Dodaj do ulubionych

Romas z szefem szefów

• stara-a-naiwna Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 20:54
      jak znajdziesz inna pracę to sobie potem możesz z nim sypiać do woli (albo raz i koniec jak tak wolisz)
      ale póki będziecie musieli razem pracować daruj sobie bo może sie to skończyć dla Ciebie różnie - niekoniecznie przyjemnie i miło (nie mówię o ewentualnym zaangażowaniu emocjonalnym ale raczej o sarkazmie mega w Twoim kierunku, dziwnymi nie koniecznie uczciwymi zagrywkami itp itd)

nie mam nic przeciwko romansom, sex bez zobowiązań to kwestia "wyboru" i ustaleń między partnerami = ale w pracy się nie opłaca. A już na pewno nie z kimś kto ma nad Tobą władze zawodową
    • anka_gosc Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 20:54
      Autorka i tak na końcu stwierdzi, że tak naprawdę to ona w życiu by tego nie zrobiła, bo ma tego swojego, ble ble, tylko chciała sprawdzić, ble ble. I dalej będzie się jarać, bo koleś przez pomyłkę zadzwonił do niej jeden raz więcej... Ale pochwalić się udało, bo rzekomy szef szefów, ideał chodzący ogniem do niej zionie, w firmie już to widzą że jest taka wow. Mamy jej zazdrościć, na pewno laska z niej taka że hej...
      • edelstein Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 21:00
        Ciekawe co na to krewny Banderasa?
        • ailia Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 21:09
          to jej Hiszpan jet krewnym Banderasa?
          • przystanek_tramwajowy Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 21:38
            Podobno. Gazeta sobie poszedł, ale zostały jego wątki:

forum.gazeta.pl/forum/w,567,151085954,151089204,Re_Wesele_i_dzieci_poraz_enty.html
            forum.gazeta.pl/forum/w,567,144921976,144929224,Re_Dlaczego_nie_chce_rodzic_w_szpitalu_.html
            forum.gazeta.pl/forum/w,567,144594946,144603441,Re_Mozna_oddac_do_adopcji.html
            forum.gazeta.pl/forum/w,567,145778718,145778718.html?v=2&f=567&w=145778718&a=145778718&wv.x=1
            Miłej lektury.

---
            Kazałam dzieciakowi wysiąść, mówiąc, że ze mną jej rodzice nie ustalali, że wraca z nami. Dzieciak przerażony, bo ona sama autobusami jeszcze nie jeździ i jak ona ma teraz wrócić. Powiedziałam jej by zadzwoniła do rodziców i odjechałam (by beatulek).
            • simply_z Re: Romas z szefem szefów 29.11.14, 16:25
              w to,że jest krewnym można uwierzyć...Malaga to nie jest znów jakieś wielkie miasto.Sama znam chłopaka,który jest jakimś dalekim kuzynem Nadala.
              • obrus_w_paski Re: Romas z szefem szefów 29.11.14, 17:11
                nadal jest akurat z majorki, ale to juz w ogole male, pewnie nawet pomieszkujacy tam niemcy sa kuzynami nadala.)
                • simply_z Re: Romas z szefem szefów 29.11.14, 18:16
                  Tak ale to świadczy o tym,że świat jest jednak mały,więc pokrewienstwo z Banderasem nie jest niczym niezwykłym.Akurat większość faktów,które zamieszcza pisząc o Hiszpanii,zwłaszcza poludniu,choć pisane z pozycji pewnej ignorancji i czasem dziwnej jak dla mnie wyższości raczej się zgadzają.Nie doszukiwałabym się tutaj trollowania(chyba).
          • edelstein Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 21:39
            No kiedys pisala,ze jest.
    • guderianka Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 21:41
      zakłam wątek na forum emama tongue_out
    • prophetess.pl Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 22:56
      przekartkuj kilka stron tej ksiazki co czytasz i bedziesz wiedziec.
    • misterni Taka z ciebie swędzibrocha? 27.11.14, 23:03
      Żałosne.
    • kernel.panic Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 23:04
      Moim zdaniem już nic dużo lepszego, niż odkrycia w McDonaldzie nie da się wymyślić, więc jak najbardziej iść w ten wątek i relacjonować dużo i tłusto.
    • kernel.panic Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 23:04
      Moim zdaniem już nic dużo lepszego niż odkrycia w McDonaldzie nie da się wymyślić, więc jak najbardziej iść w ten wątek i relacjonować dużo i tłusto.
      • wioskowy_glupek Re: Romas z szefem szefów 29.11.14, 09:36
        Wpakuj się mu do łóżka razem z dziećmi i mężem. O teściowej nie zapomnij... żałosne
    • pomidorpomidorowy Re: Romas z szefem szefów 29.11.14, 09:42
      w pracy?ekhmmmm....
      bedziesz zalowac. szukaj sexu gdzies indziej.
    • lucerka Re: Romas z szefem szefów 29.11.14, 09:53
      A co zrobisz jak sie zakocha i bedzie chcial cos wiecej a Ty, ze wzgledu na Hiszpana, odrzucisz jego zaloty? Czy jestes pewna, ze zachowa sie z klasa?

