wielkafuria 15.11.14, 11:26 ktora z was ogladała ten serial. Podoba sie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga.doris Re: watacha - warto? 15.11.14, 11:41 Mroczne, spowite mgłą Bieszczady, wokół czai się zło, silni mężczyźni tacy... drwaloseksualni Intrygę chyba już rozgryzłam ale polecam, bo niezły jest i ma na szczęście tylko 6, a nie 166 odcinków Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: watacha - warto? 15.11.14, 11:43 a juz sie skonczył i mozna obejrzec wszystkie 6? bo ostatnio wciagnelam sie w Na krawedzi i jakze sie zdziwilam jak sie okazało ze ostatnie odcinki lecą jeszcze w tv i nie moge sie doczekac Odpowiedz Link Zgłoś
aga.doris Re: watacha - warto? 15.11.14, 11:46 W najbliższą niedzielę będzie emitowany 6 - ostatni odcinek. Można też znaleźć w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: watacha - warto? 15.11.14, 14:05 Na krawędzi na Ipla są wszystkie odcinki. A Wataha, ok, chyba jeden z lepszych ostatnio seriali. Jutro ostatni odcinek pierwszej serii,na HBO go możliwy do obejrzenia wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: watacha - warto? 15.11.14, 13:57 no coz... akcji nie mozna nazwac wartką... przynajmniej w 1 odcinku. ciagnie sie jak gumka w majtkach. mogliby wszystko zrobic 10 razy szybciej i zmiesciliby sie w 3 odcinkach. Odpowiedz Link Zgłoś
mava Re: watacha - warto? 14.04.20, 08:51 >silni mężczyźni tacy... drwaloseksualni pod warunkiem, że ktos lubi zapach potu "prawdziwego meżczyzny"... Kiedyś pracowałam z pewnym facetem i on właśnie mówił, że tak od czasu do czasu (a jednak tylko od czasu do czasu!) to lubi takie atawistyczne zapachy..kiedy tak zerżnie swoja babe a ona, i on spoci sie i "śmierdzą" tak sobie...po mocnym akcie... No ale to był rezyser czyli tak nie do konca "normalny". Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Warto. 15.11.14, 14:06 Pierwszy odcinek trochę rozczarowuje, drugi jest lepszy, a od trzeciego akcja mocno wciąga Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: Warto. 15.11.14, 17:18 Jeden z lepszych seriali ostatnich lat. Zagadka wcale nie jest taka prosta na jaka wygląda cudne burszczadzkie widoki i całkiem niezła obsada Odpowiedz Link Zgłoś
karra-mia Re: watacha - warto? 15.11.14, 17:33 Bardzo fajny i z każdym kolejnym odcinkiem wciąga bardziej. Najlepsze jest to, że jest to serial bez takiej typowej akcji, gdzie się piorą, strzelają itp, ale jest tak poprowadzona, że już człowiek czeka na kolejny odcinek. Wspaniałe Bieszczady, magiczne wręcz. Bardzo dobra produkcja. Odpowiedz Link Zgłoś
biala_ladecka Re: watacha - warto? 15.11.14, 19:11 Yyyy, to ja chyba inny serial niż większość forumek oglądam. Połowy dialogów nie idzie zrozumieć, postaci przerysowane do kwadratu, a szczytem jest pani prokurator ulepiona na wzór agentki Scully (nawet spodnie ma skrojone a'la lata 90-te), z plenerów, nad którymi się wszyscy zachwycają, ja widzę ciągle ten sam most, sceny z wilkiem i akcja z bimbrem od szeptuna kompletnie nic nie wnoszące, no i jestem ciekawa jak wybrną w 40 minut (minus czołówka), z akcji, w którą wplątali połowę służb wszelakich po obu stronach granicy. Na plus: sam pomysł, Lichota i Topa, bo to bardzo nieoczywisty wybór. No i Lichota faktycznie drwaloseksulany, miło popatrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: watacha - warto? 16.11.14, 09:44 obejrzałam wczoraj 5 odcinkow. Akcji zero, ale udalo mu się zaciekawić mnie co bedzie dalej. Zaczyna się wszystko lepić i powoli zaczynam sie domyslac co bylo dalej. ale rzeczywiscie rzuciloo mi sie w oczy ze wszystkie mozliwe słuzby zostały zaangazowane. I to niby tylko dla pieniędzy? bez sensu. mam nadzieje ze wyjdzie jakies drugie - pozytywne- dno. Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia1973 Re: watacha - warto? 16.11.14, 10:45 Obejrzałam przed chwilą ostatni odcinek. Oczywiście nie zdradzę zakończenia Serial, mimo pewnych niedociągnięć, o których pisałyście, wciągnął mnie. Mi akurat nie przeszkadza lekko rozwleczona akcja. Świetna muzyka, krajobrazy. Odpowiedz Link Zgłoś
falka_85 Re: watacha - warto? 16.11.14, 10:58 Powiedz proszę skąd masz ostatni odcinek dzień przed premierą? Odpowiedz Link Zgłoś
oqoq74 Re: watacha - warto? 16.11.14, 11:10 HBO go oficjalnie do obejrzenia, żadna filozofia Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia1973 Re: watacha - warto? 16.11.14, 16:54 Oglądałam na HBO GO. Odcinek był już rano dostępny. Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: watacha - warto? 16.11.14, 12:18 widzialam tylko pierwszy odcinek i zupelnie mnie nie wciagnal Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: watacha - warto? 16.11.14, 18:19 Super jest, 2 odcinek był nudny, ale później zwrot akcji i jesteśmy na finiszu. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
sundace46 Re: watacha - warto? 14.04.20, 09:04 WataCHy nie warto, WataHę jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś