betelguese Re: CIAZA A FARBOWANIE WLOSOW 02.09.04, 13:51 Drogie emamy! Napiszcie, co sądzicie o farbowaniu włosów podczas ciązy. Czy to bezpieczne dla maluszka?Mam wielką ochotę na zmianę odcienia, ale dopoki nie bede na 100% pewna,ze to nie szkodzi dziecku - nie zrobie tego. Odpowiedz Link Zgłoś
majowamamuska Re: CIAZA A FARBOWANIE WLOSOW 02.09.04, 14:00 Witaj, ja bedac w ciazy robilam baleyage pytalam lekarza, nie widzial przeciwwskazan, powiedzial, ze przeciez dobre samopoczucie mamy tez jest wazne! a nowa fryzura wlasnie powodowala polepszenie humorku pozdrawiam Aska Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: CIAZA A FARBOWANIE WLOSOW 02.09.04, 13:58 Ja farbowałam, ale tylko raz w czasie całej ciąży. Jak pofarbujesz raz czy dwa to raczej nie zaszkodzi a tylko może poprawic Twój nastrój - a to już dobrze i dla Ciebie i dla dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
b.jaga ja farbuję co 2 mies. 02.09.04, 14:30 nikt nie miał przeciwwskazań - ani fryzjer ani lekarz.. Odpowiedz Link Zgłoś
betelguese Re: CIAZA A FARBOWANIE WLOSOW 02.09.04, 15:24 Wobec tego zafarbuje i ja))Moim zdaniem kobieta w ciazy powinna wygladac szczegolnie pieknie.Wedlug mojego dobrego kolegi kobieta wyglada przepieknie szczegolnie wtedy gdy: a)jest panna mloda-cala w bieli lub ecrub)jest w stanie blogoslawionymA ja mysle, ze ona moze miec racje Majowa mamusiu - Wasz Kubus jest slodziutki, ja tez takiego chceeee!!! Odpowiedz Link Zgłoś
majowamamuska Re: CIAZA A FARBOWANIE WLOSOW 03.09.04, 10:31 betelguese dziekuje za mile slowa o Kubusiu! juz niedlugo tez bedziesz miala dzidziusia!! a farbowaniem sie nie martw, zrob sie na bostwo!!! pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
josik11 Re: CIAZA A FARBOWANIE WLOSOW 02.09.04, 21:38 To zabobony! Przyszla mama ma wygladac olsniewajaca i jesli poprawi ci sie nastroj jak zafarbujesz wlosy to koniecznie to zrob. Ja farbowalam i dziecko zdrowe sie urodzilo. To tak samo jak z lancuszkami, nie wolno nosic bo dziecko owiniete pepowina sie urodzi. Ja nosilam do konca ciazy i nic nie bylo. Albo jeszcze nie wolno patzrec przez wizjer bo dziecko bedzie niewidome. Kurde to moja corka nie powinna miec wogole oczu bo ja ciagle mialam oko przy wizjerze bo podejzrane halasy na klatce slyszalam non stop hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: CIAZA A FARBOWANIE WLOSOW 02.09.04, 21:42 Farbowalam w czasie ciazy regularnie co miesiac i dziecko zdrowe. Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
gupik Re: CIAZA A FARBOWANIE WLOSOW 02.09.04, 22:50 mój (moja) lekarz powiedział, że to przesąd Odpowiedz Link Zgłoś