Dodaj do ulubionych

Prośba o zakup w Lidlu

03.11.14, 11:51
Witajcie. Mam prośbę: w warszawskich Lidlach (na Ursynowie i w Piasecznie) nie mogę znaleźć już artykułu, na którym bardzo mi zależy. Chodzi o męskie koszulki termiczne z długim rękawem w rozmiarze M. Takie, jak na zdjęciu, ale jasnoszare. Są charakterystyczne, bo bawełniane, a nie z syntetycznej, oddychającej tkaniny, były dostępne od zeszłego poniedziałku, 30 października. Objechałam dziś 4 Lidle... to szukanie igły w stogu siana.

Wiem, że w różnych miastach popyt na towar jest zupełnie inny, więc może jeszcze gdzieś są... Czy któraś z Was, emamy, byłaby tak miła mogłaby kupić dla mnie 2 sztuki, gdyby zobaczyła je w swoim Lidlu? Oczywiście pokrywam koszty wysyłki. Będę bardzo, bardzo wdzięczna za pomoc smile

Witajcie. Mam prośbę: w warszawskich Lidlach (na Ursynowie i w Piasecznie) nie mogę znaleźć już artykułu, na którym bardzo mi zależy. Chodzi o męskie koszulki termiczne z długim rękawem w rozmiarze M. Takie, jak na zdjęciu, ale jasnoszare. Są charakterystyczne, bo bawełniane, a nie z syntetycznej, oddychającej tkaniny, były dostępne od zeszłego poniedziałku, 30 października. Objechałam dziś 4 Lidle... to szukanie igły w stogu siana.

Wiem, że w różnych miastach popyt na towar jest zupełnie inny, więc może jeszcze gdzieś są... Czy któraś z Was, WPDP, byłaby tak miła mogłaby kupić dla mnie 2 sztuki, gdyby zobaczyła je w swoim Lidlu? Oczywiście pokrywam koszty wysyłki. Będę bardzo, bardzo wdzięczna za pomoc smile mój email: an_biel@yahoo.com lub poczta gazetowa

http://images67.fotosik.pl/333/a6d9a8cd6fc38b74m.jpg

http://images69.fotosik.pl/332/acabe22f63b4f13fm.jpg
Obserwuj wątek
    • arwena_11 Re: Prośba o zakup w Lidlu 03.11.14, 14:10
      a byłaś w tym w alei krakowskiej przy giełdzie kwiatowej?
      • green_lime Re: Prośba o zakup w Lidlu 03.11.14, 15:47
        nie, tam akurat nie. objechałam Stryjeńskich, Pileckiego, Puławską i Piaseczno, później wezwały mnie obowiązki. a miałabyś ewentualnie możliwość tam zajrzeć?
        • arwena_11 Re: Prośba o zakup w Lidlu 03.11.14, 16:48
          Mogę podjechać w środę
          Widziałam te bluzki i sama zresztą kupiłam mężowismile
          • green_lime Re: Prośba o zakup w Lidlu 03.11.14, 17:39
            Tak, dziękuję!smile gdyby nie był to dla Ciebie kłopot i dostałabyś jasnoszarą M - albo nawet dwie - będę Ci niesamowicie wdzięczna. Do czwartku włącznie jestem upupiona w pracy i nie dam rady być tam wcześniej od Ciebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka