dziennik-niecodziennik 22.11.14, 21:01 a Hołownia niby śmieszny, a jakiś sztywny jednak sama nie wiem czy on to robi specjalnie, czy naprawde tak ma... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margotka28 Re: mam talent 22.11.14, 21:04 nie oglądam, ale dla mnie to inteligentny zafiksowany katolicko pan. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: mam talent 22.11.14, 21:06 inteligentny jest na pewno, ale teraz juz nie wiem czy tym striptizem sie naprawde zgorszył, czy sie wygłupia... Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: mam talent 22.11.14, 21:27 ale bliźniacy pięęęęęękniiii Odpowiedz Link Zgłoś
burina Re: mam talent 22.11.14, 22:51 No chyba na tym ma polegać śmieszność duetu prowadzących - jeden dogryza drugiemu za zbytnią rozwiązłość i bagaż określonych doświadczeń, drugi dogryza pierwszemu za dewocję i brak doświadczenia. Ziarnko prawdy może i jest, ale przede wszystkim jakie piękne porozumienie ponad podziałami i chyba nieudawana sympatia. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: mam talent 23.11.14, 00:00 nie, spoko,oni sie z Prokopem pięknie dogrywają. mi chodzi o to jak sie do tej pin-up girl wypowiadał. teraz nie wiem czy on tak serio byl zniesmaczony, czy sie zgrywał... Odpowiedz Link Zgłoś
3livka Re: mam talent 23.11.14, 15:05 Moim zdanie trochę to i trochę to. Poglądy ma jakie ma, ale jednocześnie potrafi z nich żartować i wykorzystywać przerysowanie ku uciesze publiki. Uwielbiam go, zwłaszcza w zestawieniu z Prokopem i Chylińską. Odpowiedz Link Zgłoś
3livka Re: mam talent 23.11.14, 15:06 A Pinup girl boska. Chyba wybrałabym się na jakiś jej pokaz. Odpowiedz Link Zgłoś