stara-a-naiwna Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 20:54 jak znajdziesz inna pracę to sobie potem możesz z nim sypiać do woli (albo raz i koniec jak tak wolisz) ale póki będziecie musieli razem pracować daruj sobie bo może sie to skończyć dla Ciebie różnie - niekoniecznie przyjemnie i miło (nie mówię o ewentualnym zaangażowaniu emocjonalnym ale raczej o sarkazmie mega w Twoim kierunku, dziwnymi nie koniecznie uczciwymi zagrywkami itp itd) nie mam nic przeciwko romansom, sex bez zobowiązań to kwestia "wyboru" i ustaleń między partnerami = ale w pracy się nie opłaca. A już na pewno nie z kimś kto ma nad Tobą władze zawodową Odpowiedz Link Zgłoś
anka_gosc Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 20:54 Autorka i tak na końcu stwierdzi, że tak naprawdę to ona w życiu by tego nie zrobiła, bo ma tego swojego, ble ble, tylko chciała sprawdzić, ble ble. I dalej będzie się jarać, bo koleś przez pomyłkę zadzwonił do niej jeden raz więcej... Ale pochwalić się udało, bo rzekomy szef szefów, ideał chodzący ogniem do niej zionie, w firmie już to widzą że jest taka wow. Mamy jej zazdrościć, na pewno laska z niej taka że hej... Odpowiedz Link Zgłoś
edelstein Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 21:00 Ciekawe co na to krewny Banderasa? Odpowiedz Link Zgłoś
ailia Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 21:09 to jej Hiszpan jet krewnym Banderasa? Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 21:38 Podobno. Gazeta sobie poszedł, ale zostały jego wątki: forum.gazeta.pl/forum/w,567,151085954,151089204,Re_Wesele_i_dzieci_poraz_enty.html forum.gazeta.pl/forum/w,567,144921976,144929224,Re_Dlaczego_nie_chce_rodzic_w_szpitalu_.html forum.gazeta.pl/forum/w,567,144594946,144603441,Re_Mozna_oddac_do_adopcji.html forum.gazeta.pl/forum/w,567,145778718,145778718.html?v=2&f=567&w=145778718&a=145778718&wv.x=1 Miłej lektury. --- Kazałam dzieciakowi wysiąść, mówiąc, że ze mną jej rodzice nie ustalali, że wraca z nami. Dzieciak przerażony, bo ona sama autobusami jeszcze nie jeździ i jak ona ma teraz wrócić. Powiedziałam jej by zadzwoniła do rodziców i odjechałam (by beatulek). Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Romas z szefem szefów 29.11.14, 16:25 w to,że jest krewnym można uwierzyć...Malaga to nie jest znów jakieś wielkie miasto.Sama znam chłopaka,który jest jakimś dalekim kuzynem Nadala. Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Romas z szefem szefów 29.11.14, 17:11 nadal jest akurat z majorki, ale to juz w ogole male, pewnie nawet pomieszkujacy tam niemcy sa kuzynami nadala.) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Romas z szefem szefów 29.11.14, 18:16 Tak ale to świadczy o tym,że świat jest jednak mały,więc pokrewienstwo z Banderasem nie jest niczym niezwykłym.Akurat większość faktów,które zamieszcza pisząc o Hiszpanii,zwłaszcza poludniu,choć pisane z pozycji pewnej ignorancji i czasem dziwnej jak dla mnie wyższości raczej się zgadzają.Nie doszukiwałabym się tutaj trollowania(chyba). Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 21:41 zakłam wątek na forum emama Odpowiedz Link Zgłoś
prophetess.pl Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 22:56 przekartkuj kilka stron tej ksiazki co czytasz i bedziesz wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
kernel.panic Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 23:04 Moim zdaniem już nic dużo lepszego, niż odkrycia w McDonaldzie nie da się wymyślić, więc jak najbardziej iść w ten wątek i relacjonować dużo i tłusto. Odpowiedz Link Zgłoś
kernel.panic Re: Romas z szefem szefów 27.11.14, 23:04 Moim zdaniem już nic dużo lepszego niż odkrycia w McDonaldzie nie da się wymyślić, więc jak najbardziej iść w ten wątek i relacjonować dużo i tłusto. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Romas z szefem szefów 29.11.14, 09:36 Wpakuj się mu do łóżka razem z dziećmi i mężem. O teściowej nie zapomnij... żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorpomidorowy Re: Romas z szefem szefów 29.11.14, 09:42 w pracy?ekhmmmm.... bedziesz zalowac. szukaj sexu gdzies indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
lucerka Re: Romas z szefem szefów 29.11.14, 09:53 A co zrobisz jak sie zakocha i bedzie chcial cos wiecej a Ty, ze wzgledu na Hiszpana, odrzucisz jego zaloty? Czy jestes pewna, ze zachowa sie z klasa? Z tego co czytam, to jestes dosc nakrecona...sama wiesz, ze i tak stanie sie to co ma sie stac. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Romas z szefem szefów 29.11.14, 10:23 Ale temat wymyśliłaś Ja Ci nie wierzę- wkręcasz Mam Cię za zakochaną w partnerze, a milość na fundamentach zaufania stoi. Romans NIE, to zawsze są konsekwencje Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Romas z szefem szefów 29.11.14, 10:24 I na fundamentach lojalności! olaromanska.blox.pl/html www.dlaleszka.cba.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Romas z szefem szefów 29.11.14, 10:33 >bardzo inteligentny (...) Co robi ematka w takiej sytuacji??? Nic, kompletnie do siebie nie pasujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Romas z szefem szefów 29.11.14, 10:37 > Co robi ematka w takiej sytuacji??? Jeśli o mnie chodzi- dalej dobrze się bawi Odpowiedz Link Zgłoś
przystanek_tramwajowy Re: Romas z szefem szefów 29.11.14, 10:49 A swoją drogą, czyżby temperament południowców był aż tak przereklamowany, żeby trzeba było szukać iskrzenia w innym wyrze? I to jeszcze u jakiegoś zimnego, schizofrenicznego Brytola? Coś ten twój Hiszpan jakiś niedorobiony, drugi albo trzeci sort. No, chyba, że gazeciarz ma rację i on wirtualny jest. Fakt, wirtualny nie zrobi ci dobrze. --- Kazałam dzieciakowi wysiąść, mówiąc, że ze mną jej rodzice nie ustalali, że wraca z nami. Dzieciak przerażony, bo ona sama autobusami jeszcze nie jeździ i jak ona ma teraz wrócić. Powiedziałam jej by zadzwoniła do rodziców i odjechałam (by beatulek). Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Romas z szefem szefów 29.11.14, 10:55 przystanek_tramwajowy napisał: >. No, chyba, że gazeciarz ma rację i on wirtualny jest. Fakt, wirtual > ny nie zrobi ci dobrze. > A gazeciarz to sie na dobre obrazil? Czy ma po prostu jakas fuche? Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Romas z szefem szefów 29.11.14, 17:12 suellen, czyli juz wrocilas do UK? a co do tematu, to powiem tak: donde tienes la olla no metas la polla ,)) Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Romas z szefem szefów 29.11.14, 22:56 Jest bardzo ogniście, ale jeszcz > e do niczego nie doszlo. Co robi ematka w takiej sytuacji? su ja ci przypominam iż twój małżonek ma hiszpański temperament Odpowiedz Link Zgłoś
mamameg Re: Romas z szefem szefów 29.11.14, 23:28 No jak to co robi- tynia z szefem na firmowym bankiecie forum.gazeta.pl/forum/w,567,137188096,,kac_morlany.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś