Dodaj do ulubionych

Prawdziwa historia

05.12.14, 13:14
Historia prawdziwa. Polska, średniej wielkości miasto. Kobieta około 30 przechodzi przez pasy z córką, na zielonym, kierowca skręcając w prawo ma strzałkę warunkową, mało nie rozjeżdża kobiety i dziecka na przejściu, zatrzymuje się na milimetry z piskiem opon, obrzuca ją wyzwiskami. Zatrzymuje się 10 m dalej na przystanku, wychodzi z auta i uderza kobietę z tak zwanej "baśki" w twarz, łamie jej nos. Odjeżdża. Nie ma świadków, monitoringu. Kobieta w szoku, zgłasza się na policję ale z emocji nie potrafi nawet podać rysopisu, marki samochodu ani rejestracji. Wiadomo nie dojdą kto to...
Obserwuj wątek
    • triismegistos Re: Prawdziwa historia 05.12.14, 13:19
      Warto zrobić ogłoszenie podając wszystkie zapamiętane fakty i umieśćić chociażby na fejzbuku. Nie takie rzeczy już ludzie namierzali, a tego wariata warto namierzyć, może być niebezpieczny.
      • mas.uka Re: Prawdziwa historia 05.12.14, 13:23
        no o fb nie pomyślałam. Dla mnie szokiem jest to że kobieta w szoku nie zapamiętała żadnych szczegółów sad Choć mówiąc szczerze ja też nie umiałabym podać rysopisu, nawet męża
      • mozambique Re: Prawdziwa historia 05.12.14, 13:23
        moze byly pan minister ?

miala szczescie ze nie zaczął strzelać
      • martishia7 Re: Prawdziwa historia 05.12.14, 13:29
        Jest taka seria stron na FB: "Spotted: <nazwa miasta>". Głównie służy gimbazie do odnajdywania innych przedstawicieli tego gatunku, którzy wpadli im w oko w autobusie linii 68 jadącym w stronę cmentarza, ale gimbaza potrafi być uczynna. Może warto znaleźć stronę tego miasta i napisać do moderacji.
        • mas.uka Re: Prawdziwa historia 05.12.14, 13:30
          to też jakaś myśl. dzięki smile
    • turzyca Re: Prawdziwa historia 05.12.14, 22:05
      Rozwiesic ogloszenia w okolicy zdarzenia, na tym przystanku chocby. Moze jednak jakis swiadek sie znajdzie?
    • mamameg Re: Prawdziwa historia 05.12.14, 22:27
      A może jak się kobieta uspokoi, to jej się więcej szczegółów przypomni? a dziecko nic nie pamięta?
    • 71tosia Re: Prawdziwa historia 05.12.14, 22:37
      czesto w okolicach przystankow przejsc sa kamery monitoringu miejskiego, sprawdz czy w tym miejscu nic sie nie nagralo w Strazy Miejskiej - sluzby powinny wspolpracowac ze soba ale bywa roznie. Odpytac dziecko moze cos zapamietalo?
      • mas.uka Re: Prawdziwa historia 06.12.14, 14:39
        pechowo właśnie w tym miejscu nie ma monitoringu, policja to sprawdziła. Dziecko było w takim samym szoku, nie potrafi podać żadnych szczegółów niestety
    • morgen_stern Re: Prawdziwa historia 06.12.14, 14:49
      Straszna historia! Mam nadzieję, że znajdą tego psychola.
      • mas.uka Re: Prawdziwa historia 06.12.14, 15:00
        to się wydarzyło kilka tygodni temu, więc raczej mało prawdopodobne żeby go znaleźli. Do napisania tego skłoniła mnie historia tej dziewczyny, która zmarła po uderzeniu kijem bejsbolowym. Ja zwykle czuję się bezpiecznie, ale gdy słyszę takie historie to sama nie wiem sad
    • melancho_lia Re: Prawdziwa historia 06.12.14, 14:55
      A może jest monitoring Np pobliskiego sklepu/banku itp, który lapie to miejsce? I oczywiscie naglosnic jak sie da. Sk....l jeden. Oby mu jajca zgnily.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka