Dodaj do ulubionych

ciekawe ubranie dla mężczyzny....

13.12.14, 17:10
czy ktoś mógłby mi łaskawie wytłumaczyć, co to do licha jest.....?

www.tchibo.pl/kombinezon-p400061770.html
Wygląda jak wielkie śpiochy. Kosztuje prawie 2 stówy. Gdzie można wystąpić w takim wdzianku...???
I serio nie znam ZADNEGO faceta, który dałby się w coś takiego ubrać....no może po pijaku, ale to musiałaby być naparwdę niezła impreza big_grin Odzianie mego osobistego chłopa w coś takiego byłoby skutczną metodą antykoncepcyjną - nie tknęłabym długo big_grin
Obserwuj wątek
    • drinkit Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 17:14
      zdjęcie faceta w śpiochach z drewnem mnie rozwaliło. Co tam Ania Rubik na święta..
      • mamameg Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 22:19
        Mnie się nieodparcie skojarzyło z tym:
        warsawfashion.blogspot.no/search?updated-min=2010-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2011-01-01T00:00:00-08:00&max-results=19
        • mayaalex Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 09:11
          nie znalam tego, jest swietny!
    • edelstein Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 17:16
      Rozmiar s to 44/46.
      Mojego przedszkolaka nie ubralabym w cos takiego,a co dopiero faceta.
    • triss_merigold6 Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 17:30
      Znaczy, śpiochy? Nie znam faceta, który dobrowolnie coś takiego by na siebie włożył.
      • andaba Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 17:31
        Śpioszki smile
        Fajne.

• saszanasza Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 17:38
      O przepraszam. Mam takie "śpiochy", syn ma również i córka, mężowi darowałam.
      Ja zakładam toto "na drogę" na aerobik i spowrotem. Na basen zimą też się nadaje. Rozbierasz się szybko, a potem równie szybko się ubierasz- nic się nie klei, jest łatwo, prosto i przyjemnie.Niekiedy używam jako dresów podomowych. Syn i córka chodzą w tym po domu.
      Na nic innego się nie nadaje, żeby się wysikać trzeba się praktycznie do naga rozebrać. W kiblu to masakra.
    • woman_in_love aaa, no to ci są, drwalopodobni 13.12.14, 17:46
      Toż widzisz drewno, brodę, KALESONY ale w nowym stylu i na górze bluza w tym samym kolorze. No a że kalesony zintegrowane z bluzą to może żeby było cieplej w lesie jak się biegnie po drewno do kominka.
      • triss_merigold6 Re: aaa, no to ci są, drwalopodobni 13.12.14, 17:57
        To jeszcze gumofilce, zeby boso po to drzewo nie latał.
    • mid.week Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 17:52
      "Produkt chwilowo niedostępny" czyli byli jacyś zainteresowani i wykupili.
      • lady-z-gaga Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 18:42
        Mamusie wykupiły dla swoich dorosłych synkow wink
        • mid.week Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 19:55
          Mina synka po rozpakowaniu - bezcenne smile
          • lady-z-gaga Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 22:49
            a mina synowej? big_grin
    • kkalipso Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 17:55
      Czułabym się jak pedofilka z takim w łóżku.
    • nanuk24 Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 18:00
      Na pewno te spioszki wymyslila zona, ktora nie potrafi meza w rydzach utrzymac. Mowie wam. To jest bron na te wszystkie zdziry rzucajace sie na naszych misiow na imprezach. Zona zalozy misiowi takie spioszki i moze byc spokojna, ze przez cala impreze zadna obca nie zagada naszego misiulka, nie siadze mu na kolanach, nie polize ucha i ptaszka mu nie wyjmie i nie wlozy sobie do ust. To jest po prostu majstersztyk.
      • triss_merigold6 Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 18:02
        Przede wszystkim facet ubrany w śpiochy nawet nie pomyśli o spojrzeniu na obcą atrakcyjną babę, bo zwizualizuje sobie jej minę w sytuacji gdyby musiał się rozebrać.
        • nanuk24 Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 18:12
          Wciaz zona na tym zyskuje.
          Ladacznice niech sie chowaja, bo zona ma spiochy w szafie i nie boi sie ich uzycbig_grin
          • triss_merigold6 Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 18:15
            Zyskuje, bo on trzyma się z daleka od innych bab, tak?
            Ale czy żona używa faceta ubranego w takie coś...
            • kropkacom Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 18:19
              Mojego bym użyła big_grin
            • nanuk24 Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 18:25

> Zyskuje, bo on trzyma się z daleka od innych bab, tak?

No tak, takie bylo zamierzenie chyba

> Ale czy żona używa faceta ubranego w takie coś...

Oj tam, za bardzo analizujesz, a najwazniejsze jest to, ze maz juz nie bedzie odbieral smsow poznym wieczorembig_grin
      • mamameg Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 22:20
        Na pewno te spioszki wymyslila zona, ktora nie potrafi meza w rydzach utrzymac.
        > Mowie wam. To jest bron na te wszystkie zdziry rzucajace sie na naszych misiow
        > na imprezach. Zona zalozy misiowi takie spioszki i moze byc spokojna, ze przez
        > cala impreze zadna obca nie zagada naszego misiulka, nie siadze mu na kolanach
        > , nie polize ucha i ptaszka mu nie wyjmie i nie wlozy sobie do ust. To jest po
        > prostu majstersztyk.

Popłakałam się ze śmiechu smilecudne smile
      • zona_mi Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 00:08
        nanuk24 napisała:

> Na pewno te spioszki wymyslila zona,

Odczep się, co?
        • nanuk24 Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 00:22
          Nie licz na to.
          • zona_mi Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 01:00
            OK, nie poradzę nic na te uczucia.
            I dobrze!
    • fin-dus Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 18:01
      Jest to elegancki ubiór Brytyjczyków. Podobno wychodzą w tym na ulicę bez obciachu. Ładne, czyste, drogie. Haj lajf zagramaniczny.
      Nie to co rajstopy dla dwulatka w żłobku, które są tylko w Polsce i stanowią straszną patologię.
      Gdzieś był kiedyś taki wątek big_grin
      • nanuk24 Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 18:07
        wink
        www.pajamacity.com/adult-footed-pajamas.aspx
        • mid.week Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 18:11
          w porównaniu z tymi egzemplarz z tchibo jest wyjatkowo sexy big_grin
        • fin-dus Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 18:12
          I to jest ubiór dla dorosłego, światowego, eleganckiego człowieka.
          W przeciwieństwie do tego u dzieci
          www.gatta.pl/pl/dla-dziecka/rajstopki/page=2

• triss_merigold6 Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 18:12
          Oczy mi krwawią. tongue_out
        • mdro Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 20:34
          Hmm, gdy niejaki Rudi Gernreich (facet, który wprowadził do mody topless i stringi) proponował ubrania uniseks, chyba nie takie miał na myśli big_grin.
    • empirical Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 18:08
      My mamy takie wdzianka, ja, mąż i dziecko. Nie za 2 stówy, można dostać dużo taniej. Chodzimy po domu.
    • kropkacom Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 18:14
      Gdyby w chałupie było zimno pan by ubrał i to pewnie nie jeden. Dla jasności - mam ciepło tongue_out
      • kropkacom Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 18:14
        I podoba mi się...
    • sanciasancia Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 18:36
      Nadaje się na zimę do niedogrzanego domku jednorodzinnego tongue_out
      • triss_merigold6 Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 18:38
        Takiego w którym gospodarze utrzymują zdrową temperaturę +18 stopni.
        • hugo43 Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 18:43
          moje dzieci spia w takich pajacach i nie przykrywaja sie
      • eraz-lilipop Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 18:45
        W Londynie w centrum handlowym czesto widuje i panow i panie poubierane w te spiochy wink Po ulicach tez laza. Co kto lubi smile.
        • nanuk24 Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 18:50
          Najwyrazniej brak slonca im szkodziwink
        • sanciasancia Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 20:51
          A to mnie nie dziwi. Żadna ekstrawagancja ubraniowa mnie nie dziwi, odkąd pracuję na amerykańskim kampusie.
    • landora Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 19:05
      To jest onsie tongue_out
      Mój ma, kupione za grosze w Primarku. Nosi po domu, głównie w leniwe weekendy.
      • landora Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 19:07
        Errata: onesie
    • kk345 Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 19:53
      > I serio nie znam ZADNEGO faceta, który dałby się w coś takiego ubrać.

