rosapulchra-0 Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 12.09.14, 00:34
      Nie mam takich potrzeb.
    • riki_i Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 12.09.14, 01:08
      Bergamocia, Ty jesteś torpeda niewybawiona, tak Cie odbieram. Igrasz w swoim zyciu z ogniem szukajac emocji i wrazen, na ktore czas byl kiedys a nie teraz.

Natomiast Triss to osoba, z ktora gdybym te 15-20 lat temu jakims cudem wyladowal w lozku, zapewne toczylbym w trakcie jakies pojedynki intelektualne.

Gazeta to kilka osob, w tym conajmniej jeden facet.

Bi_scotti , jan.kran czy vilez/nabakier wydają mi sie z innej polki juz, mimo ze chyba nie sa ode mnie starsze wiecej niz o 10 lat. Ale to przezyte kobiety, z podejsciem do zycia mam doroslych dzieci. To dla mnie abstrakcja.

Nieobecna Shell to archetyp takiego pustego gadania bez sensu, ma wiele godnych kontynuatorek (tak Rosa,stanowczo zbyt czesto zabierasz glos nie majac nic do powiedzenia).

Do spotkan w realu mnie nie ciagnie - nie zaiskrzyloby źle, zaiskrzylo - znacznie gorzej... smile W znajomosci mesko-damskie oparte na czystej przyjazni wierze średnio. Zresztą w ogole zamierzam wkrotce skutecznie ewakuowac sie z forum, na ktorym przesiaduje zbyt czesto.

Wszystko w temacie.
      • gazeta_mi_placi Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 12.09.14, 11:01
        Bergamontka jeszcze nie jest znowu jakąś starszą Panią, ma ostatnie co prawda, ale mimo wszystko lata by się dobrze zabawić by móc co wspominać na jeszcze starsze lata.
        Byle (a chyba tego trochę zabrakło) z głową smile
        Jak mawia przysłowie " w starym piecu diabeł pali".
    • latarnia_umarlych Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 12.09.14, 10:46
      Ja chciałabym poznać:
      - elle.hivernalle, bo uwielbiam jej poczucie humoru
      - verdanę, bo to fajna i mądra babka
      - morgen_stern, która często mnie ubiega i pisze to, co ja chciałam
      - sumire, która jest błyskotliwa i inteligentna, a nie popisuje się
      - bi_scotti - równa babka
      - dlanię - to samo
      - asię_i_p, chciałabym się od niej uczyć kompetencji społecznych
      - mamęemmy, bo ma hopla na punkcie strrrasznych historii, a ja uwielbiem się straszyć (do tego spotkania to pewnie dojdzie najprędzej, bo mamy wspólnego znajomego...)

i kilka innych, których nie umiem sobie teraz przypomnieć, pewnie jak zobaczę w jakimś wątku, to mnie olśni
      • totorotot Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 12.09.14, 14:09
        Dlania to tak naprawde facet
        • latarnia_umarlych Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 12.09.14, 14:22
          ?
          nie rozumiem
          • totorotot Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 12.09.14, 16:16
            oj jaja sobie z niej robię no smile
            licząc, że się pojawi w wątku wkurzona, że ją tak pomawiam big_grin
            • latarnia_umarlych Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 12.09.14, 16:41
              aaa, żart, którego nie łapię
              no tak, mało spałam
    • triss_merigold6 Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 12.09.14, 10:54
      I jeszcze Duzeq.
    • heca7 Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 12.09.14, 10:56
      Z Gazetą to trzeba by umawiać się na jakiejś większej sali big_grin żeby wszystkie jej wcielenia się zmieściły.
    • solaris31 Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 12.09.14, 11:04
      a ja bym nie chciała big_grin

pewnie byłabym rozczarowana wink

wolę więc lansikowy wizerunek na forum.
    • lelija05 Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 12.09.14, 11:10
      Poszłabym na jednego, a nawet dwa z beataj, totorot i morgen.
      • riki_i Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 12.09.14, 11:42
        Aaaaa, zapomniałem o Morgen. To jest kobitka z dużą ilością testosteronu. Przywołuje mi w głowie taki typ faceta, którego bardzo nie lubię - agresora, który od razu atakuje starając się albo zdominować daną osobę, albo -gdy widzi godnego siebie przeciwnika- wyznaczyć granice swego terytorium. Z Morgen mógłbym się może zgrać w pracy zawodowej, ale to wszystko.

Jeszcze mi przyszło do głowy skorelowanie paru nicków z tytułami starych przebojów gwiazd polskiej estrady smile

W_w_c Uczymy się żyć bez końca i Do zakochania jeden krok
        Rosa Jest już późno piszę bzdury (wł. tytuł - "O! Nie rób tyle hałasu")
        Raczek Wypijmy za błędy
        Leanne_paul_piper Wielka dama tańczy sama
        Kocianna Do nieba do piekła będę szła
        Gazeta Inny nie będę

smile
        • gazeta_mi_placi Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 12.09.14, 14:30
          Dla mnie Morgenka to takie dziwo, ni to chłop ni baba, takie niesympatyczne "coś", moim zdaniem przydałby jej się bachor może by częściowo znormalniała.
      • totorotot Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 12.09.14, 16:17
        big_grin o, w jakim doborowym towarzystwie wymienionam smileMiło mi smile
        • lelija05 Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 12.09.14, 16:35
          Zapomniałam o Antyideal!
          No to jesteśmy umówione big_grin
          • totorotot Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 12.09.14, 21:58
            big_grin
    • alsk9 Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 12.09.14, 11:34
      Lubię anonimowość forum. Przychodzę tu po rozmowę a nie znajomości.
      W większości są tu zwykłe przeciętne kobity. Więc poznanie ich na żywo odebrałoby ten smaczek świeżości i zażartości dyskusji. Bo z dobrymi znajomymi nie pieklę się o poglądy, a ze złymi kontaktów nie utrzymuję smile

Kilka osób mnie zniechęca do siebie, czytając ich wypowiedzi nader często czuję się "osłabiona" lub znudzona i nasuwa się myśl "łojezucozamenconcababa". Tak zazwyczaj mam z kolejnymi wątkami suellen, bergamotki tongue_out, rosy gdy jest w fazie agresywnej,..jeszcze kilku nicków których przestałam czytywać. Podobnie z większością facetów na tym forum, no i trollowato-wulgarnymi tworami.

Ale że lubię pasjami socjologiczne obserwacje to chętnie bym sprawdziła czy moje awersje z netu przełożyły by się na real.
      • 1maja1 Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 12.09.14, 11:54
        dlugo czytam forum, chociaz nieregularnie, ale niektore nicki sa mi dobrze znane. Na dzien dzisiejszy umowilambym sie na kawke jedynie z gazetka, jest uroczo irytujacawink
    • edelstein Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 12.09.14, 12:02
      Z tymi z którymi chce,mam prywatnych kontakt,reszta mnie nie interesuje,a niektóre to spotkalabym ewentualnie tylko po to by je postawic pod sciana do rozstrzelaniabig_grin Tak wiec
      • bei Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 12.09.14, 12:08

Kilka już znam, poznałabym chętnie wszystkie.
        • totorotot Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 12.09.14, 13:56
          bei napisała:

>
          > Kilka już znam, poznałabym chętnie wszystkie.

Bei, ja juz dawno chcialam Cie o to prosic: daj mi namiary do swojego dilera
          • bei Totorotot 12.09.14, 15:27
            To moje egoistyczne życzenie, poznaję w realu jedną forumkę na kilka lat, i kierujac się tym tempem realizuję ukryte marzenie dożycia sedziwej starości smile

olaromanska.blox.pl/html

www.dlaleszka.cba.pl/
    • leanne_paul_piper Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 12.09.14, 13:41
      Kilka forumek już znam, inne rozpoznałam po wpisach (że miałam kiedyś już z nimi kontakt zawodowo lub uczelnianowink).
      A chciałabym poznać 3:
      pierwsza typ 'suki' - ma kilka nicków, loguje się na który popadnie, jestem ciekawa, czy naprawdę jest taka atrakcyjna i 'sukowata'wink
      druga - typ 'mam nieszczęśliwe życie ale nie mam siły go zmienić' - też loguje się na kilka nicków
      trzecia - chciałabym się przekonać czy jest naprawdę tak podobna do mnie (tak dziewczęca i uroczasmile), czy też byśmy się pogryzły na pierwszym spotkaniusmile.
      • 18lipcowa3 Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 12.09.14, 22:07
        poważnie jesteś w stanie poznać że z kimś z forum miałaś osobisty kontakt?
    • 18lipcowa3 Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 12.09.14, 14:02
      poznać jak poznać
      ja tam bym chciała poslubić moofkę
      • vre-sna Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 12.09.14, 15:00
        Lipcowa, ojej smile Trzymam kciuki.
        Nie, nawet gdybym chciała, to jest to dalej od nie za bardzo mam odwagę.
        Fascynują, w sensie "jak tak można", pozytywnym oczywiście te forumki o chłodnych, uporządkowanych umysłach, np.cosmetics.wipes, ale chyba lepiej anonimowo na forum. Na żywo uwidoczniłaby
        Marychna jest wielce interesująa, Bei jest dobra, tak zwyczajnie. Kocianna jest ciepła.
        Verdanę "uwielbiam" za pragmatyzm i emocjonalność, taka kobita do tańca i różańca w zależności od okoliczności.

• vre-sna Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 12.09.14, 15:02
          *różnica we wszystkim, co ważne. Totalna odwrotność.
          Za szybko wysłało smile
      • heca7 Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 12.09.14, 15:46
        big_grin
        Proszę nawet miłość można na tym forum znaleźć.
      • best_bej Re: Kogo chciałybyście poznać w realu? 12.09.14, 16:02
        > poznać jak poznać
        > ja tam bym chciała poslubić moofkę

za jej nogi? Ja bym je jej odrabała i sobie doczepiła!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka