yenna_m 16.09.14, 15:35 Jakiego polecacie? Jestem zielona w temacie. Mam dość analogów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yenna_m Re: jaki epapieros? 16.09.14, 15:44 żaden to by przez ostatnie 3 lata poza tym jestem wakacyjny palacz nie chcę analogów opcja "żaden" nie wchodzi w grę Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: jaki epapieros? 16.09.14, 15:48 Ja z tych co nie palą. I szczerze nie rozumiem, co w tym takiego pociągającego. A e-papierosy w moim przekonaniu, są równie szkodliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: jaki epapieros? 16.09.14, 15:54 życie jest szkodliwe moje dziecko chodziło po chodniu upadło, pękło czaszkę drugie - na parku linowym, podczas jazdy na tyrolce, złąmało kręgosłup proszę mnie tu łżawych pierdół nie serwować... nie kupuję nie potrafisz odpowiedzieć? sio z tematu, nic nie wnosisz mi Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: jaki epapieros? 16.09.14, 15:48 Polecam słomkę do napojów, też można przez nią wdychać i wydychać. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: jaki epapieros? 16.09.14, 15:52 konkretne pytanie: jaki epapieros? oczekuję konkretnej odpowiedzi problem ze zrozumieniem pytania? sio zakładać inne wątki np nad sensownością palenia ale proszę mi tu nie śmiecić, bo o wyższości niepalenia, jako osoba czterdziestoparoletnia, to wiem i naprawdę nie trzeba mi tłumaczyć nie będę palić zimą z lenistwa Odpowiedz Link Zgłoś
tak_to_nowy_nick Re: jaki epapieros? 16.09.14, 19:14 rosapulchra-0 napisała: > Co za ohyda. A w temacie wątku masz coś do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: jaki epapieros? 16.09.14, 19:15 wóda to ohyda roso dragi to ohyda dragi z wódą też ohyda straszenie wlasnych dzieci własnym samobójstwem to ohyda odbicie ciężarnej kobiecie męża to ohyda znam wiele ohydnych rzeczy bardziej ohydnych niż paczka fajek Odpowiedz Link Zgłoś
evita-is-me Re: jaki epapieros? 16.09.14, 19:35 ja mam joya i jestem zadowolona. Kupowalam w sklepie internetowym caly zestaw jakbys chciala to moge odszukac nazwe. Mam go juz 2,5 roku i bateria nadal dobrze trztma. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: jaki epapieros? 16.09.14, 19:47 bardzo proszę a jak jest z tym czymś co się do tego leje? wiem, że są jakieś smaki smak np owocowy czy jakiś inszy dym ma smak owoców, czy tytoniowy, papierosowy, z lekką nutą? Odpowiedz Link Zgłoś
evita-is-me Re: jaki epapieros? 16.09.14, 21:24 kupowalam ze sklepu Peleon, a cala wiedze na temat efajek posiadlam z forum www.swiatpapierosow.pl to prawdziwa kopalnia wiedzy, a i ludzie sympatyczni i bardzo pomocni w doborze zestawu Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: jaki epapieros? 16.09.14, 19:45 Ja jak szukałam dla mamy, na forach papierosowych wyczytałam że te są dobre: epapierosclub.pl/9-ego-e-papierosy zresztą kupiłam tego papierosa w wersji slim. N estety moja matka to taki nałóg, ze papieros właściwie nie jest używany. Generalnie dużo zależy od tego, jak dużo palisz. Najlepiej wybierać takie z dobrą baterią. Podobno te tanie e-papierosy źle "palą" i ma się wrażenie, że się pali siano, tudziez ustnik papierosowy. Niestety wszystko to zasłyszane Odpowiedz Link Zgłoś
tomanksa Re: jaki epapieros? 16.09.14, 19:50 Ja i mąż od pół roku mamy takie, są ok. www.esmokingworld.com/pl/zestawy-premium-elektronicznych-papierosow/108-volish-ego3-crystal-podwojny-5901874402530.html Odpowiedz Link Zgłoś
rhaenyra Re: jaki epapieros? 16.09.14, 19:56 jaki ty przyklsad dajesz kotom ??P chociaz ladnego kup roziowego www.e-fajek.pl/cottien-pink-blossom.html Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: jaki epapieros? 16.09.14, 20:24 daję bardzo zuy pszykład kotom ostatnio fajczę jak lokomotywa Odpowiedz Link Zgłoś
duola77 Re: jaki epapieros? 16.09.14, 20:00 na sprobowanie kupiłam taniego Mild Master ,żeby zobaczyc co to jest wyystarczy do obczajenia tematu po 3 miesiacach juz wiem ,że nie wrócę do analogów liquidy preferuję o smaku czekolady i owocowe ,tak smakuje para ktorą wdychasz teraz zaciagam sie własnie malinową mgła prędzej rzucę niż wrocę do analogów , finansowo bez porównania Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: jaki epapieros? 16.09.14, 20:23 jesoo, będę pachnieć malinami czy czekoladą zamiast śmierdzieć fajkami? kurde kupuję! Odpowiedz Link Zgłoś
duola77 Re: jaki epapieros? 16.09.14, 21:06 aż tak się zapach nie rozchodzi to czujesz na języku , jak cukierki malinowe ,albo gorzka czekolada para jest jakby miększa od dymu z tytoniu , spróbuj jak już musisz z nikotyną się kumplować liquidy maja różną moc , od 18 , 12 po nie wiem jeszcze, nie zeszłam na niższe Odpowiedz Link Zgłoś