Dodaj do ulubionych

facebook i swieta

25.12.14, 04:23
nie wchodze od kilku dni, bo mnie juz znudzily zdjecia salatki wielowarzywnej w przygotowaniu po dodaniu jajka, po dodaniu, ogorka, nastepne po dodaniu groszku, a nastepne po dodaniu majonezu
Jakies 2 miesiace temu , ktoras wrzucila "ciastka czas zaczac', no i zapewne od tego czasu je produkowala, pozniej poszly jak za ciosem inne ekshibicjonujace sie swoimi wypiekami, pasztetami, domowymi szynkami, ryba w zlewie i pod zlewem, z glowa badz bez glowy
Nastepnie dziesiatki choinek ubranych na rozne mody, w najbardziej reprezentacyjnym kacie chalupy zeby kazdy widzial stylowy dywan nowe sofy
Obserwuj wątek
    • myelegans Re: facebook i swieta 25.12.14, 04:36
      Nie mam takich feeds ?? Ja widze dzieci, psy, koty, biegajace elfy i Mikolaje. Chyba za malo mam w otoczeniu gatunku Musca domestica, zadnych designerskich choinek, a jak juz to te krzywe, niesmetryczne ubrane do polowy przez malych ludzi.

Wesolych Swiat.
    • koza_w_rajtuzach Re: facebook i swieta 25.12.14, 06:21
      Hmmm...
      A moi znajomi właśnie żadnych potraw nie udostępniali przed świętami... Może to dlatego, bo mało znajomych mam wink.
      Widzę jakieś zwierzaki, kilka zdjęć (nieświątecznych), jakieś dobre myśli/demotywatory itp. i inne głupoty, ale sałatek nie ma wink.
      • moofka Re: facebook i swieta 25.12.14, 06:34
        Mam choinki, życzenia, zdjęcia z wigilii, małych i dużych w mikolajowych czapkach, ale nie w nadmiarze i sympatycznie smile sałatek nikt nie wrzuca wink
    • kozica111 Re: facebook i swieta 25.12.14, 09:09
      Ludzie bardzo spragnieni sa głasków, to w sumie smutne bo oznacza ze najbliższe otoczenia ich nie zapewnia.
      • echtom Re: facebook i swieta 25.12.14, 10:28
        Coś w tym jest. Ja ostatnio najwięcej siedzę na FB w grupach, bo nie mam w otoczeniu osób, z którymi mogłabym pogadać na interesujące mnie tematy - co w sumie nie jest winą otoczenia, tylko tak jakoś wyszło.
    • xenia123321 Re: facebook i swieta 25.12.14, 09:15
      Eh i ikonki "nie lubię" n
      • xenia123321 Re: facebook i swieta 25.12.14, 09:15
        ... Nie ma, ciekawe dlaczego? smile
        • fogito Re: facebook i swieta 25.12.14, 09:20
          U mnie tez brak jedzenia, choinek. Sa za to zyczenia. I tyle. Ale ja mam malo znajomych i dobrze wyselekcjonowqnych,
    • cauliflowerpl Re: facebook i swieta 25.12.14, 10:39
      Muu, ja też mam tylko jakieś idiotycznie poprzebierane dzieci. Na sałatkę to bym sobie popatrzyła.

I jeszcze zastanawia mnie, czy w grupie, do której należę, każdy jeden z tysiąca członków musi wkleić obrazek z życzeniami, czy jednak niektórzy dadzą sobie siana. Od kilku dni nic się nie pojawia, tylko kolejne życzenia.
    • sumire Re: facebook i swieta 25.12.14, 19:07
      A niech mają... Ematka wrzuca na fejsa tylko cytaty z barokowych sonetów?
    • triismegistos Re: facebook i swieta 25.12.14, 19:27
      Tzeba mieć nieźle narypane w głowie, zeby w świątecznych wrzutach fejsbuczkowych dopatrywać się domagania głasków i smutnego otoczenia. Cóż, ponoć każdy po sobie sądzi.
    • na_pustyni Re: facebook i swieta 25.12.14, 19:41
      dziwnych masz znajomych
    • 3livka Re: facebook i swieta 25.12.14, 19:42
      U mnie są ze dwie choinki, parę fotek przegranych dzieciaków, trochę pierników poza tym jakieś zabawne rzeczy. Z rewizyjnej listę znajomych. wink
      • chocolate_cake Re: facebook i swieta 25.12.14, 19:47
        Nikt z moich znajomych nie zamieszcza ani zdjęć sałatek ani mebli czy dzieci.
        • bbuziaczekk Re: facebook i swieta 25.12.14, 20:02
          Wśród moich znajomych na fejsie nie było ani jednej potrawy obfotografowanej.
          Były rodznki w komplecie, choinki w tle a obok dzieci i wsumie tyle....
          Aaaaa i może jedynie co to sąsiad wrzucil zdjecie stolu z pustymi talerzami i jedna salatka - ale to chyba z dzisiaj było, nakryty stol przed swiatecznym sniadaniem.
          Ale chyba chodzilo tylko o to żeby pokazac nakryty stol z pustymi talerzami.
          • bbuziaczekk Re: facebook i swieta 25.12.14, 20:02
            No i cale mnóstwo roznych kartek swiatecznych z zyczeniami
    • angazetka Re: facebook i swieta 25.12.14, 23:46
      Sama sobie dobrałaś takich nudnych znajomych. Jakoś nie mam takiego problemu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka