mx3_sp 15.12.14, 11:40 jedynie jako takie zrobione wspólnie z dzieckiem lub wyłącznie przez dziecko. Wartość jedynie emocjonalna, wyrzucić szkoda, ale eksponować w żadnym wypadku. Osobiście lubię takie dłubanie, ale jeśli wyjdzie taka tandeta to ją wywalam. Brrrr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona_mi Re: Podobają się Wam takie rzeczy? 15.12.14, 11:46 > jedynie jako takie zrobione wspólnie z dzieckiem lub wyłącznie przez dziecko. Wartość jedynie emocjonalna, Fotografuję na pamiątkę i wyrzucam bez żalu. Czas spędzony z dzieckiem, przy robieni takich - bezcenny. Za to z trudem znoszę otrzymywanie takich darów od dorosłych. Uwielbiam rękodzieło, no ale jednak nie każda rzecz nadaje się do wręczania_mi. Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Podobają się Wam takie rzeczy? 15.12.14, 11:50 nie nie nadaje się, jako inspiracja trym bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Podobają się Wam takie rzeczy? 15.12.14, 11:56 Dopiero teraz zauważyłam, że to ma być inspiracja - oj, nie, dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
mania11111 Re: Podobają się Wam takie rzeczy? 15.12.14, 12:37 Wynoszę na strych ,a potem wyrzucam .Niektóre szczególnie świąteczne ,wieszam gdzieś z tyłu na choince ,a po latach nabierają wartości sentymentalnej i zostają .Mam aniołka papierowo brokatowego starszej już 19 letniej córki z zerówki łobrzydliwy ,ale wisi na zaszczytnym miejscu imageshack.com/a/img901/3971/Rix2pE.jpg Takie jak to z soboty zostawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mania11111 Re: Podobają się Wam takie rzeczy? 15.12.14, 12:41 [/img]imageshack.com/a/img901/3971/Rix2pE.jpg [/img] Odpowiedz Link Zgłoś
mania11111 Re: Podobają się Wam takie rzeczy? 15.12.14, 12:43 Kurcze jak wkleić gotowe zdjęcie ,nie wychodzi mi za chiny........ Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Podobają się Wam takie rzeczy? 15.12.14, 17:48 Bez ukośnika przed pierwszym img. Odpowiedz Link Zgłoś
mania11111 Re: Podobają się Wam takie rzeczy? 15.12.14, 18:39 Sorry za zaśmiecanie ,ale muszę się gdzieś uczyć Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi mania11111 15.12.14, 18:56 > Sorry za zaśmiecanie ,ale muszę się gdzieś uczyć Proszę: forum.gazeta.pl/forum/f,1,Testowe.html Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Podobają się Wam takie rzeczy? 15.12.14, 12:53 Gdyby to dziecko zrobilo to stalaby na honorowym miejscu, po świętach zdjęcie i dyskretne ukrycie w koszu Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Podobają się Wam takie rzeczy? 15.12.14, 12:56 A ta różowa od manii z jedynkami ładna imagizer.imageshack.us/a/img901/3971/Rix2pE.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mania11111 Re: Podobają się Wam takie rzeczy? 15.12.14, 13:08 Podziękował Pół godziny roboty 10 latka + nadzór i pomoc moja .Od soboty rozpoczynamy produkcję hurtową ,mam nadzieję ,że goście tzn sąsiedzi + znajomi będą zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
black.emma Re: Podobają się Wam takie rzeczy? 16.12.14, 14:00 Po co wręczać coś takiego sąsiadom i znajomym? Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Podobają się Wam takie rzeczy? 15.12.14, 12:27 A dlaczego to to nie z zielonego makaronu? Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: jest róznica, prawda? 15.12.14, 12:54 Ba! Nam od lat za czub choinki służy puszka po mleku mała z przedszkola przyniosła. Nie zamierzam tego zmieniać dbam i uważam jak mogę! Fajny też mam zegar w kuchni który odlicza dni i kilka innych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: jest róznica, prawda? 15.12.14, 12:57 Kalipso- jaka wesola ta Twoja choinka Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: jest róznica, prawda? 15.12.14, 13:05 mnie też się podoba, wartość sentymentalna jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: jest róznica, prawda? 15.12.14, 18:29 To ja wkleję jeszcze nasz zegar! Odliczamy dni a mała nas oskarża że oszukujemy .... Na swojej choince ma czub z CD całe w złocie z kokardką. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: jest róznica, prawda? 15.12.14, 17:50 W ogóle nie jestem entuzjastką ozdób z makaronu chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Podobają się Wam takie rzeczy? 15.12.14, 13:15 nie, nie znoszę takich rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_n Re: Podobają się Wam takie rzeczy? 15.12.14, 13:43 Jak dziecko zrobi to trochę stoi na wierzchu, a potem chowam do specjalnego pudła. Jak ja zrobię i nie wyjdzie, wywalam. W prezencie szczęśliwie nie otrzymuję. Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Podobają się Wam takie rzeczy? 15.12.14, 13:45 na rożnego rodzaju kiermaszach opór tego jest, ale rękodzieło dziecięce na ogół. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Podobają się Wam takie rzeczy? 15.12.14, 13:51 jako rekodzielo dziecka np. przyniesione ze szkoly albo zrobione wspolnie w ramach przyjemnego spedzania adwentu tak. na prezent nikomu bym nie dala. chyba bym sie ze wstydu spalila. na szczescie tez niczego podobnego nie dostaje. no, nie licze roznych pie...k zrobionych przez dzieciaki, ale to juz inny kaliber. prezent od dziecka do swiat stoi/wisi na honorowym miejscu, a potem chowam do pudla, ewentualnie wywalam, jesli zrobi sie brzydkie. Odpowiedz Link Zgłoś
eve-lynn Re: Podobają się Wam takie rzeczy? 15.12.14, 14:00 Jeśli zrobione z czy razem z dzieckiem to uwielbiam i stałoby na honorowym miejscu Kilka lat temu widziałam wywiad z panem stylistą wnętrz który mówił, że teraz w wystroju świątecznym jest modne to i to i absolutnie niedopuszczalne jest wieszanie na choince jakiegoś badziewia przywleczonego przez dzieci z przedszkola czy ulepionego w domu. I jak już bachor musi eksponować swoje wątpliwej wartości i urody dzieła to niech sobie w swoim pokoju jakiegoś drapaka postawi i dekoruje a nie zaśmieca z takim trudem wystylizowaną przestrzeń wspólną. A jak goście przyjdą to podejżewam, że trzeba pokój dziecka z tym drapakiem w środku na kłódkę zamknąć, żeby się tam nikt nie zabłąkał w poszukiwaniu toalety i zawału nie dostał ze zgrozy U mnie na stole w kuchni już od roku stoi świecznik ze słoika obklejony gwiazdkami - zrobiony przez moją wtedy dwulatkę na święta. Stoi i palimy w nim świeczki... Odpowiedz Link Zgłoś
mx3_sp Re: Podobają się Wam takie rzeczy? 15.12.14, 14:03 u mojego syna w jego pokoju faktycznie stoi drapak wystylizowany prze niego samego, jaki zrobił taki ma. Wspólna choinka udekorowana będzie we wspólnie upieczone pierniki, bomby malowane własnoręcznie przez wszystkich (psa też całe dwie). Taki podlaski stajling. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Podobają się Wam takie rzeczy? 15.12.14, 17:58 Pozwalam dzieciom wieszać na choince co chcą - nawet ohydki, to ostatecznie głównie dla nich zabawa. Ale nie lubię, gdy dorośli obdarowują mnie czymś, od czego bolą zęby. Bo np. o ile lubię wyroby szydełkowe, to widać różnicę między tym: a tym: Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Podobają się Wam takie rzeczy? 15.12.14, 18:39 Aaa, ja chcę takiego łabędzia, jest CUDNYYYY! Umieściłabym go gdzieś na honorowym miejscu! Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Podobają się Wam takie rzeczy? 15.12.14, 19:06 A do tego gustowny serwis: Albo bardziej ażurowy, równie przydatny, elegancki, do postawienia za szybą kredensu Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Podobają się Wam takie rzeczy? 15.12.14, 19:27 Ale ja mówiłam poważnie. Serwisy są trochę straszne, ale łabędź jest kompletnie odjechany i będzie mi się śnił dzisiaj w nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Podobają się Wam takie rzeczy? 16.12.14, 00:08 Myślałam, że żartujesz Sam łabędź, czy z kwiatami? Tu masz coś ekstra Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Podobają się Wam takie rzeczy? 16.12.14, 02:34 Ojojoj, mnie tez sie ten labedz podoba Z kwiatami, albo bez. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: Podobają się Wam takie rzeczy? 16.12.14, 13:48 Wow, teraz to mnie zastrzeliłaś, pod każdym względem. Łabędź podoba mi się bardziej bez kwiatów, jest prze-śli-czny. Odpowiedz Link Zgłoś
panidemonka Re: Podobają się Wam takie rzeczy? 15.12.14, 18:34 Mnie nie ale każdy ma prawo do własnych upodobań. Nie chciałabym "makaronowej" choinki chociaż doceniam kunszt. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Podobają się Wam takie rzeczy? 15.12.14, 19:16 mam całe pudło "ślicznot" wyprodukowanych przez dzieci w przedszkolu/wczesnej podstawówce i przeróżniaste laurki. Co jakiś czas wyciągam i przypominam sobie miny z jakimi je wręczali - bezcenne Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Podobają się Wam takie rzeczy? 15.12.14, 19:31 U mnie choinka sluzy do wieszonych drobiazgow robionych przez moje dzieci. Na niej rzeczywiscie wszytko sie znajdzie i ladne, szklane bomki i gwiazdki papierowe czy inne fiu bzdziu. Odpowiedz Link Zgłoś