Z tego co czytam, to jestes dosc nakrecona...sama wiesz, ze i tak stanie sie to co ma sie stac. smile
      • bei Re: Romas z szefem szefów 29.11.14, 10:23
        Ale temat wymyśliłaśsmile
        Ja Ci nie wierzęsmile- wkręcaszsmile
        Mam Cię za zakochaną w partnerze, a milość na fundamentach zaufania stoi.

Romans NIE, to zawsze są konsekwencjesad
    • bei Re: Romas z szefem szefów 29.11.14, 10:24

I na fundamentach lojalności!

olaromanska.blox.pl/html

www.dlaleszka.cba.pl/
    • m_incubo Re: Romas z szefem szefów 29.11.14, 10:33
      >bardzo inteligentny (...) Co robi ematka w takiej sytuacji???

Nic, kompletnie do siebie nie pasujecie.
      • lady-z-gaga Re: Romas z szefem szefów 29.11.14, 10:37
        big_grin
    • anorektycznazdzira Re: Romas z szefem szefów 29.11.14, 10:37
      > Co robi ematka w takiej sytuacji???
      Jeśli o mnie chodzi- dalej dobrze się bawibig_grin
    • przystanek_tramwajowy Re: Romas z szefem szefów 29.11.14, 10:49
      A swoją drogą, czyżby temperament południowców był aż tak przereklamowany, żeby trzeba było szukać iskrzenia w innym wyrze? I to jeszcze u jakiegoś zimnego, schizofrenicznego Brytola? Coś ten twój Hiszpan jakiś niedorobiony, drugi albo trzeci sort. No, chyba, że gazeciarz ma rację i on wirtualny jest. Fakt, wirtualny nie zrobi ci dobrze. big_grin

---
      Kazałam dzieciakowi wysiąść, mówiąc, że ze mną jej rodzice nie ustalali, że wraca z nami. Dzieciak przerażony, bo ona sama autobusami jeszcze nie jeździ i jak ona ma teraz wrócić. Powiedziałam jej by zadzwoniła do rodziców i odjechałam (by beatulek).
      • afro.ninja Re: Romas z szefem szefów 29.11.14, 10:55
        przystanek_tramwajowy napisał:

>. No, chyba, że gazeciarz ma rację i on wirtualny jest. Fakt, wirtual
        > ny nie zrobi ci dobrze. big_grin
        >

A gazeciarz to sie na dobre obrazil? Czy ma po prostu jakas fuche? wink

• kol.3 Re: Romas z szefem szefów 29.11.14, 11:39
      Jak jest mądra to unika.
    • obrus_w_paski Re: Romas z szefem szefów 29.11.14, 17:12
      suellen, czyli juz wrocilas do UK?

a co do tematu, to powiem tak: donde tienes la olla no metas la polla ,))
    • czar_bajry Re: Romas z szefem szefów 29.11.14, 22:56
      Jest bardzo ogniście, ale jeszcz
      > e do niczego nie doszlo. Co robi ematka w takiej sytuacji?

su ja ci przypominam iż twój małżonek ma hiszpański temperament big_grin
    • mamameg Re: Romas z szefem szefów 29.11.14, 23:28
      No jak to co robi- tynia z szefem na firmowym bankiecie wink
      forum.gazeta.pl/forum/w,567,137188096,,kac_morlany.html?v=2
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka