Dodaj do ulubionych

włosy do ramion

27.12.14, 14:48
wyglądają smętnie, nie jest ich zbyt dużo. kilka pasemek grzywki. jakie fryzurki albo ułożenie byście radziły? są prawie proste, lekka fala. fryzjer wycieniował mi tylko końce twierdząc że przez większe cieniowanie stracą na objętości.
Obserwuj wątek
    • koronka2012 Re: włosy do ramion 27.12.14, 15:01
      Skoro są rzadkie i smętne, to ja bym obcięła krócej po prostu. Takie rzadkie kłaczki źle wyglądają IMO.
      • lillaj Re: włosy do ramion 27.12.14, 15:09
        Zrobiłabym konkretną grzywkę, a nie kilka cienkich pasemek i takiego dłuższego boba, coś w tym stylu:

www.thefrisky.com/2014-02-21/oh-my-god-i-love-your-hair-choppy-bob-with-blunt-bangs/
        • bella_roza Re: włosy do ramion 27.12.14, 15:15
          Ja właśnie mam podobną fryzurę tylko mniej grzywki. ale dla mnie to wygląda jak brak fryzury...
          • lillaj Re: włosy do ramion 27.12.14, 17:43
            bella_roza napisał:

> Ja właśnie mam podobną fryzurę tylko mniej grzywki. ale dla mnie to wygląda jak
            > brak fryzury...

Ja akurat bardzo lubię taki naturalny efekt. Nie znoszę wystylizowanych i przesadnie wyczesanych fryzur.
        • lady-z-gaga Re: włosy do ramion 28.12.14, 10:10
          faktycznie, świetna rada wink to jest akurat fryzura wyłącznie dla gęstych i mocnych włosów smile
    • mayaalex Re: włosy do ramion 27.12.14, 15:36
      podetnij dol tak, zeby bylo bez cieniowania i sprobuj pod koniec suszenia nawinac je na szczotke i lekko wymodelowac - wyprobuj raz wersje z podwijaniem pod spod i raz na zewnatrz,
    • solejrolia Re: włosy do ramion 27.12.14, 16:10
      skróciłabym, bob to fajna fryzurka, i twarzowa.
      bob
      • bella_roza Re: włosy do ramion 28.12.14, 09:13
        boba miałam przez ostatnie 2 lata i zapragnęłam teraz mieć dłuższe włosy smile poza tym długość do ramion jest wygodna bo można spiąc w kucyk.
        • lady-z-gaga Re: włosy do ramion 28.12.14, 10:12
          cudow nie ma, noś kucyk albo skróć włosy smile
    • lauren6 Re: włosy do ramion 28.12.14, 10:35
      Idź do dobrego fryzjera, bo tu zaraz doradza ci ogolić się na zero.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka