mia_siochi 01.11.14, 19:03 Obciach czy nic takiego? (nitka zwisa tej pani) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bumbunierka1 Re: podróbki 01.11.14, 19:12 pasuje do gumki do wlosow na nadgarstku... Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: podróbki 01.11.14, 19:27 Ano - przy takich pazurach, odrostach i tandetnej reszcie to oryginał byłby w sumie kompletnie od czapy, pewnie i tak by nie wyglądał oryginalnie Odpowiedz Link Zgłoś
babcia.stefa Re: podróbki 01.11.14, 21:39 Dokładnie, jakbym zobaczyła lui vitą na kimś takim, to nie uwierzyłabym w prawdziwość nawet po zobaczeniu rachunku ze sklepu i usłyszeniu zeznań trzech świadków.Nie zdziwiłabym się, gdyby miała na nogach białe kozaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorpomidorowy Re: podróbki 01.11.14, 21:32 niejaka karolina szostak (wygoglalam Odpowiedz Link Zgłoś
pederastwa Re: podróbki 01.11.14, 20:34 Ja tam nie odróżniam od oryginału. Ale za to widzę za małą bluzkę. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: podróbki 01.11.14, 20:52 Cytowałam już tutaj mojego ulubionego autora "Księgi obyczajów towarzyskich" Rościszewskiego: "Można mieć na sobie imitację perły, ale sztuczny brylant to horrendum". Skaj zamiast skóry - OK, ale podrabianie drogich marek to jednak lekki brak smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: podróbki 01.11.14, 21:42 Pani Sz. ma bardzo spójny wizerunek i zwisająca nitka z podróbki jest jego nieodłącznym elementem Odpowiedz Link Zgłoś