PRAWDZIWY facet wie, ze zaden strój nie uwłacza jego męskości, nawet śpiochy czy różowa koszulkabig_grin
      • adellante12 Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 20:47
        Ale to że daje babie z siebie imbecyla zrobić - znacznie owej meskosci uwłacza... Jak widać mentalnych kastratów nie brakuje..
        • kk345 Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 20:49
          Kiepskiej jakości musi być ta twoja męskość, skoro byle ubranko, albo sł aba kobietka może jej zagrozić. Współczucie.
          • adellante12 Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 23:52
            Mi nie moze... smile Próba ubrania mnie w śpiochy zaowocowałaby NDB... (Noga Doopa Brama)
            • kk345 Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 00:27
              Żałosne.
              • ichi51e Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 09:58
                Rozne ludzie kompleksy maja. Jak ktos okresla siebie tylko i wylacznie przez wyglad zewnetrzny to kazda odmiane od tego co uwaza za "normalne" i "porzadne" "meskie" "kobiece" "dorosle" "dzieciece" wywoluje w nim poploch. Cos jak z gejami - sama ich obecnosc niepokoi homofoba. Bo jak na razie nie zauwazylam zeby nas przymusowo w spiochy ubierali?
    • kozica111 Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 20:00
      To strój typu "wielkie bobo" bywają tez spodnie pod pachy tego typu.Zabawne.
    • po-trafie Popularne w UK 13.12.14, 20:08
      Wiekszosc ludzi z ktorymi pracuje takowie onesie posiada. Skad wiem?
      Co roku mamy dzien poswiecony zbiorce charytatywnej w ktora jako korpo mocno sie angazujemy. Zazwyczaj jest to dzien, kiedy wszyscy w imie dobrej sprawy przychodza w pidzamie do pracy.
      Wiekszosc byla w takich wlasnie domowych jednoczesciowych dresach, czesc w spodniach w krate i koszulkach itp.
      To taki dosc przytulasny stroj domowo nocny. W sniezynki mnie nie razi wcale, widzialam kilka takich od ktorych oczy naprawde krwawily.
      Moze to ma zwiazek z duza iloscia starych okien i z budownictwem nieprzygotowanym na temperatury ok. 0?
      • paliwodaj Re: Popularne w UK 13.12.14, 21:32
        okropne to jest, myslalam ze to outfit do spania a tu okazuje sie ze w tym mozna publicznie chodzic.
        Zamek tez sie rozpina od dolu, w razie okazji do szybkiego sexu, a fuj! obrzydliwe
    • rhaenyra Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 21:47
      a to ?big_grin
      www.pizamka.pl/galerie/k/koszula-meska-m-max-boni_2104.jpg
      • nanuk24 Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 21:56
        Do tego jeszcze model brzydki jak siedem bolesci.
        • mamameg Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 22:23
          W tym to nawet Keanu Reaves byłby szpetny
    • klamkas Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 22:42
      A tak czysto orientacyjnie - jakżeż się wymawia to "onesie" ? smile
      • agni71 Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 23:44
        łansi
    • niebopodsufitem Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 13.12.14, 23:55
      a taki dresik ...?
      wyborcza.pl/magazyn/51,142464,17124704.html?i=0
      • notting_hill Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 00:54
        Obawiam się, że tego:
        cdn.trendhunterstatic.com/phpthumbnails/176/176606/176606_1_800.jpeg
        nic nie przebije....
        • bei Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 01:30
          Dla tych z poczuciem humoru smile
        • mid.week Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 10:22
          Do komplet dla szalika Lennego

https://media.jastrzabpost.pl/wp-content/uploads/2014/11/10696320_880480725330150_4840646111549416125_n.jpg
          • fadilla Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 15:03
            ściągnął narzutę z fotela babci?
            • dziennik.odchudzania Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 15.12.14, 00:04
              big_grin
        • pederastwa Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 13:05
          Wygląda jak wielki pień drzewa wink
        • bella_roza Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 14:56
          boskie! zrobię mojemu na następną Gwiazdkę, bo na tę już nie zdążę big_grin big_grin
    • ichi51e Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 09:13
      Po domu? Cos jak dres jednoczesciowy? Moj nie nosi ale z tych co mawet w takim spiochu bu wygladali zajebiscie uncertain
    • morgen_stern Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 09:39
      O kurde hehehe jak mój wstanie zapytam go, czy chce coś milusiego pod choinkę smile
      • triss_merigold6 Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 10:23
        Odważna kobieta. big_grin
        • kropkacom Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 10:27
          A mnie dziwi, ze dorośli ludzie tak bardzo boją się takiego stroju i traktują go jako zamach na męskość swoich misiów. To do Triss, nie do morgren. Rozumiem, że strój może się nie podobać i, że wiekszość facetów w tej części europy by go na się nie założyło.
          • triss_merigold6 Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 10:31
            To nie strach, to poczucie zażenowania. Ja też bym się fatalnie czuła np. w piżamce i akcesoriach Hello Kitty, co nie znaczy że się ich boję.
            • kropkacom Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 10:37
              Kobiety jednak noszą tego typu stroje i gwarantuje ci, ze większość ich partnerów nie jest zażenowana smile Konsekwentnie promujesz na forum konkretny obraz mężczyzny i zapewne ma on związek z rodzajem spodni jaki masz w domu. Prawda?
              • triss_merigold6 Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 10:42
                Szczerze mowiąc, nie wiem co kobiety noszą po domu i czy są to duże spiochy albo dresy Hello Kitty. smile Faceci chyba mniejszą uwagę na to zwracają. Mój jest jaki jest, często stereotypowy do bólu, ale wie o tym i potrafi się z tego śmiać.
                • kropkacom Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 10:48
                  Może on potrafi, ale ty masz przyciężkawe poczucie humoru.
                • aneta-skarpeta Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 14:15
                  no nie wiem, mialam kupic sobie koszulę do karmienia, a że naprawdę trudno kupic cos bez misia etc to moj maz widział co oglądam i spytał
                  - a to nie ma takich normalnych? takich jak nosisz? w paski czy coś?

oczywiscie nie wyrzuciłby mnie z domu za pizamę w misie, ale uznałby ze zdziecinniałamwink
                  • kropkacom Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 16:36
                    Po raz kolejny, zadaje sobie pytanie czy ci zazdrościć, czy żałować? big_grin
            • ichi51e Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 10:39
              Ubior jedzenie to powinny bycdla czlowieka rzeczy neutralne. Oczywiscie nie sa bo w procesie wychowawczym uczymy sie kalek - ale dobrze miec tego swiadomosc i miec w d co ludzie i sami na siebie zakladamy. Ubior oznacza status - odruchowo jak widzimy kogos ubranego na bogato i starannie jestesmy dla niego milsi grzeczniejsi - bo nam na "lepszego/wazniejszego" wyglada. Oceniamy ksiazki po okladce i sami chcemy byc oceniani...
            • aneta-skarpeta Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 14:11
              no wlasnie, to jest po prostu zenujace, nikt sie nie boi przeciez spiochow
              • kropkacom Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 16:40
                No ale jak babka pisze, ze gdzieś rajstopy dla chłopca są żenujące do się tutaj buntują. Jakiś brak konsekwencji... A cały problem w tym, że o ile coś ma prawo się nie podobać to uderzanie w tony, co uwłacza czyjeś męskości, jest właśnie żenujące. Zwłaszcza w wykonaniu pań żon.
                • triss_merigold6 Przedszkolak to nie dorosły facet 14.12.14, 16:47
                  Przedszkolak czy żłobkowicz, to nie dorosły facet. Ja też nie wpinam sobie we włosy pierdyliona spineczek każda w innym kolorze i nie noszę puchowych rękawiczek w oczojebnie srebrzystym kolorze jak moja córka.
                  Przedszkolak w rajstopach - ok, ma być wygodnie i ciepło, skarpetki się dzieciom gubią. Dorosły męzczyzna w czymś, co wygląda jak śpiochy nie traci automatycznie jajek, ale wygląda dość głupawo i mało ponętnie.
                  • kropkacom Re: Przedszkolak to nie dorosły facet 14.12.14, 16:52
                    Dla niektórych bycie żłobkowiczem/przedszkolakiem to też nie powód aby upychać go w rajstopy. I co zrobisz? Moje jest na wierzchu, bo moje?
                    • triss_merigold6 Re: Przedszkolak to nie dorosły facet 14.12.14, 17:08
                      Jakoś nie podchodzę emocjonalnie do kwestii rajstop dla chłopców. Po prostu szybciej rano w przedszkolu wyłuskać chłopca w rajstopach ze spodni ortalionowych czy innych ocieplanych niż rozebrać do skarpetek i wkładać spodnie od dresu czy inne.
                      • kropkacom Re: Przedszkolak to nie dorosły facet 14.12.14, 17:10
                        No widzisz, swoje argumenty rozumiesz big_grin
    • wyznawczyniiwielkiegoczerwia Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 12:39
      Posiadam onesie w śnieżynki, mąż takoż- łażę po domu, zdarza się, że do sklepu również.
      W północnej części Europy często można spotkać tak ubranych ludzi.
      W Polsce jak na razie problemem jest wyjście do sklepu bez makijażu.
      • rhaenyra Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 12:55
        >W Polsce jak na razie problemem jest wyjście do sklepu bez makijażu.
        serio ?
        • aneta-skarpeta Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 14:17
          ja bardzo częśto chodzę bez makijazu i nie zauwazam zadnej reakcji otoczenia na to

na mój dres także

ale śpiochy są idiotyczne, taka prawda

tak jak chodzienie po sklepie z kocykiem etc

choc no mozna, nikt nie zabroni
          • rhaenyra Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 18:46
            po to wynaleziono ponczo zeby chodzic z kocykiem wink
      • iuscogens Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 14:15
        Po raz kolejny czytam na tym forum, ze wyjscie z domu bez makijazu w naszym pieknym kraju jest podobno problemem i za kazdym razem dziwie sie jak to mozliwe ze zyje tu 30 lat, chodze bez makijazu (nawet czasem do pracy) i zadnego problemu z tym nie mam. Moze to ty wwc masz problem zeby pokazac sie ludziom bez makijazu ( moze masz problemy z tradzikiem), ale czemu uwazasz, ze cala Polska tak ma?? Naprawde nikt sie nie przejmuje twoim wygladem (poza tymi zonami, ktore podobno drza o swoich misiow na twoj widok big_grin wyluzuj troche dziewczyno wink
        • wyznawczyniiwielkiegoczerwia Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 14:41
          Nie mam problemu z pokazaniem się bez makijażu ani w śpiochach, to ematki mają. Możesz pisać co chcesz do woli, łatwo odnaleźć w wyszukiwarce wątki ematek, które nie wyjdą do sklepu bez makijażu, ba- nawet nie otworzą drzwi listonoszowi. Nie przypominając już sławetnego wątku o makijażu na porodówce.
          Poza tym widzę w realu tabuny pań z masą tapety lub wieczorowym makijażem przed południem w pracy, sklepach itp. Teoria teorią, a real realem.
          • iuscogens Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 15:00
            W watku o porodowce bylo rozne opinie, jedna z osob ktora najbardziej optowala za makijazem byla forumka nie z Polski. W kazdym watku o makijazu pojawiaja sie 2 frakcje - wiec raczej forum nie posluzy Ci za uzasadbienie tezy o tym jakim problemem w Polsce jest wyjscie bez makijazu do sklepu. Nie wierze rowniez, ze nie widujesz na ulicy kobiet bez makijazu i robisz za awangarde w swoim otoczeniu kiedy kupujesz bulki w sobote bez szminki. Jesli tak to chyba mieszkasz w dosc specyficznym miejscu i nie powinnas uogolniac swoich obserwacji na cala Polske. Osobe z wiexzorowym makijazem widzialam ostatnio niedawno - byl to calkowity wyjatek. Jezdze autobusami, chodze po sklepach, pracuje glownie z kobietami i nie widuje makijazu wieczorowego rano, naprawde.
        • wyznawczyniiwielkiegoczerwia Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 14:41
          Nie mam problemu z pokazaniem się bez makijażu ani w śpiochach, to ematki mają. Możesz pisać co chcesz do woli, łatwo odnaleźć w wyszukiwarce wątki ematek, które nie wyjdą do sklepu bez makijażu, ba- nawet nie otworzą drzwi listonoszowi. Nie przypominając już sławetnego wątku o makijażu na porodówce.
          Poza tym widzę w realu tabuny pań z masą tapety lub wieczorowym makijażem przed południem w pracy, sklepach itp. Teoria teorią, a real realem.
          • aneta-skarpeta Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 14:51
            "Nie mam problemu z pokazaniem się bez makijażu ani w śpiochach, to ematki mają. Możesz pisać co chcesz do woli, łatwo odnaleźć w wyszukiwarce wątki ematek, które nie wyjdą do sklepu bez makijażu, ba- nawet nie otworzą drzwi listonoszowi. Nie przypominając już sławetnego wątku o makijażu na porodówce."

widzę, że masz problem ( typowe jak na ematkę)) z wyciąganiem wniosków z dyskusji

10 osób zrobi na porodówce makijaż, 10 nie zrobi= wg ciebie ematka bez makijazu nie wyjdzie do porodu

ja na ematce czytama bardzo często jak kobiety chodzą bez makijazu,w dresach, leginsach,na sportowo

tak samo jest wiele forumek grubszych lub grubych i nie mają z tym problemów

wiec Twoje złote teorie owodzą tylko dziwnego charakteru, a nie żadnego reala

ja tez widuje duzo kobiet zbyt mocno umalowanych, co nie zmienia faktu ze widuje tez ( duzo wiecej) kobie bez makijazu, albo make up no make up) i nitk ich palcami nie wytyka
    • fadilla Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 14:51
      Już jakiś czas temu Żebrowski lansował modę na śpiochy. Był w nich na miescie ze swoją kobietą big_grin https://i.wp.pl/a/f/jpeg/31451/z2.jpeg
      • aneta-skarpeta Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 14:53
        przepraszam, ale żebrowski na tym zdjęciu ( choc facet przeciez niebrzydki i męski choc nie w moim typie) wygląda tu jakby mu brakowało 5 klepki

jeszcze pieluchę powinien załozycbig_grin
        • fadilla Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 15:01
          I ta zwisająca końcówka od suwaka ... akurat w tym miejscu, pocieszne to big_grin
        • rhaenyra Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 18:44
          >jeszcze pieluchę powinien załozyc big_grin

moze mial big_grin
          • morgen_stern Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 19:20
            big_grin
      • morgen_stern Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 16:32
        Od razu mi się skojarzyło... Jest taka parafilia... ADULT BABY tongue_out
        https://images.dangerousminds.net/uploads/images/5333_Taboo-Fantasy-Lives-02_04700300.jpg
        https://i1.wp.com/toddlerism.com/wp-content/uploads/2014/04/17/big-tots-pyjamas/bt-pjs-lying-1.jpg?resize=450,300
    • morgen_stern Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 16:29
      Zapytałam mojego... odpowiedział: "NIGDY W ŻYCIU" big_grin
      • triss_merigold6 Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 16:43
        Yyy... nie chciałam tego pisać, ale widziałam na filmie (obyczajowym, nie stricte porno) przykład tej parafili, facet był w pampersie i z grzechotką. Myślałam, że rzygnę.
        • fadilla Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 16:48
          Mnie te zdjęcia zemdliły, boję takich świrów
          • morgen_stern Re: ciekawe ubranie dla mężczyzny.... 14.12.14, 16:50
            No jest to mocno obrzydliwe. Korespondowałam kiedyś z kolesiem, który miał taką parafilię, ale ograniczającą się tylko do zakładania pampersów. Trochę go tam wypytałam z ciekawości wink Żalił się, że ludzie myślą, że jest pedofilem. Szukał dziewczyny z podobnym świrem, ciekawe, czy znalazł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka