Dodaj do ulubionych

Frasyniuk ma racje

26.11.14, 11:17
Jak niemal zawsze zresztą. Kaczyński manipuluje i prawie wszyscy tak czy inaczej dają się wkręcać. Jedyną sensowną reakcją była wypowiedź Komorowskiego.
Obserwuj wątek
    • ewa_mama_jasia Re: Frasyniuk ma racje 26.11.14, 11:24
      Zgadza się.
    • morgen_stern Re: Frasyniuk ma racje 26.11.14, 11:27
      Oczywiście, że ma rację.
    • morgen_stern Re: Frasyniuk ma racje 26.11.14, 11:30
      Nawiasem mówiąc, jak wy to robicie, że czytacie całe artykuły? Ktoś pisał o wrzucaniu linka w google, ale to nie działa smile
      • bramstenga Re: Frasyniuk ma racje 26.11.14, 11:39
        Jak nie działa, jak działa? Ja robię tak: otwieram z linka (częściowo zablokowany), kopiuję początek tekstu, powiedzmy półtora zdania, wrzucam do gugla i jako pierwsza pozycja wyszukiwania pokazuje się artykuł. Klikam i jest cały. (Być może da się prościej).
        • morgen_stern Re: Frasyniuk ma racje 26.11.14, 11:42
          Faktycznie smile coś chyba źle robiłam, dzięki.
        • ruda_owca Re: Frasyniuk ma racje 26.11.14, 16:54
          > Jak nie działa, jak działa? Ja robię tak: otwieram z linka (częściowo zablokowa
          > ny), kopiuję początek tekstu, powiedzmy półtora zdania, wrzucam do gugla i jako
          > pierwsza pozycja wyszukiwania pokazuje się artykuł. Klikam i jest cały. (Być m
          > oże da się prościej).

Chyba po prostu nie wszystkim działa, bo mi np taki mechanizm nie działa.
    • afro.ninja Re: Frasyniuk ma racje 26.11.14, 11:30
      A mnie juz znudzil teatrzyk PO. I co teraz zrobic?! Zeby oni chociaz sie starali, a oni uprawiaja tylko ladny pr, nic poza tym...
      • baltycki Re: Frasyniuk ma racje 26.11.14, 11:38
        Wolisz cyrk?
        • oqoq74 Re: Frasyniuk ma racje 26.11.14, 11:40
          E, raczej thriller polityczny z elementami science fiction i komedii omyłeksmile
        • afro.ninja Re: Frasyniuk ma racje 26.11.14, 11:42
          baltycki napisał:

> Wolisz cyrk?

A teraz to cyrku nie ma?
          Polacy to naprawde frajerzy i to nie tylko rolnicy... Nie ma sie naprawde o co obrazac...
          • baltycki Re: Frasyniuk ma racje 26.11.14, 12:04
            > Polacy to naprawde frajerzy i to nie tylko rolnicy...

Czuje sie bardzo obrazony.
            Tym wpisem obrazilas kazdego Polaka, kazda Polke.
    • bramstenga Re: Frasyniuk ma racje 26.11.14, 11:41
      Sorry, ale biorąc pod uwagę, jakim luzerem politycznym jest Frasyniuk, ile partii (ostatnio kanap) zmieniał i w jakim stopniu rozpiep*ył potencjał swojego macierzystego ugrupowania, dziwię się, że w ogóle ktoś go jeszcze słucha.
      • misterni Re: Frasyniuk ma racje 26.11.14, 11:51
        A dlaczego ma go nikt nie słuchać, skoro gada rozsądnie.
      • morgen_stern Re: Frasyniuk ma racje 26.11.14, 11:52
        Niemniej - ma absolutną rację.
        • marzeka1 Re: Frasyniuk ma racje 26.11.14, 12:24
          I co z tego, że ma rację, bo ma, gdy w telewizji/programach , w których są polityce- to ktoś taki poukładany/rozsądny/mądry nie ma pola do popisu na dłużej, bo "no ma rację"- a weź programy Lisa (których od dawna już nie oglądam) czy innych dziennikarzy- zawsze zestawienie na pojedynek, walkę, różnice- ot taka zabawa dorosłych dzieci. Może dlatego już od dawna przestałam takie programy oglądać, bo sensu nie widzę, że np. pani Olejnik zaprosi Niesiołowskiego i kogoś z PIS i będzie syficzna zabawa.

A pana Frasyniuka lubię słuchać, tak jak przemawia do mnie, gdy słyszę byłego europosła Kowala- chodzi o sposób prezentacji tego, co mówi.
      • marychna31 Re: Frasyniuk ma racje 26.11.14, 13:59
        Frasyniuk to człowiek z zasadami i ma granice, których nie przekracza. A prawda jest taka, żeby się przez długie lata utrzymywać na fali w polityce to trzeba się nieźle w pomyjach tarzać i z gęby cholewę robić. Frasyniuk woli bez wstydu patrzeć w lustro to się z polityki bieżącej wymiksował. Niegłupi jest więc warto jego komentarzy politycznych, obiektywnych bo z perspektywy, posłuchać.
        • oqoq74 Re: Frasyniuk ma racje 26.11.14, 14:06
          Tylko racjonalne argumenty niestety nie trafiają do ludzi.
    • gaskama Re: Frasyniuk ma racje 26.11.14, 17:02
      Wypowiedź logiczna, trudno się z nią nie zgodzić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka