mnb0 03.12.14, 12:51 wysylaja kartki swiateczne? I co nalezy robic, jesli sie okaze, ze odbiorca tej kartki to tez ateista? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lelija05 Re: A dlaczego ateisci 03.12.14, 12:55 Spalić, a popiół rozrzucić na rozstajnych drogach o 3 47. Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: A dlaczego ateisci 03.12.14, 13:17 Nie mam pojęcia. Ja nie wysyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: A dlaczego ateisci 03.12.14, 13:25 to jeszcze ktoś wysyła kartki ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: A dlaczego ateisci 03.12.14, 21:21 broceliande napisała: > Nie mam pojęcia. Ja nie wysyłam. No i ja nigdy nie słyszałem o czymś takim . Odpowiedz Link Zgłoś
depompadur Re: A dlaczego ateisci 03.12.14, 13:29 Co to dzisiaj? Jakiś dzień uświadamiania ateistom, że są hipokrytami? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: A dlaczego ateisci 03.12.14, 21:22 depompadur napisała: > Co to dzisiaj? Jakiś dzień uświadamiania ateistom, że są hipokrytami? Modlących się do pomalowanych desek ..... Odpowiedz Link Zgłoś
sanciasancia Re: A dlaczego ateisci 03.12.14, 14:01 Do ateistów wysyłamy życzenia z okazji przesilenia zimowego. Odpowiedz Link Zgłoś
plater-2 pytanie za 100 p 03.12.14, 16:31 Czego mozna chciec dla siebie lub innej osoby w zwizku z przesileniem zimowym ? Moze juz lepeij zlozyc wyrazy szacunku, zawsze na czasie. O ile czuje się ten szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: pytanie za 100 p 03.12.14, 21:19 plater-2 napisała: > Czego mozna chciec dla siebie lub innej osoby w zwizku z przesileniem zimowym ? Dłuższego dnia. > Moze juz lepeij zlozyc wyrazy szacunku, zawsze na czasie. > > O ile czuje się ten szacunek. Do Mitry . Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 OT 03.12.14, 21:53 Kolter, jakem ateusz, sygnaturkę masz głupawą. To zamierzony efekt? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-rm Re: OT 03.12.14, 23:21 aandzia43 napisała: > Kolter, jakem ateusz, sygnaturkę masz głupawą. To zamierzony efekt? > Widać nie dociera boś nie "ateusz" Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: pytanie za 100 p 03.12.14, 21:49 plater-2 napisała: > Czego mozna chciec dla siebie lub innej osoby w zwizku z przesileniem zimowym ? O, z okazji przesilenia zimowego to jeszcze nie wysyłałam ludziom życzeń, ale z okazji pierwszego dnia wiosny wysyłałam kiedyś znajomym regularnie sms-y. Życzyłam im po prostu wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
sanciasancia Re: pytanie za 100 p 03.12.14, 23:16 Żeby dni w końcu były dłuższe. Poczytaj sobie może o rytuałach wegetacyjnych, to ci się rozjaśni, dlaczego obchodzimy Święta wtedy, kiedy obchodzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: pytanie za 100 p 03.12.14, 23:27 sanciasancia napisała: > Żeby dni w końcu były dłuższe. Poczytaj sobie może o rytuałach wegetacyjnych, to ci się rozjaśni, dlaczego obchodzimy Święta wtedy, kiedy obchodzimy. Bo cesarze wam to narzucili i tak już wam to zostało , np nikt inny a sam poganin Konstantym wyznaczył wam datę 25 grudnia oraz Wielkanocy Odpowiedz Link Zgłoś
wielkanocnaniespodzianka pytanie równie debilne, jak: 03.12.14, 16:28 Dlaczego katoliczki jedzą karpia w święta? mnb0 napisała: > wysylaja kartki swiateczne? I co nalezy robic, jesli sie okaze, ze odbiorca tej > kartki to tez ateista? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: pytanie równie debilne, jak: 03.12.14, 21:24 wielkanocnaniespodzianka napisała: > Dlaczego katoliczki jedzą karpia w święta? Bo żyją jak i karpie w zamulonym środowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
lafiorka2 Re: A dlaczego ateisci 03.12.14, 16:43 spalić w piecu...toż to przenoszenie zua. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: A dlaczego ateisci 03.12.14, 21:17 mnb0 napisała: > wysylaja kartki swiateczne? I co nalezy robic, jesli sie okaze, ze odbiorca tej > kartki to tez ateista? Nie znam takiego Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: A dlaczego ateisci 03.12.14, 21:40 Bo lubią, bo mogą, bo chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: A dlaczego ateisci 03.12.14, 23:27 To się nazywa "być niewierzącym praktykującym" Odpowiedz Link Zgłoś
malwa51 Re: A dlaczego ateisci 04.12.14, 01:20 Tez mam wrazenie, ze kartek juz sie nie wysyla, prawie wcale? a co do tematu - nas w domu wysylalo sie do innych tylko na imieniny, na swieta chyba tylko do starszych cioc. Te, ktore przyszly na swieta do nas traktowalo sie identycznie jak inne - jakis czas staly oparte o wazoniki w kuchni, potem byly skladane do szuflady. Obojetnie, z motywem religijnym czy nie. To a propos zagadnienia "jesli sie okaze, ze odbiorca tej kartki to tez ateista" Odpowiedz Link Zgłoś