bella_roza Re: Bojkot Lidla! :P 21.11.14, 16:08 a niech sobie Fronda bojkotuje, więcej dla mnie zostanie. Btw na moim Lidlu wisi plakat: Godziny otwarcia w dni świąteczne Odpowiedz Link Zgłoś
taka_pani_jedna Re: Bojkot Lidla! :P 21.11.14, 16:22 Niech bojkotują, więcej dla nas, normalnych zostanie, hehehe. Lubię Lidla i żadnego bojkotu nie popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Bojkot Lidla! :P 21.11.14, 16:23 A mi się obiło o uszy, że oni bojkotują empik. A może na stronie jest jakaś lista, jakie sklepy należy bojkotować? Czytelnik Frondy mógłby ja sobie wydrukować i już by wiedział, gdzie może kupować przed świętami. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Bojkot Lidla! :P 21.11.14, 18:00 I nawet nie pomogło Lidlowi, że ich PRowcem jest pani o nazwisku Biskup? Ostro jadą frondziarze, ostro. Ale Tobie powiem, że ja frondy nie czytuję, bo nie jest tego godna Odpowiedz Link Zgłoś
klubgogo Re: Bojkot Lidla! :P 21.11.14, 18:48 Jedna osoba w pracy u mnie czytuje frondę... Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Bojkot Lidla! :P 21.11.14, 19:41 OJP! Naprawdę, zrozumialabym gdyby ludzie głębokiej wiary bojkotowali sklep za nachalnie wykorzystywanie symboli religijnych lub/i atrybutów religijnych świąt. Spoko, logiczne i do ogarnięcia. Zrozumialabym gdyby bojkotowali za posługiwanie się atrybutami świat innowierczych. Też można ogarnąć rozumem (nawet, jak się.człowiek nie zgadza). Ale TO!? Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Bojkot Lidla! :P 25.11.14, 20:28 Dzisiaj dopiero przeczytałam wyborcza.pl/1,75478,17026726,Bojkot_Lidla___Fronda____Oddajcie_nam_Boze_Narodzenie___.html#CukGW Co za popier***oleńcy Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Bojkot Lidla! :P 25.11.14, 20:56 Jak to? A co z bojkotem Lidla za sprzedaż sera koziego za szatańską cenę 6.66zł? Nie doszła do skutku? Odpowiedz Link Zgłoś